axel-junior
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.02.2013
- Poena
- 225
Jel mozete da instalirate megu? Ja i dalje nemam dozvolu.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa u p..........m.![]()
Odustajem.
Da li neka YT aplikacija ima opciju zaključavanja displeja dok u toku reprodukcije klipa?
Check out "* MEGA *" for Windows Phone http://www.windowsphone.com/s?appid=1b70a4ef-8b9c-4058-adca-3b9ac8cc194a
Kod mene bez problema
WTF sa ovog linka sto si postavio uspeo sam da instaliramhvala
U cemu je fora, obnovili su link?
@nuk to koliko znam imaju pojedini video playeri, e sad sigurno znam da MetroTube nema to, ima npr da radi i kad je zakljucan fon tj u pozadini kao i da pustis samo audio streamsuper za muziku.
WTF sa ovog linka sto si postavio uspeo sam da instaliramhvala
U cemu je fora, obnovili su link?
@nuk to koliko znam imaju pojedini video playeri, e sad sigurno znam da MetroTube nema to, ima npr da radi i kad je zakljucan fon tj u pozadini kao i da pustis samo audio streamsuper za muziku.
Na ovo mislis
![]()
Ima CCPlayernije youtube client.
cloud.mail.ru fercera odlično, a na raspolaganju je 100gb
Ne više, sad daju 25GBcloud.mail.ru fercera odlično, a na raspolaganju je 100gb
Ne više, sad daju 25GB
Kako uspevate da reinstalirate MyTube? Meni ne ide. Imao sam full verziju (pokupio preko myAppFree) i sad mi preko telefona izbacuje gresku. Uninstalirao sam i pokusavam opet, ali ista stvar, a kad pokusam preko kompa pokazuje mi da moram da kupim aplikaciju. Kad odem u history i pokusam reinstall odatle prijavi mi App Wasn't Purchased. WTF?
Izgleda da nisam trebao nista da cackam. Sad mi vise ni na telefonu ne stoji kod myTube owned nego cena i nemam vise install opciju nego try / buy ... neka. Dobar je i MetroTube.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari