Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Ma ******i nikako da srede, ja i juce i danas pokusavam i nemam taj permission, valjda je to bug usled bete koja je bila za testere..samo.

d3ae335e788775e5d4c21435c5e9e3c3.png
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa u p..........m.
Odustajem.

Da li neka YT aplikacija ima opciju zaključavanja displeja dok u toku reprodukcije klipa?

Ne, ne, mislim da zaključam displej da ne reaguje na dodir dok gledam neki klip tj. dok se deca igraju sa telefonom :)

WTF sa ovog linka sto si postavio uspeo sam da instaliram :D hvala

U cemu je fora, obnovili su link?

@nuk to koliko znam imaju pojedini video playeri, e sad sigurno znam da MetroTube nema to, ima npr da radi i kad je zakljucan fon tj u pozadini kao i da pustis samo audio stream :) super za muziku.

Na ovo mislis ;)

4eff5c212d70b8165b923e6848f3cfe8.png

Ima CCPlayer :D nije youtube client.

Poslednja izmena:

@nuk to koliko znam imaju pojedini video playeri, e sad sigurno znam da MetroTube nema to, ima npr da radi i kad je zakljucan fon tj u pozadini kao i da pustis samo audio stream :) super za muziku.

Pa vec je pisao nawzil da postoje dva linka ,i on je postavio ovaj i napisao da sa tog linka moze da se skine :)

Na ovo mislis ;)

4eff5c212d70b8165b923e6848f3cfe8.png

Ima CCPlayer :D nije youtube client.

Baš to, metro i tubecast sigurno nemaju, tražim dalje

Store ima najgoru mogucu pretragu, mogli bi to da srede kao i da naprave sortiranje aplikacija po regionu, da konacno mozemo Domace app da vidimo, ima li ih 10 ili 50 ;)

Bolja je google pretraga, tako sam nalazio gomilu aplikacija koje store nije da li zbog regiona ili ko zna čega

Ja se secam pre godinu ili dve da je Mega nudila 100gb ili sam ja to pobrkao sa nekim drugim Cloudom..

ne mogu već 2 dana probam da skinem mytube i izbacuje mi stalno neku grešku. Jel ima neko sličnih prpblema

Ako imaš instalirano na telefonu uradi deinstalaciju, pa na market... Generalno je neki problem prisutan za mytube na marketu... Plus što treba update da izađe za njega...

Kako uspevate da reinstalirate MyTube? Meni ne ide. Imao sam full verziju (pokupio preko myAppFree) i sad mi preko telefona izbacuje gresku. Uninstalirao sam i pokusavam opet, ali ista stvar, a kad pokusam preko kompa pokazuje mi da moram da kupim aplikaciju. Kad odem u history i pokusam reinstall odatle prijavi mi App Wasn't Purchased. WTF?

Kako uspevate da reinstalirate MyTube? Meni ne ide. Imao sam full verziju (pokupio preko myAppFree) i sad mi preko telefona izbacuje gresku. Uninstalirao sam i pokusavam opet, ali ista stvar, a kad pokusam preko kompa pokazuje mi da moram da kupim aplikaciju. Kad odem u history i pokusam reinstall odatle prijavi mi App Wasn't Purchased. WTF?

Isti problem.Treba da sacekamo, sledece nedelje ce da je popravi, valjda, tako sam procitao negde...

Izgleda da nisam trebao nista da cackam. Sad mi vise ni na telefonu ne stoji kod myTube owned nego cena i nemam vise install opciju nego try / buy ... neka. Dobar je i MetroTube.

Izgleda da nisam trebao nista da cackam. Sad mi vise ni na telefonu ne stoji kod myTube owned nego cena i nemam vise install opciju nego try / buy ... neka. Dobar je i MetroTube.

A koja je razlika ? Ja imam ovu free verziju , ista je kao i plaćena, ima neka sitna vremenska ograničenja mada ništa specijalno .

I to što kažeš , metrotube ,tubecast , bar tu imamo dosta kvalitetnih aplikacija.

Nego da li neko koristi bing rewards ? Podesio sam neku Us adresu , ostalo mi je još par boda da skupim pa da dobijem vaučer od 3 $ za kupovinu aplikacija. Sano ne znam da li ću moći uopšte da to ostvarim.

Isprobao neko ? Izgleda ne može , mora da se koristi ovaj broj koji sam prijavio is Usa da ti pošalju code, glupost.

Iskreno ne znam ni koje aplikacije da uzmem , većina stvari je besplatna , nisam nabasao na nešto što mi je must buy i da ga moram imati.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno