Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

teme za 930 i 830 se slabo posecuju pa da pitam ovde, sta mislite :)

da li vredi menjati lumiju 830 za 930 samo zbog kamere?

ili bi bilo bolje sacekati neku 940 i sl, mada ce i doplata biti mnogo veca ako bih npr prodao 830 da bih uzeo neku 940..

gledao sam testove na netu, iako 930 ima 20 mpix, nesto mi te slike ne izgledaju mnogo bolje (ako su bolje uopste) od onih koje pravi 830. 4k mi nije bitan, i onako nemam ni jedan 4k monitor/tv u kuci.

da li je neko imao priliku da koristi oba i da uporedi?

iako 930 ima amoled,nema glance i nema prosirivu memoriju. 1gb rama vise mislim da ne pravi neku razliku.

doplata je koliko vidim oko 70-80€ (da prodam polovnu 830 i uzmem polovnu 930)

Vec nedelju dana pokusavam da azuriram modern translate, bez uspeha. Onda ga deinstaliram pa ponovo instaliram. Otvorim aplikaciju, trazi mi ponovo da platim, iako sam imao full verziju... Mislio sam da je ovo problem sa starim, ne-univerzalnim aplikacijama, medjutim sad sam se uverio da svako moze da ocekuje da paid aplikacije prestanu da rade cim se pojavi neko azuriranje...
Takodje, pokusam jutros da azuriram shazam, nece, javlja gresku 810...
Isto tako od juce ne mogu da nadjem u prodavnici aplikacije weather channel ni accuweather...

Da, i kod mene resen problem sto se tice shazam-a, sad ostaje modern translate, mada sam ga skroz izbrisao i koristim isto odlican t translator...

Svi imamo problem... Evo... Ja sam danas drugi put platio pin notes... I ko je sad lud... Mytube nikad ne mogu instalirati... Jeste u vlasništvu..., ali ja jurim trajal... Da bi mi onda sam po sebi bio legalan... Ok... Sa brojem i svim...
Neće niko propasti za 200 din... Nego kako se ne zajehbu i dadu meni u plus iste pare...

Perfect tube je odličan,doduše vise ga koristim na pc-u ali ovo kratko što sam koristio na telefonu isto ok,naravno tubecast isto.

Pazi mytube se da instalirati, ali da isključim lokaciju u podešavanjima marketa... :D

Meni je uspeo da instalira mytube pre jedno mesec dana posle dugo vremena

U principu je kod mene ovako... Krenem u install, na njemu piše u vlasništvu... i izbaci grešku, onda u podešavanjima izsključim lokaciju (marekt podešavanja), odem na Windows central, potražim mytube, tamo idem na app, otvori mi opciju "trajal" instalacije, pokrenem... myTube posle sve ubaci sam... log in, podešavanja i uradi sam aktivaciju...

Da li je neko možda imao problema sa win 10 store i kupljenim app ili samo u win 8.1?
Možda su popravili?

Konačno se stanje sa app na WP popravlja danas je MTS izdao svoju app:
MTS centar

Od ove sezone sam počeo da pratim i Prvu Ligu Srbije u fudbalu i dodao svoje omiljene timove u SofaScore,
međutim iako ima utakmice za praćenje rezultati se ne ažuriraju momentalno kada se desi promena,
prošlo kolo su ih ispisali u aplikaciji tek sutradan :p .
Zna li neko dešava li se ovo slučajno ili je stalno tako?

Kod mene istog sekunda stigne notifikacija (mada ne pratim prvu ligu) ,a na jacim ligama ponudi i video da vidis gol,crveni i sl...

I meni za sve ostalo, ali za Prvu Ligu Srbije ne stiže ništa, tj ponaša se kao što sam opisao gore.
Ne znam je li trenutno bio neki bag ili je stalno tako, nisam pratio Ligu do ove sezone, zato pitam.

Danas sam popizdeo sa skype... Ne znam kako, ali mi je dodao kontakte iz imenika... Nisam ih ja dodao.. sam je... Kao na viberu... :D

Ja koristim tu aplikaciju iz pretrazivaca, tj. otvaram direktno sajt i radi korektno. Nije isto kao app ali zavrsava posao.

Naravno, ali nije poenta u tome, poenta je u aplikacijama.
Postoji app Red Vožnje za WP ali je tragikomično loša :) .
Biće valjda kad dođe 10ka.

Danas sam popizdeo sa skype... Ne znam kako, ali mi je dodao kontakte iz imenika... Nisam ih ja dodao.. sam je... Kao na viberu... :D

Pre bih rekao da si u skype aplikaciji pod people odmah ispod natpisa people stisnuo "all" :whip:

Poslednja izmena:
Ni kod mene ne prikazuje preostali saobracaj. Potrazio sam podesavanja, al toga nema. :)
Takodje, poslao sam zeni preporuku za app (isto troshi L920, kao i ja), i u sms-u koji joj je stigao su linkovi ka play i apple store-ovima, a nema Win-a. :D

Nazad
Vrh Dno