Ja prvo pitam koji os želi i onda preporučimDa... Ja zato ne preporučujem više nikom telefone... Mada ih je dosta prešlo na L730... I zadovoljni su... Možda je i stvar koliko si zahtevan korisnik...
Ja prvo pitam koji os želi i onda preporučimDa... Ja zato ne preporučujem više nikom telefone... Mada ih je dosta prešlo na L730... I zadovoljni su... Možda je i stvar koliko si zahtevan korisnik...
Ja prvo pitam koji os želi i onda preporučim![]()
Moji pacijenti su imaliTi ljudi koji pitaju za preporuku nemaju ni pojma koji je sistem![]()
Ovaj windows phone se raspada, svakim danom me sve vise nervira, ali iskreno!
Da li vi verujete da ja u poslednjih mesec ipo dana, nisam uspeo da azuriram svaku drugu aplikaciju. Znaci krene da se azurira, napise pending i tako stoji 5 sata, sve dok se ne odradi soft reset. Ili drugi slucaj: krene da azurira i onda izbaci neku gresku, pa onda mora uninstall pa ponovo instaliraj. I tako za svaku drugu aplikaciju! Da ne pricam sto ogroman broj ne mogu da instaliram zbog one greske koju nece da poprave vec godinu dana(paid apps koje su bile free jedan dan)...
Vratis se na droid i resis se mukaOvaj windows phone se raspada, svakim danom me sve vise nervira, ali iskreno!
Da li vi verujete da ja u poslednjih mesec ipo dana, nisam uspeo da azuriram svaku drugu aplikaciju. Znaci krene da se azurira, napise pending i tako stoji 5 sata, sve dok se ne odradi soft reset. Ili drugi slucaj: krene da azurira i onda izbaci neku gresku, pa onda mora uninstall pa ponovo instaliraj. I tako za svaku drugu aplikaciju! Da ne pricam sto ogroman broj ne mogu da instaliram zbog one greske koju nece da poprave vec godinu dana(paid apps koje su bile free jedan dan)...
Da li mi veruješ da sam tu poruku video dvaput u proteklih godinu dana. Dolphin browser zezao. Prošlo je to vreme...Da i onda sa osmehom imas jak android i app pune bagova sa propratnom porukom app not responding iako istu nisi ni pokrenuo niti dirao danima
Pored takvog raja pakao je prosto neizbezan.
Jel postoji neka aplikacija kao popcorn time za Android?
Postoji, ali nemaš opciju prevodaJel postoji neka aplikacija kao popcorn time za Android?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari