Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Zavisi i koliko je korisnik investirao u platformu. Ako je neko potrošio par stotina eura na igre i aplikacije, sigurno neće tek tako da menja OS.

A takvih u Srbiji mozes na prste izbrojati koji su potrosili par stotina € :)

Stotine eura se trose na telefon koji mogu da vide i da na istom zavide komsije i rodjaci :) Softver nije vidljiv, a i ako imamo u vidu koliko se ljudi plase bilo kakvog vida placanja koji nije kes u ruke ili salter u posti, onda se zakljuci da potreban softver placa nebitna manjina ovde. Manjina koja mozda i ne daje toliko novca na telefone.

Poslednja izmena:
Možda je tako u Srbiji. U drugim zemljama ljudi nemaju strah da plaćaju online.

Primetih da vise ne moze preko store na pc da se instalira aplikacija direktno na telefonu.

Koliko su glupi ovi sa monda. Posle 100 godine izbace update za app a onda isto q kao i prošla. Isto izgleda vizuelno a win 10 izlazi za 2 meseca. Kad su toliko već čekali mogli su da sačekaju još par meseci . Na win 10 radi očajno sporo,izbacuje grešku ne prikazuje komentare . Znači.za win 10 će izbaciti sledeće. god. Umesto da su sačekali pa napravili univerzalnu. Bar dobro radi preko edga.

Poslednja izmena:
Ne bi da vređam... Radi se o "debielima", isto kao i sa intezom...

Pozdrav, novi sam na wp. Pokusao sam da instaliram accuweather i maxthon browser, ali nakon instalacije kad zelim da pokrenem app nista se ne desava. Ima li neko iskustva sa tim? Telefon je MS lumia 535.

Poslednja izmena:
Za accuweather znam da ne radi kada je jezik telefona srpski. Znaci prebaci na engleski, ili koristi weather channel koja je bolja, a i manje trosi...
Maxthon ne koristim, to ti je u stvari nasminkani ie, koji ne radi kako treba. Skini uc browser, pored njega koristi ie, i to je to...

whatsapp i MS weather... Update-i... Weather potrebno deinstal... Prijavljuje grešku 810.. tamo neku...

Ovaj windows phone se raspada, svakim danom me sve vise nervira, ali iskreno!
Da li vi verujete da ja u poslednjih mesec ipo dana, nisam uspeo da azuriram svaku drugu aplikaciju. Znaci krene da se azurira, napise pending i tako stoji 5 sata, sve dok se ne odradi soft reset. Ili drugi slucaj: krene da azurira i onda izbaci neku gresku, pa onda mora uninstall pa ponovo instaliraj. I tako za svaku drugu aplikaciju! Da ne pricam sto ogroman broj ne mogu da instaliram zbog one greske koju nece da poprave vec godinu dana(paid apps koje su bile free jedan dan)...

Da li vi verujete da ja u poslednjih mesec ipo dana, nisam uspeo da azuriram svaku drugu aplikaciju. Znaci krene da se azurira, napise pending i tako stoji 5 sata, sve dok se ne odradi soft reset. Ili drugi slucaj: krene da azurira i onda izbaci neku gresku, pa onda mora uninstall pa ponovo instaliraj. I tako za svaku drugu aplikaciju! Da ne pricam sto ogroman broj ne mogu da instaliram zbog one greske koju nece da poprave vec godinu dana(paid apps koje su bile free jedan dan)...

Znaci NIKAD mi se nije na 8.1 desilo to sto ti opisujes, desavalo se dok sam bio na insider buildu w10.
Ja ne kapiram o cemu pricas... osim onoga paid koje su bile free jer i ja imam takvih par aplikacija.

Lično nikada nisam imao taj pending, da te ne zeza kartica možda sd , možda je tu problem. Ne znam stvarno , ama baš nikada nisam imao problem sa tim . Imao sam problem jedino sada na win 10 sa nokia nalogom ali to nije taj problem .

Vratis se na droid i resis se muka :)

Da i onda sa osmehom imas jak android i app pune bagova sa propratnom porukom app not responding iako istu nisi ni pokrenuo niti dirao danima :)
Pored takvog raja pakao je prosto neizbezan.

Poslednja izmena:
Jel postoji neka aplikacija kao popcorn time za Android?

A sta bese to ,ono gde gledas koji su filmovi popularni ,citas review ,gledas trailer il sam ja nesto pomesao :D

Meni su sve aplikacije na telefonu, imam oko 1.5gb slobodno. Ne znam ni ja vise sta je...
To za filmove je Flixster.

Poslednja izmena:
Da i onda sa osmehom imas jak android i app pune bagova sa propratnom porukom app not responding iako istu nisi ni pokrenuo niti dirao danima :)
Pored takvog raja pakao je prosto neizbezan.
Da li mi veruješ da sam tu poruku video dvaput u proteklih godinu dana. Dolphin browser zezao. Prošlo je to vreme...

Poslednja izmena:
Eto meni na z2 smara danima, kao i messenger bug sa ikonicom da imam jednu neprocitanu poruku a nema je, i non stop tako stoji. Na wp jeste sve osakaceno ali nisam imao tih problema.

Jel postoji neka aplikacija kao popcorn time za Android?
Postoji, ali nemaš opciju prevoda :(
http://www.windowsphone.com/s?appid=cdb69f89-76aa-4aa1-8e04-ea1899d21726
A evo jedne dobre app za stream. Tu ćeš naći skoro sve TV kanale, domaće i strane ( RTS, B92, HBO više vrsta, Eurosport......etc ) inače je univerzalna app pa radi i na kompu.
http://www.windowsphone.com/s?appid=92252cbd-c6d3-4ccf-a4ee-be1a31e3d021
Pored toga na store-u imaš app i za serije, ali o5 bez prevoda...
P.S.
CikaKure da nisi CS igrač možda ( Koliba, Telekran ) ?

Poslednja izmena:
Hvala na informaciji. Jesam, ali dosta dugo ne igram. Možda ima neko drugi da sličnim nikom.

Vrh Dno