Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Viber na L640 LTE radi odlično, dok Tapatalk radi jedva i miljama je daleko od Tapatalka sa Androida.

Od pre mesec dana se pojavilo ovo u wp central. Mislio sam da ce proci sa updejtovima ali nece. Reinstalirao sam i opet isto.

Prilozi

• Edited_Image27c65ecd-c94d-442b-9861-170c49c59fce_TapatalkEditedImage.jpg
    Edited_Image27c65ecd-c94d-442b-9861-170c49c59fce_TapatalkEditedImage.jpg
    130.4 KB · Pregleda: 187
Viber na L640 LTE radi odlično, dok Tapatalk radi jedva i miljama je daleko od Tapatalka sa Androida.

Pokusaj Tapatalk classic. Meni radi extra na Lumia 930,a pretpostavljam da ti nista losije nece raditi nego li meni

Loooooool znate li da imate jednu app koja na Droid marketu ne postoji :)

Disqus :p a pritom je originalna nije alternativa :)

Poslednja izmena:
Jel ima neka aplikacija za sms forwarding? Cesto ostavim jedan telefon kod kuce, lako je preusmeriti pozive, al je sms problem. Imao sam tako nesto na androidu.

Jutros mi stiglo obavestenje od aplikacije weather channel kad se ocekuje kisa. Ovo prvi put vidim da je dostupno za srpske gradove, sto je odlicna vest! Naravno, ako nije neka greska... Ovako nesto ima i accuweather, zove se minute cast, ali nije dostupno za Srbiju.

Prilozi

• wp_ss_20150810_0001.png
    wp_ss_20150810_0001.png
    407.8 KB · Pregleda: 176
ako se ne varam ima i ona aplikacija za izračunavanje matematičkih zadataka samo za IOS i WP, sad ne mogu da se setim kako se zove- Skeniraš postavljan zadatak a app reši

Cisto informativno disqus je imao aplikaciju za iOS i android dok wp nije postojao, tamo pre otprilike 5 godina. Aplikacija je povucena sa oba marketa, a ovu aplikaciju za wp je napravio neko iz njihovog tima, oni zvanicno za sada nemaju nameru da prave ponovo aplikacije.

Znači... "diskas" je postojao na "g-pleju" još 2010 godine... Neće da "bidne"!

Uostalom... Više puta smo objasnili da na g-play i iStore-u ima more više aplikacija, tako da možemo da se veselimo da postoji jedna za wp, koja je onemogućena za druge...

Hahahaha...

Jaka stvar... Pih!

Ne razumem zasto ne bi bio, ali ovaj beli status bar je do gingerbread-a bio, on je izasao pre 5 godina

904eda21e9b3f57ac36afb969accd700.jpg

mislim totalno nebitno, ali nemam razloga da izmisljam, vidis i na screenshotu, da pise datum...

Poslednja izmena:
Verovatno su je ugasili za droid iz bezbednosnih razloga..

To vec ne znam. Koga zanima ima da procita sta su tada napisali

Poslednja izmena:
Mislim da nema poente da siris tu pricu ovde. Imas onu temu pa napisi tamo to sto si primetio.

@telep

Možda je izašla posle, ma i da je pre toga... Nije ni bitno... WP zaostaje dosta u aplikacijama, krivac je mala rasprostranjenost WP... Videćemo šta će biti sa W10FM, nadam se promeni... Vreme će pokazati... Ako baš ne bude nečeg bez čega ne mogu, uvek postoji ios ili android...

pomoc...
pre neki dan sam presao na WP i nikako ne mogu da nadjem neki plejer sto moze da pusta preko lan-a (sa media servera) i neki file manager sto ima pristup lan-u.
vidim da je neko spominjao TC, ali ne vidim ga u store-u.

vidim da je neko spominjao TC, ali ne vidim ga u store-u.
Total Commander je beta i pristup se dobija na zahtev autoru (Ghisler).
Ne znam da li je potrebna TC licenca (imam), verovatno nije.

The Windows Phone version of TC supports the following features: ZIP packer and unpacker with AES encryption, FTP and FTPS client, cloud drives access, WebDAV, WiFI...

Ja ću sačekati W10, tada ću videti šta i kako... Mada sam ja zadovoljan sa wp, imam ono što mi treba, a nedostatak neke aplikacije opravdavam sa... Koji će mi moj... Npr. Securitas... Ukoliko se ipak dogodi prelazak... Biće to na ios...

Ja ipak mislim da dosta ljudi ne prelazi na drugi OS zato sto tako hoce, vec eto sto su kupili drugi telefon. Bar kad su u pitanju Win i Android.
Moja snaja me juce pita kakav je L640, jako joj se svidja (a i videla ga kod mene). Kad sam joj rekao da je OK, ali nije Android i da ce joj trebati privikavanja na nivi OS, ipak se predomislila.

Da... Ja zato ne preporučujem više nikom telefone... Mada ih je dosta prešlo na L730... I zadovoljni su... Možda je i stvar koliko si zahtevan korisnik...

Vrh Dno