Šta je novo?

Aplikacije za Windows 10 Mobile , nove,univerzalne

Nije aplikacija ali moze da bude mnogima korisno,posebno onima koji nemaju novac za masku.Poslednji u nizu pametnih izuma koji dolazi,naravno, iz Srbije ;)

CC player pro obrisan, posle poslednjeg apdejta ne prikazuje prevode, VLC bolji.

Može li u Filmovi & TV da se menja boja i veličina prevoda?
Ne može, sem ako su to omogućili nedavno...

Inače, tako sam i ja ranije brisao, ali sad držim sva četiri plejera, pa da mi budu tu ako ostali zataje. Movies&TV, moli player, cc player I vlc player.

Не знам што хвалите овај mtalk. Не може да се пореди са Тапаталком! Једина мана тапаталка у односу на mtalk је што не приказује реално слике са форума. Остало је много боље!

Највише ме нервира код mtalk-а што не приказује цитиран текст када се уђе у тему. Мора да се иде на освежење странице
Увек ми прво отвара страницу са недавним порукама, а не коју сам имао кад сам затворио.
Неће увек да учита слике са форума...
To jeste, ima navedene nedostatke, ali je brži od Tapatalk-a, tj. brzina mu je normalna, a Tapatalk je spor.

CC player pro obrisan, posle poslednjeg apdejta ne prikazuje prevode, VLC bolji.

Može li u Filmovi & TV da se menja boja i veličina prevoda?

Može da se menja, imaš tu opciju u Settings>Easy of Access>Closed Captions
wZd68q0.jpg

Hmm, hvala, bas nisam znao za sta to sluzi u podesavanjima. :D

Markić hvala ti za ovo, nisam pojma imao.
Još kad bi mogao da spustim sub skroz dole, ali ne vidim da ima pomeranje vertikalno.
Hvala još jednom.

Koju navigaciju pored Mape da koristim sa glasovnim navođenjem na našem?

Imas da kupis Sygic, za druge ne znam...

Btw, pre par dana me Maps vozao 400km po Vojvodini, i nigde nisam zalutao. Bira odlicne rute, mape su tačne i prijatno sam iznenadjen aplikacijom. Na navigaciju na engleskom sam se navikao posle drugog "Turn left after..", jedino nervira kad cita nazive ulica, ali srećom to nije često. Od mene preporuka.

(takođe se nadam da će je unaprediti, da možeš da ubaciš međuodređište, i nema POI, ili ja nisam primetio)

nema POI, ili ja nisam primetio
Ima Favorites listu, samo treba davati engleski nickname ako hoćeš da Cortana prepozna "Remind me to buy milk at my hypermarket".
Favorite pins dodaješ ako zadržiš prst na mapi.
Favorites lista može čak i da se uveze iz Google kml ali samo iz nove Bing mape (koliko ja znam) uz limit od 200 tačaka po kolekciji.
Ode se na http://www.bing.com/mapspreview?&FORM=S00042 beše treba setovati region u settings mape na United States - English.
Posle su favorites povezani između raznih uređaja i sa Cortanom.

To znam, mislio sam na POI kao što ima IGO, gde se dok voziš vide pumpe, restorani, parkinzi... Ne da ja pravim favorite i sl.

To znam, mislio sam na POI kao što ima IGO, gde se dok voziš vide pumpe, restorani, parkinzi...
Da, to ima samo ponešto, tek pristiže. Nema još traffic, 3D cities i sl. za nas... zato koristim i gMaps+ (Google API) na telefonu.

Ne radi Viber, kaže mi pogrešan broj neće šalje notifikacioni sms [emoji35] [emoji35] [emoji35] .

Nisam zaboravio, ovo nije do mrtvog MSa nego do raspalog Vibera.
Džabe je, mora se pretrpeti nešto, ne može sve [emoji12] .

Zar nisu Viber napravili likovi iz Belorusije? :) (Ako sam promasio ime naroda, izvinjavam se.)

Našao sam rešenje za viber, kad ne šalje kodove sms-om ili "call me", deinstaliraj viber i to je to...

Šaljem već 7 dana, redovno se dopisujemo, je njima kažem da ne dobijam kodove, ni sms-om ni call me opcijom, oni meni da su resetovali nalog i da mi šalju kod, pa call me da probam... I tako u krug, dso sam im sve raspložve podatke i zamolio ih da mi deaktivitaju nalog, pošto ja ne mogu... Oni trse isto... Digao ruke od vibera, ovo nije prvi put...
Primera radi, u odnosu na WA...
0:1

Ma daj ne zezaj, ja imao isti problem kao tvoj, rešili mi u roku od odma.
Možda app nije sjajna, ali podrška jeste.

Rotkod, imaš na njihovom sajtu chat sa operaterima, rešio sam problem istog momenta.
Mislim da je isti kao kod tebe, prijavljivao mi moj broj kao pogrešan.
Si probao taj chat?

Jesam i najzad je "lilia" pristala da deaktivira moj nalog, ali da pošaljem sliku ugovora odnosno da dam dokaz o vlasništvu nad brojem, kao i scan ID-a.
Upravo sam im poslao.
***... Ovo je sad 7 ili 8 dan što se vrtimo u krug.

Edit: Jer chat nije urodio plodom, koliko god puta reset-ovali i slali sms ili "call me" opciju. Nisam nikad dobio ni jedno ni drugo.

Poslednja izmena:
Upravo dobih obaveštenje da su mi deaktivirali nalog, sad idem da instaliram viber, pa ću probati ponovo...

Probao sam, isto... Ćorak!
Sačekaću 24h, pa ću probati...

Ne znam šta da ti kažem, meni Peter N. nije tražio ništa, sve mi je završio u roku od odma,
prosto mi je neverovatno da tebi ne sređuju danima, iskreno.

Jesi ti siguran da komuniciraš sa njihovom podrškom? Da te nisu hakovali braća Belo i Rusi? Još i broj kreditne da ti traže....
:)

Nazad
Vrh Dno