Ne može, sem ako su to omogućili nedavno...CC player pro obrisan, posle poslednjeg apdejta ne prikazuje prevode, VLC bolji.
Može li u Filmovi & TV da se menja boja i veličina prevoda?
To jeste, ima navedene nedostatke, ali je brži od Tapatalk-a, tj. brzina mu je normalna, a Tapatalk je spor.Не знам што хвалите овај mtalk. Не може да се пореди са Тапаталком! Једина мана тапаталка у односу на mtalk је што не приказује реално слике са форума. Остало је много боље!
Највише ме нервира код mtalk-а што не приказује цитиран текст када се уђе у тему. Мора да се иде на освежење странице
Увек ми прво отвара страницу са недавним порукама, а не коју сам имао кад сам затворио.
Неће увек да учита слике са форума...
CC player pro obrisan, posle poslednjeg apdejta ne prikazuje prevode, VLC bolji.
Može li u Filmovi & TV da se menja boja i veličina prevoda?
Ima Favorites listu, samo treba davati engleski nickname ako hoćeš da Cortana prepozna "Remind me to buy milk at my hypermarket".nema POI, ili ja nisam primetio
Da, to ima samo ponešto, tek pristiže. Nema još traffic, 3D cities i sl. za nas... zato koristim i gMaps+ (Google API) na telefonu.To znam, mislio sam na POI kao što ima IGO, gde se dok voziš vide pumpe, restorani, parkinzi...
Moraš da pošalješ mail viber supportu.Ne radi Viber, kaže mi pogrešan broj neće šalje notifikacioni sms [emoji35] [emoji35] [emoji35] .
Ne radi Viber, kaže mi pogrešan broj neće šalje notifikacioni sms [emoji35] [emoji35] [emoji35] .
Sad nam samo fali pogrdni naziv za Beloruse, čisto da ga imamo za sledeću priliku.Rešen problem Vibera, brzi su, svaka m čast.
Nisi im slao mejl, tj. njihovoj podršci? Brzo odgovore.Našao sam rešenje za viber, kad ne šalje kodove sms-om ili "call me", deinstaliraj viber i to je to...
Da, to je o moje iskustvo, ali njemu nemaju pojma kako da pomognu.Ma daj ne zezaj, ja imao isti problem kao tvoj, rešili mi u roku od odma.
Možda app nije sjajna, ali podrška jeste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari