Šta je novo?

Aplikacije za Windows 10 Mobile , nove,univerzalne

Ne znam šta da kažem... Moguće je sve, moguće je da sam dovoljno smotan, pa da svoj broj telefona, već po ko zna koji put pišem pogrešno...
Ja od prvog dana nikad nisam dobio sms-om kod, već sam išao na opciju "call my number...", jer nikad nisam dobio putem sms-a.
I dobro, šta sad, radilo je, pozovu me, izdiktiraju broj na engleskom, zapišem, ukucam i to je to...!
Untitled.png

P.S. Vidi se gore koliko "case" imamo... I sa chat-om je ista stvar...

CC player pro obrisan, posle poslednjeg apdejta ne prikazuje prevode.
Žalio se developerima, tražili neki primer prevoda koji ne radi, poslao im Blade Runner.srt :) današnja verzija opet radi...

Maps je UGLAVNOM super, ume debelo ponegde da se pogubi (delovi Zvezdare, Mirijeva a i Splita), najčešće Maps koristim ali ubedljivo najveća mana mu je nedostatak usputnim tačaka/alternativnih ruta. To ima svaka navigacija, i Google maps uz glasovno navođenje neće kilometrima da pokušava da me vrati 10km unazad da bi me izvela na auto put, što Maps/Here obavezno radi, bez obzira kako se podesi ruta (brzo, najkraće...)

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Rotkod, neću da ti stajem na muku zbgo Vibera,
ali ja danas kad sam sa 8.1 prelazio na .107 bez problema mi registtrovao broj Viber.
A kad sam imao isti problem kao ti ovde sam kliknuo, nikakve mejlove slao nisam.
Untitled.png
Si probao taj čet?

Jesam i nema rezultata... Na držim brojevima radi bez problema...

Sada dobio update fb beta tj. nova neka verzija, cini mi se na 1 pogled mnogo bolje od prosle, brzina, izgled sve super

Sent from mTalk

Tsak manager Lite ne radi nakon novog update-a Lumia 930 pre ovoga je radio savrseno. Jel ima neko slican problem?

Preporuka za aplikaciju koja streamuje uzivo fudbalske utakmice? Treba mi za veceras :)

Sent from mTalk

meni je Prognoza ubedljivo najbolja što se tiče meteo aplikacija

meni je Prognoza ubedljivo najbolja što se tiče meteo aplikacija

Kakva ti je u poredjenju sa Microsoft Weather po pitanju same prognoze, tj. kad zanemarimo estetiku? Inace, sto se estetike tice, svidja mi se sto ima nekoliko podesavanja za plocicu, kakve da budu ikonice, kakva pozadina da bude plocice (da li da bude transparentna izmedju ostalog), i razne tako neke stvarcice... Uzgred, pretpostavljam da mislis na Dininu aplikaciju sa Windows Novosti?

Mislio sam to i sam da testiram, ali malo bi potrajalo dok bih skontao koja je kakva, treba je koristiti neko duze vreme da bi se stekla odgovarajuca slika.

čini mi se baš,baš precizna,par puta sam upoređivao vreme u autu i poklapalo se,čak joj verujem

edit:mislim da ima neki dug probni period u fulu,ja sam je platio,nije nikakva cena,al morao sam da dam autoru podršku:)

Poslednja izmena:
Sta se desilo sa Weather Beta-do skoro je bila tacna... :/ :)

Sent from mTalk

Nakon apdejta na.67 meni alarm ne radi kako treba,cuje se veoma tiho,kao da je smanjen na 1.a pojacano je.Probao sam i hard reset i opet isto.I promenu melodije sam pokusao ali rezultat je uvek isti...cuje se tiho i uopste ne svira tu melodiju koju sam postavio.

Flash Sports odradio posao :)
App se placa ali ima trial verzija od 10tak dana
Morao se gledati united sinoc :)
Probacu i tu aplikaciju

Sent from mTalk

Postoji li aplikacija za skrivanje videa koji se nalaze na SD kartici?
Nešto tipa lock folder ...

Meni je brilli odjednom za agovao i nisam više nikad mogao da pristupim sadržaju u njemu !

Našao sam mu zamenu u vidu Hurt lockera.

Sent from 640

I nakon deaktiviranog naloga, ne dobijam kod za viber.
Ista situacija, no sms / no call .

Danas sam četovao sa viber podrškom, sa Peterom. Nakon slanja screen shot-ova i konačnog zaključka da ih ne dobijam, mislim na kodove. Čovek me pozvao na telefon i izdiktirao brojeve...
Radi!
Jedino što sad ne smem raditi hard reset, ako želim koristiti viber...

Ako je Peter N. i meni je pomogao, ako čita Benč pozz za njega [emoji23] .

Mada bi trebalo da nemaš problema sledeći put, jer sad znaš za ovo, pa onda pre hard reseta se odjaviš sa Viber-a, tj. deaktiviraš nalog, i posle se ponovo prijaviš posle hard reseta...

Takoe, Viber dizgori.

Mobilni dizgore, bolje nam je bilo bez njih, realno.

Ali moramo priznati, ovako sad nemate toliko troškova u roamingu kao što bi ranije imali, a i klincima je lakše - kako oni nikad nemaju kredita... Kako sam ja tako jedno jedno leto iskoristio maksimalan broj poruka "Molim te, nazovi me, nemam dovoljno kredita". :) (Mogao je da se pošalje jedan broj tih poruka tokom meseca.)

@bear
Upozorio sam.vas, nemoj posle da kukate kao ja kad su mi nestale brojne fotografije!

Sent from 640

Nazad
Vrh Dno