Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Uđi preko browsera u trash folder u google kontaktima, možda su tamo jer google ne briše direktno kontakte (premeštaju se u trash folder a brišu nakon 30 dana).

Pre neki dan sam plaćao parking i ovo nije istina. Iz aplikacije kad sam klikno na zonu 1,prebacilo me je u Google msg, sa spremljenom porukom sa sve mojim tablicama i na broj koji treba da se pošalje. Nije prazna poruka..
Можда ниси разумео, колега је рекао да не ради на Шаомију, осталима ради. Данас плаћао преко Самсунга, ја и даље користим,пошто су код мене у граду укинули екстра зону која је била уведена, а није била на манијаку, тако да сад шљака добро.

@Чичарито ,Razumeo sam, naveo je xiaomi, ja koristim 12t pro. Možda je do same verzije parking manijaka, na nekoj nece da prebacuje formiranu poruku za slanje, kao što je opisao to. Na mojoj hoće.
Treba se precizno izražavati, možeš reći da ne važi univerzalno, a ne da nije istina.
Pa on je naveo da ne radi na Xiaomi uređaju i ne prebacuje formiran podatke od registracije u Google massage..
Ja koristim xiaomi 12t pro, porekao sam..Pre neki dan sam plaćao parking i radi kao i uvek što je radilo, iz parking manijaka kad selektujem zonu, prebaci mi u Google massage podatke od registracije i broj na koji šalje.
Precizno sam pisao.

Edit:Koristim ovu verziju

Prilozi

• Screenshot_20251021-210607_Parking_Manijak.png
    Screenshot_20251021-210607_Parking_Manijak.png
    41.2 KB · Pregleda: 20
Poslednja izmena:
Ne, nisi pisao precizno, nauci razliku izmedju "nije istina" i "kod mene radi". Tvoj telefon ima stariju verziju Androida, na kojoj PM nije oduzet pristup porukama, pa ti zato nije ogranicena funkcionalnost. Sam Parking Manijak nije azuriran godinama unazad, jos pre skidanja sa PS.

Ne, nisi pisao precizno, nauci razliku izmedju "nije istina" i "kod mene radi". Tvoj telefon ima stariju verziju Androida, na kojoj PM nije oduzet pristup porukama, pa ti zato nije ogranicena funkcionalnost. Sam Parking Manijak nije azuriran godinama unazad, jos pre skidanja sa PS.
Nije se ni on ogradio da misli na Xiaomi telefone sa najnovijom verzijom androida, vec je globalizovao da parking manijak ne radi na Xiaomi telefonima kako treba jer ne prebacuje u massage formirane podatke, zar ne?
Ne znam zašto pokušavaš da me diskreditujes kad ni druga strana nije precizirala na šta TAČNO misli..
Zašto njemu nisi rekao da ne globalizuje sve Xiaomi telefone i da mora naznaciti koji je uređaj i Android kod njega u pitanju..?
Nauci i ti da vagaš izmedju dve strane, osuđuješ mene, a ni kolega ništa precizniji nije bio..
Mislim da je zamorno pisati više o ovome..

Kod mene Parking manijak radi na Xiaomi 14T Pro i Android 15. Jedini je problem što nije ažuran.

Eto, znači radi na Xiaomiju koji ima najnoviji Android..
Moderator bi trebao da kaže javno da ni on nije bio u pravu i da se izleteo, jer zbog toga je mene kritikovao a suprotnu stranu zastupao..

Nazad
Vrh Dno