X4K3P
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.09.2015
- Poena
- 245
Honor Magic7 Pro, Snapdragon 8 EliteKoji čipsetovi, navedite za konkretan model
Honor Magic7 Pro, Snapdragon 8 EliteKoji čipsetovi, navedite za konkretan model
Ili je dorađuju da ispoštuju nove bezbedonosne protokoleIstekao im sertifikat najverovatnije
Hvala, ali neće ni tako@Amortizzer kopiraš link i skineš neku od starijih verzija:
![]()
Parking Servis APK (Android App) - Free Download
Download: Parking Servis APK (App) - ✔ Latest Version: 2.29 - Updated: 2023 - rs.parkingservis.bg - JKP Parking servis Beograd - parking-servis.co.rs - Free - Mobile App for Androidapkcombo.com
Nije loša ni ta,uglavnom završavaju posao obe. Nisam imao još momenat da mi zafalila nova zona ni u Bg,nisam naleteo..Parking manijak je bila prva (ili među prvima), ali i dalje nekako najbolja
Jedino što se odavno više ne apdejtuje, pa nemaš nove cene (manje bitno) i nove zone (više bitno) po BG-u... Zato sam nevoljno i prešao na Parking servis aplikaciju...
Pre neki dan sam plaćao parking i ovo nije istina. Iz aplikacije kad sam klikno na zonu 1,prebacilo me je u Google msg, sa spremljenom porukom sa sve mojim tablicama i na broj koji treba da se pošalje. Nije prazna poruka..Parking manijak je bio odličan dugo godina ali je izgubio dozvole da pristupi Google Messages (bar na Xiaomi) pa kada odabereš zonu on otvori prazan SMS bez broja tablica, onda je izgubio svrhu...
Treba se precizno izražavati, možeš reći da ne važi univerzalno, a ne da nije istina.Pre neki dan sam plaćao parking i ovo nije istina. Iz aplikacije kad sam klikno na zonu 1,prebacilo me je u Google msg, sa spremljenom porukom sa sve mojim tablicama i na broj koji treba da se pošalje. Nije prazna poruka..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari