Je l svugde isključeno? Za apps imaš na 2-3 mesta barem?Kako je moguće, ali kako je moguće da telefon sam ažurira sve aplikacije i ako je već godinama podešeno da se ništa samo ne ažilurira, ne proverava itd? U pitanju je redmi, ali to je manje bitno.
Izgleda da je bitno.. Ja takodje ugasio na dva telefona Xiaomija kod majke i oca, automatsko apdejtovanje, i vratio stari izgled Google phona, i posle par dana on se opet apdejtovao na novu verziju iako je ugašen automatik apdejt.. Na oba telefona su official global romovi
Pa ovaj telefon skoro 5 godina. Nikada se nije dešavalo. I namerno ne ažuriram.Je l svugde isključeno?
Kao i sve ostalo u Srbiji, neće 😀Šta mislite, da li će najavljena opcija za snimanje razgovora direkt u Google phone app biti dostupna i nama u Srb zbog zakona?
Da ali kod nas ne.Pa to već godinama ima? Ne znam da li ima u Srbiji, valjda da, ali samo snimanje postoji već 5-10 godina?
Pa i to mi je ok, ko je ajfonuKao i sve ostalo u Srbiji, neće 😀
A i zar to snimanje nije fazon da kad se uspostavi veza ide prvo obaveštenje da se snima razgovor?
A i zar to snimanje nije fazon da kad se uspostavi veza ide prvo obaveštenje da se snima razgovor
Da li ima mogućnosti snimanja i ako ima da li ima upozorenja zavisi od zakona te zemlje ili zajednice (EU).Mislio sam da to snimanje ne zavisi od zemlje. 🤔
I sad MIUI Dialer sa snimanjem funkcioniše, ali za neke druge regije. Npr. Indonezija, Tajvan takođe ako se ne varam. Ali evropski, globalni, ruski... ROM-ovi ne. Ja koristim indonezijski.To je Google politika privatnosti.... Ko ima na telefonu njihovu aplikaciju za pozive tako funkcioniše, dok je na Xiaomi bio njihov Mi Dialer bilo je slobodno snimanje...
Pa opet kazem, Apple to ima, ne verujem da oni krse zakon time a Google bi krsio, zato mi je cudno.Verovatno i iz pravnih razloga to obavestenje mora da bude na domacem jeziku. Tako da nema sanse da bude u Srb.
Na Xiaomiju obaveštenje i jeste na srpskom. Jedino je malo veštački naglasakVerovatno i iz pravnih razloga to obavestenje mora da bude na domacem jeziku. Tako da nema sanse da bude u Srb.
Izbacuje samo crne tabove.Šta brljavi? Resetuješ app i opet radi kao doksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari