Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Baš tako, i ja kada sam prešao na 1+ telefone prestao sam koristiti novu, a Samsungov ui je i još bolji. Next launcher je pre desetak godina bio interesantan, imao je 3d prikaz, imao i shel i puno je bio u to vreme korišćen.

Kako je moguće, ali kako je moguće da telefon sam ažurira sve aplikacije i ako je već godinama podešeno da se ništa samo ne ažilurira, ne proverava itd? U pitanju je redmi, ali to je manje bitno.

Izgleda da je bitno.. Ja takodje ugasio na dva telefona Xiaomija kod majke i oca, automatsko apdejtovanje, i vratio stari izgled Google phona, i posle par dana on se opet apdejtovao na novu verziju iako je ugašen automatik apdejt.. Na oba telefona su official global romovi

Kako je moguće, ali kako je moguće da telefon sam ažurira sve aplikacije i ako je već godinama podešeno da se ništa samo ne ažilurira, ne proverava itd? U pitanju je redmi, ali to je manje bitno.
Je l svugde isključeno? Za apps imaš na 2-3 mesta barem?

Izgleda da je bitno.. Ja takodje ugasio na dva telefona Xiaomija kod majke i oca, automatsko apdejtovanje, i vratio stari izgled Google phona, i posle par dana on se opet apdejtovao na novu verziju iako je ugašen automatik apdejt.. Na oba telefona su official global romovi

Apdejt sistema? To mi se nije dešavalo. Možda je iskočila notifikacija, slučajno odobreno?

@registry1 ,Ma jok, keva čak bila samo jednom na wi fi, za tih 3 dana kad sam video da je ponovo vratilo na novu verziju.Ije nista pripala oko ponuđenih notifikacija.
Mislim da je sam Xiaomi softver krivac..
Na primer, na mom xiaomi 12t pro, na njemu imam custom rom, i nemam updejt na novije verzije googlovih aplikacija,
Znaci do samog softvera na romu..
Xiaomi se mnogo izbezobrazio, počev od onog zaključavanje bootloader a, pa do ovi nasilni updejtova aplikacija.
Ti si 4ti slučaj za koji znam da mu se same googlove apk updejtuju iako je automatski update isključen.

Meni na Redmi Note 13 Pro 5G samo stižu notifikacije (svaki dan) za ažuriranje aplikacija ali ne radi sam, uvek ja pokrenem.

Vrh Dno