Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koristim folderSync za backup svega i svačega. E sad, trebao vi da radim sync sa vibera, al vibera koji se koristi kao dual app na samsungu na onedrive. Medjutim ne mogu da pristupim folderu gde viber čuva fotke.

Jel ima neko ideju kako da ovo resim?

Dajte neku dobru alternativu za Parking Manijak, na stranu što odavno moraju da se šalju poruke ručno, sad moraju i tablice da se upisuju?

Ako je u pitanju Beograd, Parking Servis zvanična aplikacija.
Može da se plaća iz nje SMSom ili kreditom koji se dopuni karticom, prikaže broj slobodnih mesta u garažama, navigira... itd,

Ako je u pitanju Beograd, Parking Servis zvanična aplikacija.
Može da se plaća iz nje SMSom ili kreditom koji se dopuni karticom, prikaže broj slobodnih mesta u garažama, navigira... itd,
Jeste Beograd, ali po ovim ocenama aplikacija pravi vise problema nego sto ih resava. Probacu ove dve, Parkomat moze sam da posalje poruku, ali Parking Srbija po opcijama vise podseca na P. Manijak na koji sam vec navikao, a tera i na proveru pre slanja, sto nije lose jer koristim 2 auta, pa je verovatno sigurnije izbeci automatizam.

Na Samsung tabletu sam provalio super opciju kada se drži srednje dugme na dnu ekrana. Može da se odabere da čita tekst, na srpskom i radi poprilično lepo. Ima greškice ali nije toliko strašno. Može da čita i tekst sa slike ili pdf fajla.
E sada, problem je što na A55 nemam tu opciju, a želim da je koristim. Kao da mi je upaljen ovaj novi AI...
Da li neko ima ideju kako da podesim?
Prva slika je kako izgleda na tabletu, a druga na telefonu:
1000003938.jpg1000003940.jpg

MKBHD za wallpaper aplikaciju traži 50$ godišnje :D

Naravno ljudi to odmah razbucali i može da se skine besplatno:
20240925-105556.jpg

380 slika i 553 MB

Poslednja izmena:
Konektujem se na BT zvučnik i preko Spotify (YT ili bilo kojeg izvora) puštam muziku, krenem da snimam video dok muzika ide međutim muzika se pauzira. Kako da zaobiđem ovo, postoji li aplikacija koja recimo dozvoljava preklapanje zvukova?

Pritisni opet play kroz notification bar kad krenes da snimas, trebalo bi da radi.

Sad sam probao kod mene na Samsungu sa Deezer-om i radi taj fazon.

Zdravo drugari, imam dva pitanja:

koji app za promenu izgleda brojeve za biranje

ako na pr ovo

- koja beša alikacija da se youtub gleda bez reklama ?

Na Samsung tabletu sam provalio super opciju kada se drži srednje dugme na dnu ekrana. Može da se odabere da čita tekst, na srpskom i radi poprilično lepo. Ima greškice ali nije toliko strašno. Može da čita i tekst sa slike ili pdf fajla.
E sada, problem je što na A55 nemam tu opciju, a želim da je koristim. Kao da mi je upaljen ovaj novi AI...
Da li neko ima ideju kako da podesim?
Prva slika je kako izgleda na tabletu, a druga na telefonu:
Da odgovorim sam sebi, ako neko još bude hteo da uključi opciju čitanja teksta na svom telefonu.
Slektuje ze željeni teskt i dugo zadrzi, zatim odabere opcija read aloud.
Malo je lošija od opcije sa tableta ali je razumna.

Konektujem se na BT zvučnik i preko Spotify (YT ili bilo kojeg izvora) puštam muziku, krenem da snimam video dok muzika ide međutim muzika se pauzira. Kako da zaobiđem ovo, postoji li aplikacija koja recimo dozvoljava preklapanje zvukova?
Da odgovorim sam sebi, moguće da se još neko pitao isto, Samsung ima sjajno rješenje. Instalirate njihovu "Sound Assistent" app, u opcijama u dnu štrikirate "Multi sound" i odaberete kameru

edit: Može i ovako bez aplikacije

Prilozi

• Screenshot_20240929_003307_Separate app sound.jpg
    Screenshot_20240929_003307_Separate app sound.jpg
    56.5 KB · Pregleda: 54
Koju aplikaciju predlažete za edit canonov cr3 formata, lightroom ga ne vidi.

@Hal 9000
Snapseed sam prvi probao, ali nista. Čak ni preko canon aplikacije ne mogu da prebacim raw samo direktno preko kabla, ali džaba kad ne mogu posle da ga editujem.

Samo Canon DPP softver na Windows-u, na Androidu i na iOS-u nisam naišao na program.

Dok sam koristio iPhone čini mi se da je moglo da se edituje u fabričkoj photo aplikaciji.

Šteta što ne rade office365 nalozi. I k9 je odlican, al nista od office365.

Nazad
Vrh Dno