Pozdrav, meni na toj verziji ne radi history. Da li ti imaš taj problem?Ne Revanced Manager, koja je verzija Youtubea. Kod mene na 19.11.43 za sada sve radi.
Koji je problem sa ovim? I dalje na ličnom teleofu imam miui, ali sam ocu na hyperos instalirao RV bez ikakvih problema, identičnim potupkom kao i sebi.Kad probas da instaliras ReVanced na neki Xiaomi telefon i onaj sugavi HyperOS ili kako se zove - odlepis i odustanes jer ne moze da se instalira normalnim putem.
Imam Xiaomi ali nisam na HyperOS.Kad probas da instaliras ReVanced na neki Xiaomi telefon i onaj sugavi HyperOS ili kako se zove - odlepis i odustanes jer ne moze da se instalira normalnim putem.
Bratu sam instalirao Ymusic.
Uvek je bolje da ima vise (rezervnih) opcija.
Da,preko broswera ide sve normalnoJa sam instalirao Brave browser i u njemu pistama YT i sve radi lepo, može i u pozadini da radi. Tako da sam obrisao revanced pa ću da vidim kako ide s ovim, čisto ako nekom treba neka proba ovako.
Pise ti sve zemljace..Uradi kako ti se savetuju.Pozdrav,
Instalirao sam revanced ponovo jer mi nije radio history. Sada je radio prvih 2-3 klipa i posle je opet stao. Izlazi mi sledeća poruka. Da li zna neko šta može da se reši tu da dobijem history? Hvala
Pogledajte prilog 461301
Instaliran ReVanced na 3 Xiaomi telefona, dva na HyperOS. Normalno instalirano i normalno radi.Kad probas da instaliras ReVanced na neki Xiaomi telefon i onaj sugavi HyperOS ili kako se zove - odlepis i odustanes jer ne moze da se instalira normalnim putem.
Bratu sam instalirao Ymusic.
Uvek je bolje da ima vise (rezervnih) opcija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari