Šta je novo?

Android YouTube alternative; audio i video plejeri

Ok, nisam gasio telefon preko mesec dana. Sad ću da ga ugasim, možda tako prekinem sesiju

Bravo, poklonio sam stari telefon detetu od rođaka. Sad vidim da je bio aktivan moj Gugl nalog.

Jel rešen problem sa Revanced-om što se tiče rezolucije i beskonačno baferovanja? Zadnji put kad sam pokušao, nije htelo preko 1080p.

Koliko ja znam rešen je odavno. Za rezoluciju spoof opcija, a za ostalo je izašao novi peč pre možda par meseci.

Da li neko ima poslednju verziju revanced-a?
Ako bi mogao da proveri da li radi Play next in queue opcija.

Ima tri dana kako ne radi i ovo mi izlazi
Screenshot_20240910_094335.jpg

Našao sam 19.16.39
radi samo u režimu bez arhiviranja ali ok, ne smeta mi to uopšte

Ja koristim Ymusic aplikaciju. Prvenstveno aplikacija sluzi za skidanje pesama sa YT ali moze da sluzi kao player za video tako i za audio. Bez ikakvih reklama i slicnih stvari.
Odlicno radi

Prilozi

• Screenshot_2024-09-20-14-11-54-53_a971c4393209af4e4567524ebc6e6cdc.jpg
    Screenshot_2024-09-20-14-11-54-53_a971c4393209af4e4567524ebc6e6cdc.jpg
    65.6 KB · Pregleda: 73
Ja instalirao SkyTube..nije losa app.

Kad probas da instaliras ReVanced na neki Xiaomi telefon i onaj sugavi HyperOS ili kako se zove - odlepis i odustanes jer ne moze da se instalira normalnim putem.

Bratu sam instalirao Ymusic.

Uvek je bolje da ima vise (rezervnih) opcija.

Kad probas da instaliras ReVanced na neki Xiaomi telefon i onaj sugavi HyperOS ili kako se zove - odlepis i odustanes jer ne moze da se instalira normalnim putem.
Koji je problem sa ovim? I dalje na ličnom teleofu imam miui, ali sam ocu na hyperos instalirao RV bez ikakvih problema, identičnim potupkom kao i sebi.

Imam Xiaomi ali nisam na HyperOS.

Prilozi

• IMG_20241003_211903.jpg
    IMG_20241003_211903.jpg
    67.4 KB · Pregleda: 48
Ja sam instalirao Brave browser i u njemu pistama YT i sve radi lepo, može i u pozadini da radi. Tako da sam obrisao revanced pa ću da vidim kako ide s ovim, čisto ako nekom treba neka proba ovako.

Pozdrav,
Instalirao sam revanced ponovo jer mi nije radio history. Sada je radio prvih 2-3 klipa i posle je opet stao. Izlazi mi sledeća poruka. Da li zna neko šta može da se reši tu da dobijem history? Hvala :)
111.jpg

Instaliran ReVanced na 3 Xiaomi telefona, dva na HyperOS. Normalno instalirano i normalno radi.

Nazad
Vrh Dno