Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

radi na android 14
telekom ide u korak sa vremenom uvek, ko vam kriv kad ste zastareli :ROFLMAO:

ja sam imao 12 pa nije radio
sad sam na 14 pa radi

uglavnom šalimo se malo, diletanti su svakako :)

vajber je takvo jezivo ******, ne mozes da posaljes poruku na broj dok ne ubacis kontakt u glvni imenik telefona, treba da se mlatis pola sata da ubacujes i sklanjas kontakt za jednu poruku coveku na oglasu

vajber je takvo jezivo ******, ne mozes da posaljes poruku na broj dok ne ubacis kontakt u glvni imenik telefona, treba da se mlatis pola sata da ubacujes i sklanjas kontakt za jednu poruku coveku na oglasu
Може, WhatsApp је такав.

Kad smo kod tih ******, jel postoji neka dobra Instagram klijent aplikacija, koja omugucava kada mi stigne npr. 5 notifikacija od 5 profila koje pratim, da mogu svih pet da vidim? Jer na oficijalnoj IG aplikaciji cim kliknes na jednu notifikaciju sve ostale se obrisu. Ne pricam od DM notifikacijama, nego npr. kada neko objavi neki post. Na redditu npr mi stigne 10 notifikacija za stvari koje pratim i mogu jednu po jednu da otvaram, sto je logicno.

Jel postoji neka aplikacija preko koje bih dobio pristup dodatnim opcijama na Samsung S22u? Potrebno mi je da promenim SMSC broj, jer mi ne stižu i ne šalju se SMS poruke (osim propušteni poziva), a ta opcija mi je zatamnjena.

Jel vam radi Save to gallery opcija u Telegramu? Nijednu sliku ne mogu da sačuvam, apsolutno se ništa ne dešava kada kliknem na to.

Zanimljivo, pošto vidim da se svi žale već par godina na to, čak je otvoren i bug report.

Dajte neki predlog za dobar fee kalkulator.
Ovaj androidov počeo da greši, kada otkucam na brzinu 3 i više cifara neki broj duplira.

zasto nema nijedna fm radio aplikacija?? a51 dolazi sa fm tunerom ali nema radio app u romu i sad ne nalazim na app store nijednu fm tuner aplikaciju, samo neko streaming djubre?

Neke aplikacije mi automatski mijenjaju keyboard language kad ih pokrenem i prebacuju u cirilicu, vjerovatno kad je aplikacija na srpskom. Moze li se to blokirati da koristim latinicu samo. Bas iritira stalno prebacivanje. Od nedavno sam primjetio to.

Neke aplikacije mi automatski mijenjaju keyboard language kad ih pokrenem i prebacuju u cirilicu, vjerovatno kad je aplikacija na srpskom. Moze li se to blokirati da koristim latinicu samo. Bas iritira stalno prebacivanje. Od nedavno sam primjetio to.
Meni google maps prebacuje u ćirilicu svaki put, strašno nervira..

Treba mi aplikacija za prosto deljenje slika izmedju Android i iOS telefona, ako ima varijanta da se slike mogu poslati na neki server negde(bilo self hostovan, bilo od autora aplikacije sve jedno je). Nije problem da se plati, treba samo da bude lako za koriscenje. Treba mi lak nacin da nakon "dogadjaja" dobijem slike od ostalih "organizatora" koji mozda nisu uvek tehnicki previse pismeni. Za sad mi je plan da kupim SanDisk iXpand USB flash sa lightning i USB C portovima i da preko iXpand aplikacije prebacim slike od "dogadjaja" na flash pa posle da dizem slike na neki google album ili gde god, ali rekoh sto da ne pitam da vidim da nema bolje resenje.

Treba mi aplikacija za prosto deljenje slika izmedju Android i iOS telefona, ako ima varijanta da se slike mogu poslati na neki server negde(bilo self hostovan, bilo od autora aplikacije sve jedno je). Nije problem da se plati, treba samo da bude lako za koriscenje. Treba mi lak nacin da nakon "dogadjaja" dobijem slike od ostalih "organizatora" koji mozda nisu uvek tehnicki previse pismeni. Za sad mi je plan da kupim SanDisk iXpand USB flash sa lightning i USB C portovima i da preko iXpand aplikacije prebacim slike od "dogadjaja" na flash pa posle da dizem slike na neki google album ili gde god, ali rekoh sto da ne pitam da vidim da nema bolje resenje.
Probaj aplikacu send anywhere, imas app za ios, android, windows, web moze takodje.

Nazad
Vrh Dno