Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

I ja sam sa ovog linka skinuo sto je @Poolmaker postavio jer na onom github-u ne mogu da se snadjem.
A imam mobilni povezan sa google nalogom, pa cu ako neko nesto proba, dobiti obavestenje.

Ja nikad nisam video fake sajt da u svom FAQ potanko objašnjava situaciju i postavlja linkove ka githubu. Tako da je situacija upravo ta, nije official ali jeste čista situacija.
p.s. Official kao takav ustvari i ne postoji, više pojedinaca i grupa na githubu se bave naslednikom Vanceda.
Screenshot_2023-02-16-07-25-46-76_d365b52accad0f47adbc08c16219827d.jpg

Zbog čega oni koji nemaju root za YT ne koriste Brave browser?
Nema reklama, lepo radi, ima i opcija da ne gasi video kada je lock screen.
Nisam video da ima cast ali nisam se zezao puno imam root telefon i YT bez reklama.

U suštini oni na tom revanced.io sajtu samo skrate postupak. U principu verovatno je ok, ali opet svašta može tu da se provuče kroz APK tako da je najbolje da korisnik sam sve uradi gde je provereno:

Ažurirano (15. februar 2023 god.) uputstvo kako to odraditi za uređaje koji nisu rutovani:
Kod:
https://www.reddit.com/r/revancedapp/comments/xlcny9/revanced_manager_guide_for_dummies/

Ima i drugih sličnih sajtova/tema kao revaced.io npr.

Kod:
https://www.reddit.com/r/revancedapks

Poslednja izmena:
Kupio sam polovni telefon i hteo sam da proverim stanje baterije (ono u %) i instalirao Accubatery.
U uputstvu stoji da se napuni od ispod 15% baterije do 100%, pa i malo više (da se ostavi na punjaču),
Uradih tako par puta, iako nije dobro za baterije, međutim ništa nije registrovano.
Ostaje mi da nastavim da punim uobičajeno, i možda će u nekom trenutku izbaciti neki report.

U suštini oni na tom revanced.io sajtu samo skrate postupak. U principu verovatno je ok, ali opet svašta može tu da se provuče kroz APK tako da je najbolje da korisnik sam sve uradi gde je provereno:

Ažurirano (15. februar 2023 god.) uputstvo kako to odraditi za uređaje koji nisu rutovani:
Kod:
https://www.reddit.com/r/revancedapp/comments/xlcny9/revanced_manager_guide_for_dummies/

Ima i drugih sličnih sajtova/tema kao revaced.io npr.

Kod:
https://www.reddit.com/r/revancedapks
Ako ti nije problem ajde zakaci sliku odakle se skida aplikacija sa zvanicnog githuba.
To je konfuzno samo tako, gledao sam, kliktao, ne znam zasto nema vidljiv link da se skine apk.

Verziju koju sam skinuo pre nekih mesec dana sa onog .io sajta je 18.02.34.
Kako je sad ova 0.0.56?🤔

Edit: aha ovo je manager?

Ako ti nije problem ajde zakaci sliku odakle se skida aplikacija sa zvanicnog githuba.
To je konfuzno samo tako, gledao sam, kliktao, ne znam zasto nema vidljiv link da se skine apk.
Ajd' neka nisam jedini, ko je osmislio taj sistem downloada na githuba sigurno ima neki kompluzivni poremećaj.

Скинеш микроГ и апликацију, прво инсталираш микроГ па апликацију.

ChatGPT preveo i prepričao: "Ovaj vodič pruža uputstva za instalaciju ReVanced-a, alternativne verzije YouTube-a, na uređajima bez root pristupa. Napominje se da isti principi važe i za druge podržane aplikacije i preporučuje se preuzimanje i instaliranje MicroG-a za prijavljivanje na Google nalog. Vodič pruža korake za preuzimanje i instaliranje najnovije ReVanced Manager APK datoteke, patch-ovanje YouTube APK datoteke i proveru dostupnosti ažuriranja. Preporučuje se da se ne preuzimaju unapred izgrađene APK datoteke sa nepouzdanih izvora i pružaju se saveti za otklanjanje problema ukoliko dođe do pada YouTube ReVanced aplikacije. Vodič se redovno ažurira i preporučuje se provera dostupnosti ažuriranja u menadžeru svakih nekoliko dana." ;)

Kakav je revanced u odnosu na stari vanced? Jel fale neke stvari koje je vanced imao?

Ja iskreno ne vidim razliku između vanced i revanced..

Vanced je bolji i od official YT, a ReVanced je duplo lošiji od Vanced, bar meni..samo sam instalirao, video, probao, izbrisao.
Vanced mi radi još uvek.
💪
Šta ti konkretno nije valjalo na revanced u odnosu na vanced?
I jel si instalirao zvaničnu aplikaciju (sa githuba) ili si išao sa nekog drugog sajta?

Šta ti konkretno nije valjalo na revanced u odnosu na vanced?
I jel si instalirao zvaničnu aplikaciju (sa githuba) ili si išao sa nekog drugog sajta?
Instalirao sa onog zvaničnog .Io sajta , na GitHub sam tražio ,ne sećam se da sam pronašao. 💪 Falile su neke opcije koje koristim iz Vanced, a koje nema ni official YT. Interface i kompletan dojam je jeftiniji u odnosu na Vanced. Nisam se puno udubljivao,ispod haube, u priču, jer mi Vanced radi još uvek, ali to što sam video na prvu, je bio dovoljan razlog da ga odmah izbrišem.

Instaliraj reUnapređenog, ne košta te ništa.

Hvala na odgovoru. Ne bih te nezvanične verzije zbog sigurnosti, a ni zbog toga što neću znati ako nešto nema ili ne radi kako treba da li je zbog toga što je nije zvanična verzija ili zaista ne radi (ili nema nekih opcija).

Za MicroG stalno iskače da troši bateriju, ako ga zatvorim, ako sam dobro primetio YT radi kad se zatvori ekran, ali ima reklame .

Šta uradiše ove budale sa ažuriranjem MXPlayer aplikacije. Ako neko može da mi objasni kako da dođem do video file-ova na telefonu?

I ja imam pro verziju, kod mene ništa nije normalno, ako nije problem daj SS kad uđeš u aplikaciju.

...kada uđeš u Settings/List/Scan/Folders, tu menjaš gde ti je video folder..

Prilozi

• Screenshot_2023-02-17-21-48-38-114-edit_com.mxtech.videoplayer.pro~2.jpg
    Screenshot_2023-02-17-21-48-38-114-edit_com.mxtech.videoplayer.pro~2.jpg
    37.6 KB · Pregleda: 19
Poslednja izmena od urednika:
Ovo kod mene izgleda totalno drugačije od prethodne verzije i uopšte ne mogu da se snađem.

Prilozi

• Screenshot_2023-02-17-21-54-13-598_com.mxtech.videoplayer.pro.jpg
    Screenshot_2023-02-17-21-54-13-598_com.mxtech.videoplayer.pro.jpg
    22.9 KB · Pregleda: 19
  • Screenshot_2023-02-17-21-55-19-864_com.mxtech.videoplayer.pro.jpg
    Screenshot_2023-02-17-21-55-19-864_com.mxtech.videoplayer.pro.jpg
    42.2 KB · Pregleda: 19
Pa Ideš na Local Player Settings//List/Scan/Folders

Tu dodaješ i izbacuješ foldere sa liste

Hvala puno na odgovoru, ceo problem je bio što mi je posle ažuriranja "nestala" dozvola za pristup folderima u telefonu.

Nazad
Vrh Dno