Ja sam poisključivao sve vezano za official YT.Kako podesiti da You Tube linkove otvara Vanced?
Koristio sam do skoro Vanced i MicroG ali je prestao da radi.Instalirao odatle apk i MicroG . Meni radi Ok, ali je Vanced neprevaziđen . YT by Google je đubre u odnosu na Vanced. ReVanced nema opcije ć koje koristim iz Vanced.
@Nabukodonosor
Išao, tamo me prebacili na GitHub ,.gde su Revanced pathes i Revanced manager.
Koristio sam do skoro Vanced i MicroG ali je prestao da radi.
Pratio sam ovo uputstvo za instaliranje i pečovanje Revanced Dodjem do koraka Install ali mi izbaci gresku "Non-root install is not possiable with the current patches...
Da li je neko imao ovakvu gresku?
Rešeno. Skinuo sam verziju 18.03.36 i u opcijama za pečovanje sam ukljucio i patch za micro g support.Telefon nije rutovan.
Hm, Revanced je instaliran ali radi kao obična Youtube aplikacija, startuje reklame i kada ugasim ekran i video se ugasiRešeno. Skinuo sam verziju 18.03.36 i u opcijama za pečovanje sam ukljucio i patch za micro g support.
I instalacija je nastavljena.
Da li je moguće imate opciju cast za chromecast u Revanced-u kao što je bilo u Vanced-u?
Cast je radio kao sat do verzije 15.43.32 u sledecim nadogradnjama je ta funkcija izostala ali je bilo mogućnosti koristiti staru verziju koju sam koristio do pre 7 dana.Pa cast na chromecast nije radio u vancedu.
Ali imas u opcijama revanceda da vratis cast dugme. Nadji ga.
Negde si pogrešio u postupku, idi na https://revanced.io/ i skini već pečovan instaler, radiće.Hm, Revanced je instaliran ali radi kao obična Youtube aplikacija, startuje reklame i kada ugasim ekran i video se ugasi![]()
To nije official sajt, ne postoji official app koja se samo instalira, nego mora da se patchuje, iz razloga da ih google ne ubije.Negde si pogrešio u postupku, idi na https://revanced.io/ i skini već pečovan instaler, radiće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari