Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pozdrav ljudi, odnedavno mi se na telefonu pojavilo tacnije u pojedinim google aplikacijama tipa gmail prevodilac google chrome itd, roze boja a bila je standardno bela nema sta nisam cackao nisam pronasao nista da to vratim kako je i bilo a evo slika kako to izgleda, ako neko zna resenje bilo bi od velike pomoci, unapred hvala. 🙂
IMG_20220406_161540.jpg

Нешто ме јутуб потпрцкује, неће да ради. Пише да инсталирам нову верзију а кад одем на плејстор нема нове верзије. Вратим на фабричку верзију и инсталирам преко стора верзију која је понуђена. Кад стартујем апликацију избаци да не може да се конектује на сервер. Интернет није у прекиду.
Једини начин да пустим нешто са јутуба је преко браузера. Андроид је 5.0.
Свака помоћ је добродошла.

Pogledaj koja je verzija YT i odi na APK Mirror i potrazi instalacioni fajl za neku noviju verziju, da "pregazi" staru. Ako ne uspe, mozda Android 5ica vise nije na listi podrzanih verzija

Ako imas vise naloga na telefonu, moras u Play Store promeniti na onaj sa kog je kupljena aplikacija.
На истом сам налогу. Чак сам и одјављен са налога на старом телефону. Мора да има везе што скидам преко Џи спејс апликације, мада сам ту уредно пријављен на свој налог и даје ми опцију да из својих коришћених апликација скинем поменуту.

На истом сам налогу. Чак сам и одјављен са налога на старом телефону. Мора да има везе што скидам преко Џи спејс апликације, мада сам ту уредно пријављен на свој налог и даје ми опцију да из својих коришћених апликација скинем поменуту.
Ne znam za resenje kad je u pitanju Huawei bypass gugl servisa.

Ko koristi Trakt danas sam baš instalirao Showly i fina integracija sa Trakt nalogom. Nema nešto previše podešavanja, ali radi posao.

Da, Showly odličan. Ja prešao na njega nakon što sam dugo koristio TV Time.

Da, Showly odličan. Ja prešao na njega nakon što sam dugo koristio TV Time.
Sta te je nateralo da napustis tv time?
Mene trakt uzasava, ali vidim da je mnogo popularniji. Ne vidim zasto pa se pitam da nisam ja lud.

Probao Showly i daleko bolji odziv ima nego TV Time. TV Time mi je baš počeo usporeno raditi i plus nema integraciju sa traktom.

Ako imaš Android 12, da li si pokušao da promeniš paletu boja u podešavanjima pozadine ekrana?

Ne koristim više miui, ali možeš da pokušaš da promeniš temu ili pozadinu. Deluje mi da ima veze sa tim.

Pozdrav kolege,
zanima me kako se može provaliti da je neko instalirao spy app na androidu i da prati sve na telefonu,pa cak pozive i poruke?

Pa pogledaj u permissions ima li neka čudna app koja ti nije poznata. Sigurno ima dozvole za sve živo, pa bi trebalo da vidiš relativno lako

Ima, ali možda ti je bolje da koristiš aplikacije koje dodaju te filtere, jer možeš da testiraš više opcija.

Ovo znaci da stariji A nece imati mogucnost download apk sa gps?

Koliko ja vidim, to nigde ne piše.
Stoji da će zabraniti aplikacije kroz koje se instaliraju druge aplikacije koje ne idu preko GP-a (sa nekim izuzecima), kao i da će skloniti iz pretrage aplikacije sa zastarelim interfejsom.

Ladno mi je Gugl obrisao Vanced sa telefona. Tražio neku muziku na Spotify i samo mi se telefon resetova. Podiže se ponovo, vidim ni traga od vanced youtuba. Prešli su sve moguće granice.

Kojom metodom ti je obrisao aplikaciju koju nisi instalirao preko PS? I još ti resetovao telefon?

Stvarno ne znam, ali cenim da kompaniji kao što je gugl nije to preveliki problem, da pokrene uninstall rutinu na remote uređaju.

Juce sam menjao rom u telefonu,normalno instalirao i Vanced u Micro G preko Vanced managera..Radi normalno kao i ranije.

Nazad
Vrh Dno