Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nisi izmislio, samo što to nije uradio Gugl. Evo i thread kako da rešiš problem.

S tim što sam ja do sada resetovao telefon desetinama puta i nikada nisam imao ovaj problem. U mom slučaju se telefon sam resetovao i posle toga nije bilo youtube vanced apkikacije.

Nema razloga da postavljas situaciju u startu kao da si ti 100% u pravu i da svako ko nije moderator na benchu je cobanin. Smesno je reci da kompanija kao sto je gugl ne moze na daljinu da uradi bilo sta na tvom telefonu. Odnosno nije smesno, vec ako verujes u to, onda i poprilicno tuzno. Pa ja cu da ti napisem kod za to za pola sata, a ne gugl. Drugo, ogromna je slucajnost da mi telefon nije kresovao godinama unazad, a sada se resetovao dok sam slusao muziku, i gde velike slucajnosti nisu se obrisale aplikacije tipa google maps, ili chrome, nego bas od 100 aplikacija koje imam instalirano, YouTube Vanced. Trece, clan vanced tima je rekao da gugl ovo radi vec odavno. Ali opet, sta on zna, moderator na benchu mora da zna bolje. Eto, reseno.

Nije samo meni i jos ponekom, guglaj malo i videces da se mnogo ljudi zalilo. Plus gde su hiljade ljudi koji nisu nigde pisali o tome. Opet, moze da se veruje i u slucajnost, i da od stotina aplikacija obrise se sama od sebe bas ta. Takodje, prvi put u zivotu cujem da se aplikacije brisu same od sebe. Nisam iskreno do sada cuo da se nekome obrisao Chrome sam, ili Google Maps. Doduse moguce.

A jesi procitao thread sto je Jericho postavio?
Ili kad si vec toliko guglao o problemu, jesi nasao sta je konkretno uzrok ili si trazio samo da vidis da li ima jos nekog sa problemom, a uzrok i resenje te ne zanima?
Bitno da je neko iz Gugla tebi *remote usao u telefon i rucno ti brise Vanced povremeno.

Naravno, i vec sam rekao da se moj problem ne manifestuje na taj nacin, ne brise mi se aplikacija posle svakog reseta, i ne resetujem ja telefon svojevoljno. Ne citas lepo. Uzrok vec znam, nasao sam na gomili mesta sta je uzrok. Takodje, nisi lepo pratio, gugl mi ne brise povremeno, nego upravo sada jednom, igrom slucajnosti nekoliko dana posto su zabranili vanced. Sto se resenja tice, ljudi iz njihovog tima su dali nekoliko resenja, ali takodje su rekli da gugl otprilike uvek nadje nacin, sto je i logicno. Nebitna je cela prica, podelio sam vise kao zanimljivost, vidim da svi ovde misle da je to nemoguce da gugl moze da uradi, izuzetno je valjda tesko, i to je to. Over and out.

I samo da pitam jos, posto je ovo izgleda ustaljena praksa, samo ja izgleda nisam upucen.
1. Koliko aplikacija vam se godisnje samo obrise?
2. Koje aplikacije vam se najcesce brisu, same od sebe?

Poslednja izmena:
I sta je uzrok na kraju? Neki source, nesto?
Daj source takodje za resenja koji su dali ljudi iz njihovog tima (verovatno mislis na Vanced tim). I to da Gugl uvek nadje nacin (logicno).

Ovolika količina vere u kompaniju zvanu Google je prosto neverovatna. Slažem se da je moguće da ovo urade na daljinu i ko to može da dokaže da nisu upravo oni?

Mom ocu se obrisao Viber sam od sebe pre 10tak dana..Ugasio telefon iz nekog razloga,kad ga je upalio Vibera nije bilo,niti je hteo da se instalira sa PS.Morao sam da mu instaliram modovanu verziju..Zasto i kako ne znam..

Nebitna je cela prica, podelio sam vise kao zanimljivost, vidim da svi ovde misle da je to nemoguce da gugl moze da uradi, izuzetno je valjda tesko, i to je to.
Zašto bi tebi i ponekom izolovanom slučaju google "svojeručno" izbrisao vanced a ostavio ga na stotinama hiljada drugih telefona.

Мени није обрисан, али ми је онемогућено коришћење, приступ серверу.

Tri načina instalacije, više različitih verzija aplikacije, više verzija android sistema, podešavanja (vezan ili ne za GP, na telefonu vanced i regularna verzija YT ili samo Vanced...), rutovanovan ili ne telefon...

Nikakve detalje ni sa jedne od "zaraćenih" niko da napiše, ali svi imaju mišljenje :d

Da li neko zna sa kojom aplikacijom mogu da uparim "no name" fit narukvicu,ove obicne garazne sto se prodaju po 10-15e na Fejsu..Probao sam sa Mi fit,nece da prepozna narukvicu,kao ni Huawei healt..Da li ima neka univerzalna aplikacija za tako nesto?

Da li neko koristi Simple Gallery plaćenu? Ne prikazuje mi RAW format😓

Koristim ja, ali mislim da ni free nema ogranicenja u formatu (samo skinovi/teme i slicno). Okaci negde sliku da je skinem pa da pogledam da li je prikazuje.

Edit: evo probao sam sa ovom i prikazuje je.

Poslednja izmena:
DNG, ne kapiram🤔
Samsung gallery vidi.
Fotka

Screenshot_20220421-093437_Gallery.jpg

Poslednja izmena:
Znači da DNG ne podržava što je čudno. Hvala, poslao sam im mejl.

Kako ne vidi, meni prikazuje, i thumbnail i sliku. Bio je neki update pre par dana, možda je baš on doneo to.
IMG_20220421_214023.jpg

Odgovorio mi na mejl: "upgrade to 6.23.1 once it becomes available, will see it if gets improved."
Koju verziju imaš? Moja je 6.22.0
Edit: Ok vidim da postoji 6.23.1 poslednja, ali još uvek nije dostupna na store.

Poslednja izmena:
Mom ocu se obrisao Viber sam od sebe pre 10tak dana..Ugasio telefon iz nekog razloga,kad ga je upalio Vibera nije bilo,niti je hteo da se instalira sa PS.Morao sam da mu instaliram modovanu verziju..Zasto i kako ne znam..
Kakva je ta modova viber app, mozes li mi poslati link da vidim, odavno trazim neku modovanu ili kloniranu viber aplikaciju koju bih instalirao na istom telefonu pored regularne, kao sto postoji whatsapp plus recimo.. hvala unapred 😊

Dash cam aplikacija kao što je droid dashcam, ali za stariji android 4.0.3,da li zna neko neku? Probao sam caroO ali mi na snimku ne prikazuje brzinu i druge detalje,davno sam je koristio, mislim da je prikazivala, ali ili se ne sećam dobro ili ne mogu da nadjem kako to da namestim.

Da li neko moze da mi kaze da li u podesavanjima poruka ima ovo?
I kako se to uopste integrisalo u poruke?

Prilozi

• 23-04-2022  001.jpg
    23-04-2022 001.jpg
    79.9 KB · Pregleda: 114
Nazad
Vrh Dno