Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kod:
Pure_Tuber_v3.3.16.101_MustHave.apk
je ono što ljudi traže...

Ipak mislim da se isplati uzeti YouTube Premium preko Argentine (180 dinara mesečno za 6 ljudi) pogotovo ko ima AndroidTV ;)
Moj PS je za američko tržište, meni stoji 750rsd ,mesečno za Premium. Samo jednom godišnje možeš da menjaš PS lokaciju. 180rsd nije isto što i 750rsd. Princip je u pitanju, jer neću da im ostavljam privatan život koji preprodaju, pa još i da plaćam za to, van svake pameti..a opet, sa druge strane, ne bih da se odreknem komfora koji sam imao u Vanced..kao što su opcije Auto repeat, copy link, kao i Swipe opcije za Volumen i brightness..
Da li sve te opcije postoje i u YT Premium?
Da li sve te opcije postoje i u Pure Tuber aplikaciji?

Da,da..Verovatno je do mog telefona i sto ne znam da podesim..😃
Drago mi je kad si tako srecan sa ovom apk i sto savrseno radi kod tebe..
U svakom slucaju njoj predstoji tek peglanje od devova kad se Vanced ugasi i kad ojudi krenu masovnije da koriste..Iskreno nikad cuo za Pure Tuber,mozda jos troje ovde u temi ako znaju za nju..Vanced je uvek bio No1 kao zamena za YT,ko ne zeli da kupuje premijum.
Naravno da mi je krivo sto gase Vanced,i sto se moramo svi lomatati sa nekim busnim alternativnim aplikacijama..
🤣🤣🤣
Pa ja sam tu vanced koristio godinama unazad i znam sta je, dobro ti znas sve da podesis app je busna, ja nista ne znam kod mene sve radi kao sad vec god dana, ok👍
Samo napred, a to sto vecina ne zna za nju to valjda znaci da ne valja. E ja sam sa tog kod tebe prehvaljenog vanceda pobegao i trazio bolju alternativu, neko vreme trazio i nasao.
Mnogi ne zalaze tamo gde ja zalazim u dubine ali nije ni bitno, ovo rade Rusi i ne znam dal ima ova verzija i gde ima ja skidam samo sa telegrama imaju top grupe nista vise ne skidam sa sajtova, ali odosmo daleko.
Meni je drago da si srecan sa vanced i zelim da ti funcionise zauvek, ipak cu ja da se "patim" sa ovom aplikacijom.
Sve u redu, drugarski pozdrav👍
Moj PS je za američko tržište, meni stoji 750rsd ,mesečno za Premium. Samo jednom godišnje možeš da menjaš PS lokaciju. 180rsd nije isto što i 750rsd. Princip je u pitanju, jer neću da im ostavljam privatan život koji preprodaju, pa još i da plaćam za to, van svake pameti..a opet, sa druge strane, ne bih da se odreknem komfora koji sam imao u Vanced..kao što su opcije Auto repeat, copy link, kao i Swipe opcije za Volumen i brightness..
Da u Pure tuberu sve to postoji, ja sam neko ko je godinama koristio vanced i presao pre god dana na pure(zasto bih se odrekao svega toga, lud nisam, ali sam shvatio da je ova app bolja). Imas sve sto i u vancedu ne brini.
Da u Pure tuberu sve to postoji, ja sam neko ko je godinama koristio vanced i presao pre god dana na pure(zasto bih se odrekao svega toga, lud nisam, ali sam shvatio da je ova app bolja). Imas sve sto i u vancedu ne brini.
Pusta i 8K ako moze tvoj tel da to pusti.

Prilozi

• Screenshot_2022-03-14-21-41-45-094_free.tube.premium.advanced.tuber.jpg
    Screenshot_2022-03-14-21-41-45-094_free.tube.premium.advanced.tuber.jpg
    117.9 KB · Pregleda: 35
Poslednja izmena:
Pa moze a mozes i ovu app i nema briga cak i ustedis😉
Al da moze i YT premium😁

Ok je ova Pure Tuber, ali mi je Vanced bolja. Auto rez mi pušta 720p, interfejs je malo čudan, ne znam šta će mi Play to Kodi opcija, ima još nekih stvari, ali dobro važno je da radi za sada.

180 dinara je argentinski YouTube & Music premium.
Imaš temu ovde na forumu, dosta ljudi koristi...

Ma ljudi vanced ce raditi narednih godinu dve, bar ja tako mislim. Tako rekose i oni iz samog vanceda. Do tada ce se pojaviti neka zamena za njega sigurno. Sta sad.
Isto kao i za unlimited backup na gphotos, previse je bilo lepo da bi trajalo.

Radiće dokle Alfabet ne promeni API u dovoljnoj meri tako da Vanced više ne može da reprodukuje video. Obično je API menjan na 2 do 4 godine, ali to već sutra može da se desi.

Ma ljudi vanced ce raditi narednih godinu dve, bar ja tako mislim. Tako rekose i oni iz samog vanceda. Do tada ce se pojaviti neka zamena za njega sigurno. Sta sad.
Isto kao i za unlimited backup na gphotos, previse je bilo lepo da bi trajalo.
Ali fora je sto zamena(po meni i bolja od vanceda) vec odavno postoji.

Ako nije piraterija, poenta foruma je da se saznanja dele javno, a ne kroz privatne poruke.

Ako nije piraterija, poenta foruma je da se saznanja dele javno, a ne kroz privatne poruke.
Problem je sto je to modovana app, pa kontam da nije bas po pravilima foruma da se deli takva app ili ja gresim?

Modovane nisu piraterija, ali su potencijalna bezbednosna opasnost, tako da nije preporucljivo ni njih ostavljati.

Za god dana koliko je koristim nikakav problem a imam i kartice sacuvane na G nalogu.
Ali bolje da ne delim javno za svaki slucaj.
Ko zeli nek pita u DM uvek cu svima dati👍

To je anegdotalni dokaz i ne dokazuje nista, ali da ne sirimo temu.

Svakako nikakav bezbedonosni problem nema.
Al sto kazes da ne sirimo.

Sta u praksi znaci to sto google prelazi na format aplikacije u .aab za trenutne uredjaje koji rade na apk i nece dobiti naredni android?

Koju aplikaciju preporučujete za praćenje linija gradskog prevoza? Znam da je nekad bila busplus app a sad je neka Beograski prevoz ali je jako loše ocenjena...

Još jedna preporuka za Moovit.

Preporuka za Moovit takodje, ali i same google mape super rade.
Takodje app za beogradski prevoz dobro pokazuje gde je tacno bus na mapi. Tako da koristim google mape ili moovit kad hocu da saznam koji busem idem a beogradki prevoz da vidim gde je bus.

To meni i treba za dete da vidi gde je bus. Isprobaćemo predložene aplikacije 👍🏻

Ubacila sam dns.adguard.com za privatni dns i na ruteru su mi podesavanja za adguard. Cini mi se da mi baterija na telefonu sa istim koriscenjem brze se prazni. Posebno od kako sam ubacila dns.adguard za privatni dns na telefonu. Android 10 je u pitanju ali nzm da li je do toga.
Da li bi neko bio ljubazan da mi kaze moze li ovo da prouzrokuje povecanu potrosnju baterije?

Vrh Dno