Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koliko davno je bilo od kada je Gugl poslednji put "zvanično" imao moto "Don't be evil"?

Probao sam spomenuti Pure Tuber. Koristiću Vanced sve dokle bude moglo, ono nije ni prići Vanced-u. Kada ne bude više moglo, YT premium i kraj priče.

Nema razlike u Vanced i pure tuber-u sta vise, drugi je bolji, ne treba ni manager, ni micro G.
Al postujem svacije misljenje, koristio sam oba(ovaj drugi jos uvek nadam se zauvek) i realno kazem. Funkcionalnost same app su iste, razlika je sto ti ovde u drugoj ne treba nista da radi kao original YT app dok u Vancdu moras da instaliras i micro G da bi mogao da se prijavis u aplikaciju.
Kako god, eto jedna varijanta koju mozete probati a ima ih jos ako kazete da Vanced uskoro prestaje sa radom.
Ja kad sam pre god. dana nabasao na ovu naprosto nisam imao razloga da se vracam na dugogodisnje koriscenje Vanceda, jer sve isto i lakse.
Instalirao Pure Tuber, logovao se na nalog, ali i dalje mi pušta reklame?!?

Probao sam spomenuti Pure Tuber. Koristiću Vanced sve dokle bude moglo, ono nije ni prići Vanced-u. Kada ne bude više moglo, YT premium i kraj priče.
Pre ću da dam tu lovu za neki smisleni servis/uslugu nego ovim smrdama da bih gledao YT bez reklama.

Ja imam naviku da koristim YT, šta da radim. Ali reklame ne mogu da svarim. Dok treniram slušam muziku, pogledam neke emisije, šta god. A i pritom ne košta kao suvo zlato.

Jedno pitanje, bolje koristiti Cloudrare dns ili NextDNS? Koji preporucujete? Ili pak neki treci?
Treba mi za ruter i android.
I da li u ruteru treba izmeniti samo DNS i DNS2 i zavrsen posao sto se tice rutera.
Izvinjavam se za ovu tematiku sa beba. I to glupa. Hvala

Kako su sredili Kiwi browser u poslednjoj verziji, radi bukvalno kao podmazan.

Ja imam naviku da koristim YT, šta da radim. Ali reklame ne mogu da svarim. Dok treniram slušam muziku, pogledam neke emisije, šta god. A i pritom ne košta kao suvo zlato.
Za takvu uslugu ne bih dao 10$ godišnje a kamoli 120$. Imaš ymusic, newpipe kada treniraš laganica. Ovo bih usmerio tamo gde zaista servis vredi. Nakarika se cloud storage, netflix, real debrid, vpn, pa još i YT da dotiram.

Još neke YouTube alternative:

Developer SnartTubeNext aplikacije za Android TV razmišlja o pravljenju Vanced zamene :)

Yup. I'm thinking about doing NewPipe fork.

Samo pitanje je kada će to biti jer je Ukrajinac pa su mu druge stvari trenutno prioritet.

Ne, sa APKPure prodavnice.

Da, izgleda kao preko browser-a.
Sad sam pogledao tamo ni nema ovog programa, to je neki drugi.
Kakav browser, ista vanced aplikacija.
Uostalom imate brdo alternativa(po meni losijih) tako da izvolite.
Ja sam samo ponudio resenje koje sam ja nasao i koje je bolje i od oficelne i od vanced varijante.
Koliko cidim na netu ima brdo app koje se ovako zovu ja moje skidam sa telegrama i nema greske nikakve nema reklama.
Pozdrav

Ja sam samo ponudio resenje koje sam ja nasao i koje je bolje i od oficelne i od vanced varijante.
Koliko cidim na netu ima brdo app koje se ovako zovu ja moje skidam sa telegrama i nema greske nikakve nema reklama.
Pozdrav
Sada sam na Telegramu našao i ova ne izgleda kao ona što sam našao na 4pda. Ovo je ipak druga priča. Pozdrav

Kod:
Pure_Tuber_v3.3.16.101_MustHave.apk
je ono što ljudi traže...

Ipak mislim da se isplati uzeti YouTube Premium preko Argentine (180 dinara mesečno za 6 ljudi) pogotovo ko ima AndroidTV ;)

Ma ono drugo što sam bio instalirao je baš baš loše. :) Ovo je prava app, nije browser i ovo bi već moglo da šljaka lepo, nadam se.

Kod:

Ipak mislim da se isplati uzeti YouTube Premium preko Argentine pogotovo ko ima AndroidTV ;)
Ja imam noviju verziju Pure_Tuber_v3.4.10.102_Vip

Samo se ne slazem za placanje ali ok, samo navedi ber jedan razlog ja ga nisam nasao za ovih god dana.
Ne kazem da sam u pravu nego mozda ne gledam siru sliku.
Ma ono drugo što sam bio instalirao je baš baš loše. :) Ovo je prava app, nije browser i ovo bi već moglo da šljaka lepo, nadam se.
Brt, ne bih djubre drzao ni min na svom fonu.
A da znas koliko sam tih app instalirao pre ove dok ovu nisam nasao, brdo tresa sa istim nazivom a ne rade nista.
Sad ste svi pod utiskom vanceda i ja sam bio ali kad se naviknes nakon par dana, onda je top jer nema sta nema i sljaka vrh, nikakvih popup-ova nema, reklama, podesis sta hoces i vrh. A i sidja mi se zelena boja na crnoj podlozi.
Nikad mi nije zabagovala do sad.

Poslednja izmena:
Pozdrav
Instalirao sam od juce Pure Tube,sto si preporucio,nije lose kao alternativa kad se ugasi Vanced.Ali da je bolja apk od Vanceda apsolutno nije,malo je preterano reci to..Pominjes kao minus Vanced menager,zar je problem instalirati menager i kroz njega instalirati MicroG?15 sekundi posla..Sve u svemu nije losa apk Pure Tube,treba se malo naviknuti na nju..I nije kao Broswer,sasvim normalna apk,ja sam instalirao Mod verziju.

Prilozi

• Screenshot_20220314-182146004.jpg
    Screenshot_20220314-182146004.jpg
    134.5 KB · Pregleda: 45
Instalirao sam od juce Pure Tube,sto si preporucio,nije lose kao alternativa kad se ugasi Vanced.Ali da je bolja apk od Vanceda apsolutno nije,malo je preterano reci to..Pominjes kao minus Vanced menager,zar je problem instalirati menager i kroz njega instalirati MicroG?15 sekundi posla..Sve u svemu nije losa apk Pure Tube,treba se malo naviknuti na nju..I nije kao Broswer,sasvim normalna apk,ja sam instalirao Mod verziju.
Nisam rekao da je problem vec da ovde ni toga nema i a funkcionalnost ista sve fercera, samo sam pitao sta ti je minus u odnosu na vanced?
Nisam maliciozan, zaista pitam jer ja ne nadjoh a korisim/io sam vanced i ovu, vanced nekoliko godina od kad se pojavio i od pre god dana ovu a izmedju probao brdo smeca koje ste vi probali misleci da na te app mislim, zato mislim da sam ipak malo iskusniji jer dugo sam koristio/koristim i jednu i drugu.
Zato pitam koja funkcionalnost ne radi ovde a radi u vancedu, ako je samo izgled app ili same ikone to je stvar ukusa meni odlicna ova zelena ali pitam za funkcije same app, jednostavnost koriscenja instaliranja itd.
Pozdrav

@aki28 ,na primer losa zamisao novih notifikacija,nisu na klik vec treba da ides na profil pa opet da klikces da bi dosao do novih videa koji su izbaceni a koje pratis..Takodje lose radi background play.Nekad radi nekad ne,kad pustim pesmu,izadjem iz Pure Tube,nekad se aktivira Pop up prozor,nekad ne..ili ne prenese Pop up prozor kad udjem na Fb ili Poker da igram..Nekad prenese,nekad ne,samo ugasi pesmu..Nije upeglano kako treba,nije ni cudo jer ova aplikwcija nije ni dolaxila do izrazaja godinama unazad jer je bila u senci Vanceda..Ona ce tek doci do izrazaja i utegnuce se kad se Vanced ugasi..Takodje,ne stizu kako treba notifikacije zvucne i vidne,uvek kao sto se to desava sa Vancedom.Imam instaliranu i jednu i drugu,i pratim kad stigne nov video,Vanced odmah obavesti,Pure Tuber cuti Sve sam ispodesavao u opcijama u vezi toga..
Na primer dok je otvoren pop up prozorcic,i kliknem na njega da udjem u Pure aplikaciju,muzika napravi malu pauzu dok se smenjuje/prelazi Pop up u aplikaciju...Evo sad upravo,pesma tece,ja izlazim iz aplikacije,umesto da se otvori pop up prozor i pesma se cuje u backgroundu,pesma se stopirala..Share kad kliknes nekad iz prve otvori ponudu gde da serujes,nekad treba 2 puta da klikces jer se aktivira nesto na tom dugmencetu za share..Ima tu tih sitnih detalja koji se tek treba peglati,a devovi ce svakako to utaditi kad ljudi masocnije krenu da koriste ovu..Jedino sto mi se svidja je download kao opcija,i kad kliknes na nju nudi hoces li skinuti video ili mp3..To je odlicna opcija..Eto to je do sad sto sam zapazio koristeci ga od sinic kad si preporucio aplikaciju.

Kod:

Ipak mislim da se isplati uzeti YouTube Premium preko Argentine (180 dinara mesečno za 6 ljudi) pogotovo ko ima AndroidTV ;)
Za ATV mi ne treba, jer nemam reklame na Shield-u u oriđinale YT app. Samo mi treba za telefone i tablete.

Dobro je braco ja vam dam resenje za youtube da se ne mucite al ajd prvo mi recite
Cloudfare DNS, SecyrityGhost, li Next DNS
I kako se podesava ruter.
Samo se ubaci u DNS primary i DNS 2

@aki28 ,na primer losa zamisao novih notifikacija,nisu na klik vec treba da ides na profil pa opet da klikces da bi dosao do novih videa koji su izbaceni a koje pratis..Takodje lose radi background play.Nekad radi nekad ne,kad pustim pesmu,izadjem iz Pure Tube,nekad se aktivira Pop up prozor,nekad ne..ili ne prenese Pop up prozor kad udjem na Fb ili Poker da igram..Nekad prenese,nekad ne,samo ugasi pesmu..Nije upeglano kako treba,nije ni cudo jer ova aplikwcija nije ni dolaxila do izrazaja godinama unazad jer je bila u senci Vanceda..Ona ce tek doci do izrazaja i utegnuce se kad se Vanced ugasi..Takodje,ne stizu kako treba notifikacije zvucne i vidne,uvek kao sto se to desava sa Vancedom.Imam instaliranu i jednu i drugu,i pratim kad stigne nov video,Vanced odmah obavesti,Pure Tuber cuti Sve sam ispodesavao u opcijama u vezi toga..
Na primer dok je otvoren pop up prozorcic,i kliknem na njega da udjem u Pure aplikaciju,muzika napravi malu pauzu dok se smenjuje/prelazi Pop up u aplikaciju...Evo sad upravo,pesma tece,ja izlazim iz aplikacije,umesto da se otvori pop up prozor i pesma se cuje u backgroundu,pesma se stopirala..Share kad kliknes nekad iz prve otvori ponudu gde da serujes,nekad treba 2 puta da klikces jer se aktivira nesto na tom dugmencetu za share..Ima tu tih sitnih detalja koji se tek treba peglati,a devovi ce svakako to utaditi kad ljudi masocnije krenu da koriste ovu..Jedino sto mi se svidja je download kao opcija,i kad kliknes na nju nudi hoces li skinuti video ili mp3..To je odlicna opcija..Eto to je do sad sto sam zapazio koristeci ga od sinic kad si preporucio aplikaciju.
To je ili do podesavanja kod tebe ili do tvog fona, ja takvih problema nemam, backgrund radi bez greske, pop up prozor takodje, videi imaju trenutnu notifikaciju i vizuelnu i zvucnu to kad sam pre god dana prelazio sam gledao caj je tad bolje radila jer mi vanced malo i kasnila ne uvek ali u nekoliko slucajeva da a ova nije, mislim da ti tek trebas da se naviknes na nju, vidim da ti je "krivo" sto ce se vanced ugasiti i da trazis mane koje ja nijednom nisam za 365+ dana video, mozda je do telefona 7mam Mi10T Pro i ima podesavanja malo i onda radi top ali to nije do aplikacije vec do miui-a jer moras da pogasis svasta da bi radio kako treba za druge tel ne znam.
Ja bih voleo da vam vanced radi zauvek, da je meni ona dobra ja bih je koristio kao sto sam je do pre god dana koristio godinama na rutovanim telefonima bez mickro Gja ali ni prici ovoj app ovo kazem iz debelog iskustva sa obe aplikacije.

Da,da..Verovatno je do mog telefona i sto ne znam da podesim..😃
Drago mi je kad si tako srecan sa ovom apk i sto savrseno radi kod tebe..
U svakom slucaju njoj predstoji tek peglanje od devova kad se Vanced ugasi i kad ojudi krenu masovnije da koriste..Iskreno nikad cuo za Pure Tuber,mozda jos troje ovde u temi ako znaju za nju..Vanced je uvek bio No1 kao zamena za YT,ko ne zeli da kupuje premijum.
Naravno da mi je krivo sto gase Vanced,i sto se moramo svi lomatati sa nekim busnim alternativnim aplikacijama..

Dobro je braco ja vam dam resenje za youtube da se ne mucite al ajd prvo mi recite
Cloudfare DNS, SecyrityGhost, li Next DNS
I kako se podesava ruter.
Samo se ubaci u DNS primary i DNS 2
Nista drugo..
I reset.

Nazad
Vrh Dno