Da,da..Verovatno je do mog telefona i sto ne znam da podesim..😃
Drago mi je kad si tako srecan sa ovom apk i sto savrseno radi kod tebe..
U svakom slucaju njoj predstoji tek peglanje od devova kad se Vanced ugasi i kad ojudi krenu masovnije da koriste..Iskreno nikad cuo za Pure Tuber,mozda jos troje ovde u temi ako znaju za nju..Vanced je uvek bio No1 kao zamena za YT,ko ne zeli da kupuje premijum.
Naravno da mi je krivo sto gase Vanced,i sto se moramo svi lomatati sa nekim busnim alternativnim aplikacijama..
🤣🤣🤣
Pa ja sam tu vanced koristio godinama unazad i znam sta je, dobro ti znas sve da podesis app je busna, ja nista ne znam kod mene sve radi kao sad vec god dana, ok👍
Samo napred, a to sto vecina ne zna za nju to valjda znaci da ne valja. E ja sam sa tog kod tebe prehvaljenog vanceda pobegao i trazio bolju alternativu, neko vreme trazio i nasao.
Mnogi ne zalaze tamo gde ja zalazim u dubine ali nije ni bitno, ovo rade Rusi i ne znam dal ima ova verzija i gde ima ja skidam samo sa telegrama imaju top grupe nista vise ne skidam sa sajtova, ali odosmo daleko.
Meni je drago da si srecan sa vanced i zelim da ti funcionise zauvek, ipak cu ja da se "patim" sa ovom aplikacijom.
Sve u redu, drugarski pozdrav👍
Moj PS je za američko tržište, meni stoji 750rsd ,mesečno za Premium. Samo jednom godišnje možeš da menjaš PS lokaciju. 180rsd nije isto što i 750rsd. Princip je u pitanju, jer neću da im ostavljam privatan život koji preprodaju, pa još i da plaćam za to, van svake pameti..a opet, sa druge strane, ne bih da se odreknem komfora koji sam imao u Vanced..kao što su opcije Auto repeat, copy link, kao i Swipe opcije za Volumen i brightness..
Da li sve te opcije postoje i u YT Premium?
Da li sve te opcije postoje i u Pure Tuber aplikaciji?
Da u Pure tuberu sve to postoji, ja sam neko ko je godinama koristio vanced i presao pre god dana na pure(zasto bih se odrekao svega toga, lud nisam, ali sam shvatio da je ova app bolja). Imas sve sto i u vancedu ne brini.
Moj PS je za američko tržište, meni stoji 750rsd ,mesečno za Premium. Samo jednom godišnje možeš da menjaš PS lokaciju. 180rsd nije isto što i 750rsd. Princip je u pitanju, jer neću da im ostavljam privatan život koji preprodaju, pa još i da plaćam za to, van svake pameti..a opet, sa druge strane, ne bih da se odreknem komfora koji sam imao u Vanced..kao što su opcije Auto repeat, copy link, kao i Swipe opcije za Volumen i brightness..
Da li sve te opcije postoje i u YT Premium?
Da li sve te opcije postoje i u Pure Tuber aplikaciji?
Da u Pure tuberu sve to postoji, ja sam neko ko je godinama koristio vanced i presao pre god dana na pure(zasto bih se odrekao svega toga, lud nisam, ali sam shvatio da je ova app bolja). Imas sve sto i u vancedu ne brini.
Pusta i 8K ako moze tvoj tel da to pusti.