Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne moras da imas notifikaciju, ima i u okviru aplikacije, tj. postavljenog alarma opcija "skip next occurrence", ne znam na koji bi drugi nacin hteo (i mogao) da preskocis sledeci alarm...

Screenshot_2021-06-25-21-11-55-553_com.amdroidalarmclock.amdroid.jpg

ne znam na koji bi drugi nacin hteo (i mogao) da preskocis sledeci alarm..
Na onaj koji sam navikao, isključujem alarm iskače pitanje da li za privremeno ili za stalno i potvrdim izbor. Izgleda da tog pristupa nema tako da bože moj.

Na onaj koji sam navikao, isključujem alarm iskače pitanje da li za privremeno ili za stalno i potvrdim izbor. Izgleda da tog pristupa nema tako da bože moj.
Takodje navikao na preskakanje alarma pošto ih imam od 7 do 10 dnevno, znači i sledeći će morati da bude Xiaomi

Jel moguce ovaj samsung dialer (Phone app) podesiti da u recents grupise pozive, a ne da prikazuje pojedinacno za svaki dan?
Slicno kao sto ima miui... ?

Nikako ne mogu da podesim Exchange nalog u Gmailu da sync frequency za mejlove bude automatic (push). Stavim na automatic, ali telefon izbaci can't change. Probao sam da podesim battery optimization itd, ali ništa se ne menja.

Telefon je Xiaomi Mi10t Pro, a na OnePlusu 6 mi radi normalno.

Isti je nalog na oba telefona, ne znam da li to ima neke veze.

Kako vam radi YouTube Vanced?

Meni ne radi, tj. ponaša se kao da je uređaj offline (traži da proverim konekciju) i na poco f1 i na Huawei tabletu. Dok već neko vreme nije hteo da kastuje na TV, tražio update nekog guglovog sevisa...

Na Samsungu radi normalno.

Radi i kod mene normalno (Sony)

Reinstall i micro g i YT vanced rešio problem sa radom app na telefonu, ali cast i dalje ne radi, izbacuje notifikaciju da apdejtujem google play service, ali kad otvorim GP preko te notifikacije nema ništa za apdejt.

Već deset godina Expense Manager, mada ih ima i desetine drugih. kad se navikneš na jednu, ne prelazi ti se na drugu.

Који видео плејер инсталирати?

VLC takođe dobar

Која online/offline GPS апликација, по потреби ако добро ради посао и да се купи преко Play Store?

Here WeGo ми делује некако просечно, класичне функције, за разлику од Sygic где нпр успут са леве стране постоји могућност да се дода бензинска пумпа, паркинг, ресторан, што нисам приметио код ове друге...

Vidi, here radi posao. Da li ima neke fensi funkcije, moguce da nema. U Vojvodini, u bilo kojoj selendri te odvede na broj. Meni je to bilo bitno kad sam radio takav posao.

Ne znam koje mape Sygic koristi ali Here mape su odlične

Zdravo drugari. Postoji li neka aplikacija koja u napred određenu grupu kontakta automatski prebacuje u zauzeće u već određenom vremenskom periodu. Na Primer grupa kontakta Porodica ne može da me dobije u vremenu od 18-07h

Mislim da moras da koristis neku app za automatizovanje procesa, kao tasker npr

Vrh Dno