Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li postoji neka app kao što je newpipe i vanced (instaliraju se, kroz pretragu radi ali ne otvara video) a da radi na Neat-ov rom 4.3?
Pitam iz razloga da može da se isključi ekran a radi audio, kao app za radio.
Ja koristim Vanced Official Block All Ads For Tube Vanced vrh app ista kao official samo sto mozes da skidas audio video i da se logujes bez microG-ja.
Mozes da citas komentare, pises lejkujes, itd kao na oficejelnoj verziji samo bez ijedne reklame.
Najbolja app ne treba ni root ni nista.

Koliko vidim traži 4.4 android, probaću
šta može da radi na androidu 4.0?

E pa to ne znam ja sam na android 11, moguce je da trazi 4.4 ako ti kazes.

Što se tiče Vanced aplikacije i problema sa logovanjem u istu, treba uraditi sledeće : skine se Vanced manager, onda se instalira micro G. Zatim se skine najstarija verzija Vanced apk od ponuđenih (nudi zadnjih 5-6 verzija). Možda može i neka novija ali ovako provereno radi. Otvori se aplikacija, uloguje sa Google nalogom i tek onda se kroz Vanced manager radi update na najnoviju verziju. Screenshot_20210404_073937_com.vanced.manager.jpg

Ja mislim da to znaju ljudi a moze da se vrati na 15.43.32 i uloguje se i onda najnovija verzija, ali mislim da je bolje ova app sto sam napisao jer ti ne treba MickroG a mozes da se prijavis i ista je ko Vanced.
Odkad sam je provali ne zezam se sa MickroG i Vanced managerom.

Ja mislim da to znaju ljudi a moze da se vrati na 15.43.32 i uloguje se i onda najnovija verzija, ali mislim da je bolje ova app sto sam napisao jer ti ne treba MickroG a mozes da se prijavis i ista je ko Vanced.
Odkad sam je provali ne zezam se sa MickroG i Vanced managerom.
Meni nije jasno kako onda ima u imenu vanced. I koliko redovno dobija apdejte?

Ja sam već dugo prezadovoljan sa vancedom tako da ono.

I ja sam se iznenadio ovim novim Vanced-om prijatno. Nisam nasao opciju za dl video klipova. Vrv mora da se uloguje s G nalogom...

Sto da nema? Ne znam ali mislim da je cesto ja sam predzadnju instalirao i kroz par dana stigo apdejt.
Ja sam godinama prezadovoljan Vanced-om ali sam probao ovu i svidela mi se.

Da pitam i za ovu app a opet vezano za neat rom (android 4.3),
ubacio sam Textru ali imam sledeći problem, kada pozivam iz Textre podiže default samsung app, kada treba da odgovorim na poziv sam odgovor na prihvatanje/odbijanje ide iz Textre ali kada prihvatim poziv opet diže preko default samsung app. Faktički Textra je kao ljuštura ispod koje je default app samsung.
Pitanje je kako da deaktiviram samsungovu app za pozive?

Davno bese Android 4. Vidi danli ima opcija pod applications, pa default application i tamo izaberes sta ce da ti otvara sta po izboru. Sa novim Androidom je to moguce ali na tom, ko ce znati

Pokušavam ...čeprkam ali ne uspevam da eliminišem default app, kada instaliram LineageOS 14.1 tih problema nemam.
Šta je preporuka za ovako stariji android 4.3, da li instalirati strije app, kada kažem starije ne mislim na poslednju verziju te app za tu verziju androida već još stariju ili pak najnoviju tj. poslednju za tu verziju androida?

Pa bi ti rekao da se pozdravis sa tim Androidom i predjes na noviji. Dosta aplikacija vise ni ne radi na 4 ili rade nikako. . Ne vredi jednostavno.

Mozda nema noviji za taj njegov uredjaj?!

Isteklo vreme za edit, evo za sve koji zele da probaju ovu verziju mozda nekome kao meni odgovara.
Novija je app, cesto se apdejtuje pitao je neko stavicu link ako ne krsim nikakva pravila da svi mogu da probaju, imate od prve do poslednje verzije, a prva je izasla 01.11.2020
https://vanced.en.uptodown.com/android

Ukoliko nije link u skladu sa pravilima foruma, obrisite admini a imate moje izvinjenje, nije namera da krsim pravila, vec zelja da pomognem forumasima👍

Pomoć. Posedujem Telenorovu pripejd karticu na kojoj koristim viber, whats app, fb. Telefon u kome je kartica je HONOR 20e nov od Nove godine. Mesečno uplaćujem 200din samo za ove aplikacije(viber i fb-50din whats app 150din) preko aplikacije MOJ TELENOR i to sam koristio bez ikakvih problema do Nove godine. 10gb dobijam za svaku APLIKACIJU pojedinačno za ceo mesec. Imam problem da kada je na telefonu uključen prenos podataka, SLIKU, VIDEO, AUDIO SNIMAK ne mogu slati u Viberu (bilo kome) dok sve to isto mogu primiti od bilo koga. Ovakav problem je i na Whats appu ali je samo obrnuto. Kada se nakačim na klasičan kućni net sve to radi bez problema. Karticu sam tudju i od drugih mreža (064,063,060)stavljao u telefon kako bih proverio da li je do mog telefona problem, i sve rade bez problema. Menjao sam karticu za novu 3 puta, svaki put kad je promenim, aplikacije rade u prvom trenutku i ponovo se javi isti problem nakon drugog slanja. Viber organizacija kojoj sam se obratio mi je odgovorila da je sve u redu i da se obratim Telenoru. Telenor potvrdjuje da je protok uredu i da se obratim Viber organizaciji jer oni nemaju veze sa Viber aplikacijom ako je do nje. Da li je moguće da u Telenoru mi ograniče protok na moje slanje? Ako neko zna. P. S. Moram nagovestiti da me ubijaju sa dosadom da broj prebacim na pripejd... Ali pošto imam privatni još jedan br koji je post račun ne mogu plaćati dva. Izvinjavam se kome oduzmem vreme na čitanju i hvala bilo kome ako se javi i ako zna dal je moguće ograničava ti prenos podataka ovako kao meni jer je jedino to ostalo u šta mogu da sumnjam... Pozz

Što se Vanceda tiče pokušavao sam i preko Vanced manager (neće da ga instalira) niti rade verzije sa linka koji je postavio @devit0. Dobitna app koja radi je preko YMusic 3.6.9.1118 i to polsednja verizija, probao starije.
@DGoran
pokušavam koliko je moguće da ga dovedem do upotrebljivosti, sa Samsungovim romom 4.4 ima nešto više mogućnosti ali i tromosti u odnosu na 4,3, sa lineage-14.1 ima najviše mogućnosti ali ima problem sa baterijom, nešto lošiji zvuk, lošija kamera, hoće i ponekada da dođe usporenja ničim izazvanim. Nekako mi se čini da je ovaj 4.3 Saletov Neatrom izbalansiran. Ako neko ima neki savet šta bi mogao S3 gura neka kaže.

Što se Vanceda tiče pokušavao sam i preko Vanced manager (neće da ga instalira) niti rade verzije sa linka koji je postavio @devit0. Dobitna app koja radi je preko YMusic 3.6.9.1118 i to polsednja verizija, probao starije.
@DGoran
pokušavam koliko je moguće da ga dovedem do upotrebljivosti, sa Samsungovim romom 4.4 ima nešto više mogućnosti ali i tromosti u odnosu na 4,3, sa lineage-14.1 ima najviše mogućnosti ali ima problem sa baterijom, nešto lošiji zvuk, lošija kamera, hoće i ponekada da dođe usporenja ničim izazvanim. Nekako mi se čini da je ovaj 4.3 Saletov Neatrom izbalansiran. Ako neko ima neki savet šta bi mogao S3 gura neka kaže.

Nece da ti radi ispod 4.4 nije do app do tvog zastarelog androida je app je modernija i ima vece zahteve, a Ymusic kojeg imam i koristim godinama i ova app nisu isto ni najmanje i ne mogu se uporediti, ti si trazio zamenu za Vanced a to je ova app da si trazio nesto sto je vise za audio to je onda Ymusic.
Ovo je isto kao Vanced ili official YT app gotovo su identicne razlikuju se u mogucnostima a vizuelno su iste.

Znam da je problem do samog androida, šta je preporuka za video player?

Коју апликацију препоручујете за аутоматску дневну промену wallpaper-a? Нешто типа Bing pictures или шта већ има али само да аутоматски мења слику сваки дан.

Мени треба да мења сам, разне слике природе, пејзажа итд. из своје базе. Нашао сам Bing Wallpapers преко ApkPure, пошто из неког разлога не може преко PlayStore, није намењена за наш регион.

Pozdrav.
Da li neko ima ovakav problem i da li ga je uspeo resiti?
Znaci bilo koju Radio ili Spotify da instaliram na Xiaomi apk prestane posle nekoliko minuta da svira muzika?

Supruga koristi p20 lite i ne radi joj busplus. Sve sam probao i nisam uspeo da sredim..
Ima li nekog rešenja?

Poslednja izmena:
Коју апликацију препоручујете за аутоматску дневну промену wallpaper-a? Нешто типа Bing pictures или шта већ има али само да аутоматски мења слику сваки дан.
Instaliraš Microsoft launcher i imaš svakog dana promenu bing walpera. Sam launcher su dosta sredili, sada je bolji od nava launchera.

Instaliraš Microsoft launcher i imaš svakog dana promenu bing walpera. Sam launcher su dosta sredili, sada je bolji od nava launchera.
Знам да има у MS Launcher-u али сам сад више у клот Андроид фазону па тражим само апликацију, да не бих морао да се прилагођавам само због промене позадине новом Launcher-u.

Ima aplikacija Zedge vidget uz pomoć kojeg samo jednim klikom menjaš random pozadine Screenshot_20210412_141530.jpg

Vrh Dno