Hvala! Nisam znao da se opcije pojave klikom na profilnu sliku. Zanimljivo rešenje
Šta/gde je profilna slika??
Hvala! Nisam znao da se opcije pojave klikom na profilnu sliku. Zanimljivo rešenje
Mislim da jeste.^Za sinhronizaciju je potrebna premium verzija ili?
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Pozdrav.
Ne znam oko ovog, pa ako ima neko ko moze da pomogne.
Ovako, imam dve aplikacije na androidu. Jedna je OpenVPN i druga random aplikacija. Treba da kloniram te aplikacije u po 10 primeraka. Potom da svaki par povezem, pa da bude 10 parova.
Poenta je da su parovi razdvojeni i da onaj ko gleda drugu aplikaciju vidi 10 android uredjaja istih (logicno, ne mogu da menjam vrstu i ime androida), a ne jedan uredjaj sa ukupno 20 kloniranih aplikacija.
Kako to da uradim?
Хахха, солидно[emoji1787][emoji1787][emoji106]
https://youtu.be/Mlr7iqVVnBkPozdrav.
Ne znam oko ovog, pa ako ima neko ko moze da pomogne.
Ovako, imam dve aplikacije na androidu. Jedna je OpenVPN i druga random aplikacija. Treba da kloniram te aplikacije u po 10 primeraka. Potom da svaki par povezem, pa da bude 10 parova.
Poenta je da su parovi razdvojeni i da onaj ko gleda drugu aplikaciju vidi 10 android uredjaja istih (logicno, ne mogu da menjam vrstu i ime androida), a ne jedan uredjaj sa ukupno 20 kloniranih aplikacija.
Kako to da uradim?
Ne bih komentarisao, ali ipak cu. Mogao si originalniji da budes, ovo je video vec svako. Sto se mene tice, imam Koronu koju sam dobio zbog neodgovornih ljudi tudjom greskom, jer sam se ja zastitio, ne znam kakve će mi dugoročno posledice ostaviti, jer imam druge zdravstvene probleme, tako da mi stvarno nije do rasprave sa detetom, a i nisam samo ja zaražen, a i trenutno se lecim kod kuce, pa ne znam da li cu biti živ i kada ce ovo proci, jer pola ljudi koje znam je vec u bolnicama ili se lece, a znam i mnoge koji su umrli. Pa neka ti bude, ako želiš, ovo za nauk da ubuduće budeš normalan prema ljudima na internetu.
Ma idi. 'Ne bih komentarisao, ali cu ipak da iskomentarisem.'
Ne lozi se, nista ruzno ti nisam rekao. Ako ne umes da prihvatis salu, to je tvoj problem.
Sto se tice pitanja, mozes ti 50 puta da kloniras jednu aplikaciju ako hoces, ali konektovanje na 50 razlicitih VPN-ova - nece da moze. Mozes da imas samo jednu aktivnu VPN konekciju. Onog trenutka kad se konektujes na drugu, prva ce da se diskonektuje.
Isključi Play Protect opciju u Play Storeu.Šta je sad pa ovo?![]()
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari