Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel kod vas, kad se castuje sa vanced na smart tv (lg), na tv-u ubijaju reklame? Pitam jer kad se pusti sa kompa (uz addblock naravno) preko opcije watch on tv, reklama nema. Nažalost, ovo poslednje su provalili i najavili skoro ukidanje.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Jel vam radi BusPlus aplikacija?
Sve više ljudi ima problem sa večitim " Molimo vas sačekajte.... Registracija u toku..."
Kod moje žene na Huawei telefonu i tabletu...

Sent from my Redmi 8 using Tapatalk

Začudo radi brzo i tačno.

Kažem začudo jer ponekad ima svoje bubice (ne vidi uopšte buseve na nekoj liniji).

Poslednja izmena:
Jel vam radi BusPlus aplikacija?
Sve više ljudi ima problem sa večitim " Molimo vas sačekajte.... Registracija u toku..."
Kod moje žene na Huawei telefonu i tabletu...

Sent from my Redmi 8 using Tapatalk
Meni je problem sto u 90 posto slucajeva ne prikazuje lokacije autobusa...samo stoji prazna mapa

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ja u poslednjih godinu i po koliko imam bus plus aplikaciju nijednom nije zabagovalo ili pokazalo nešto pogrešno.

Jel može neko da mi objasni šta je wi fi sleep policy na viberu, tj šta se dobija kada se aktivira opcija mirovanja?

Vanced odjednom izbacuje da nisam na netu(iako jesam [emoji3]) ,probao reinstalaciju sa menadzera i dalje isto . Neko resenje ?

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Idi u podešavanja, pa naloge, i izloguj se iz Vanced microG naloga. I onda se posle u samoj aplikaciji ponovo uloguješ. Meni je tako proradilo.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Meni nisu nestajale one opcije za pauzu i premotavanje kad pustim video, stoje na sred snimka, nemam u traci sa obaveštenjima da yt radi u pozadini tako da sam vratila na verziju 14.21. Sad radi kako treba.

Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока

Znate li za neku aplikaciju koja unapređuje Share funkciju?

Voleo bih, da kada u nekoj aplikaciji kliknem na Share, da imam izbor onoga što mi je potrebno i što stalno koristim, a ne svega živog što je instalirano u telefonu.

Sent from my SM-J400F using Tapatalk

Probaj Sharedr, skoro je neko postavio, meni vrši posao [emoji56]

Pitao mw danas drug za ovu aplikaciju. Mose li neko da mi pojasni na koji nacin funkcionise, posto je cuo da se godisnje placa ako je instalirana na telefon? To je ova "pi" aplikacija.
1be1f2dc2f5ce2723e5a50ca6641afe3.jpg

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Pi je virtualna valuta nešto poput bit coin, sada nema nikakvu vrijednost ali se može skupljati i kada se skupi određen broj korisnika 10miliona ili više ići će na tržište pa će mu biti određena vrijednost kolika će biti niko ne zna a meni djeluje kao da bi moglo da prodje dobro
Dovoljno je da samo jedan puta u toku 24sata se pokrene aplikacija, za svaki referial dobija se bonus ali je bitno da ti referiali ostanu aktivni ako neko zainteresiran evo mog ref
minepi.com/GoranTz

Znao sam za Bitcoin nisam kupio kada je bio bagatela znam za ovo ako bi uspjelo upola kao Bitcoin a nisam probao pojeo bi se živ hehe

Možda ima neko iskustva oko ovoga da bolje objasni od mene... ukratko mozda bude nesto od ovoga a mozda nista ali nada zadnja umire [emoji23]

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Pi je virtualna valuta nešto poput bit coin, sada nema nikakvu vrijednost ali se može skupljati i kada se skupi određen broj korisnika 10miliona ili više ići će na tržište pa će mu biti određena vrijednost kolika će biti niko ne zna a meni djeluje kao da bi moglo da prodje dobro
Dovoljno je da samo jedan puta u toku 24sata se pokrene aplikacija, za svaki referial dobija se bonus ali je bitno da ti referiali ostanu aktivni ako neko zainteresiran evo mog ref
minepi.com/GoranTz

Znao sam za Bitcoin nisam kupio kada je bio bagatela znam za ovo ako bi uspjelo upola kao Bitcoin a nisam probao pojeo bi se živ hehe

Možda ima neko iskustva oko ovoga da bolje objasni od mene... ukratko mozda bude nesto od ovoga a mozda nista ali nada zadnja umire [emoji23]

Steti li ovo telefonu? Ovo je ako dobro razumem kao neka vrsta rudarenja? Ja bih ovo mogao na primer da instaliram na android box-u?

Iskreno evo kod mene je vec pola godine nisam primijetio da nešto šteti, ovo nije klasično rudarenje

Nije problem da instaliram na android box-u ovom drugu?

Verovatno treba da se skine apk i da se registruje kotisnik? Ima li jos nesto sto treba da znam?
Izvini sto te cimam, posto si upuceniji, kooiko sam shvatio treba bar jednom dnevno da pristupis apk?

Pretpostavljam da može na box I svaka 24sata dobiješ obavijest da pokreneš aplikaciju to je sve što treba da se uradi.
Kada budeš davao podatke daj tačne jer će nakon nekog vremena trebati da se verifikuje nalog i biće onaj ewallet.

Bitno je napomenuti da ovo neće dobaciti ni 1000x blizu BTC-a, jer je BTC bio pilot projekat jedne velike ideje.
Ovo sa paljenjem aplikacije na telefonu je smešno.
I čim vidiš referral šemu, znaš da to nije nešto u šta bi ljudi sami pohrlili, pa je potrebno da se navuku nekako.

Igrao sam se Electronom i sad na nekom starom telefonu držim Nodl.

Electron sam posle 2 godine skupljanja prodao za 7-8 USD, mislim da je bila dobra cena, posle se izduvao, cena se prepolovila, pa vidite sada da li se isplati 700+ puta upaliti neka app za te pare [emoji16]
To sve pod pretpostavkom da projekat uopšte zaživi i izađe na neku berzu.

Ako se ne verifikuje nalog kada dodje za to vrijeme sve sto se dobilo preko tog referala se poništava, ja se ne nadam ničemu ali bi mi bilo krivo da sma za nešto znao a nisam probao. Bit coin je neponovljiv tu nema dileme. Prije mislim da od ovog PI neće biti ništa ali ništa me ne košta taj klik jednom dnevno

Pricalo se, ali ne mogu da nadjem...preporuka za vidzet sa satom i prognozom?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Kako da u Play store promenim drzavu,vidi me kao Makedonija i cene su makedonske.Sada sam dodao karticu od Telenor banke i stavio kao zemlju Srbija ali mi cene i dalje u denarima?

Na telefonu,

Google Play
nalog
podesavanja
zemlja i profili
predjite na play prodavnicu - srbija

ako si to odradio probaj sa brisanjem kesa

Sredio sam.Trebalo je na telefomu ,ja sam pokusavao na komjuteru.

EZ Radio - još je u fazi razvijanja, bude po koji bag ali - preporuka!

Ja koristim Tune in i Radio Garden.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Vrh Dno