^Takođe.Ja sam isto na textri godinama
Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk
Meni ne spaja (A71) a drugaru, za koga pitam, od skoro (neki zadnji, predzadnji Note) počelo da spaja a nigde nema opcija za gašenje.Zar ne moze i na Samsungu da se iskljuci pretvaranje u MMS?
+1 i mnogo mi se sviđa.Ja koristim već godinama ChompSMS.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Koristio sam stariju verziju koja je radila lepo, ovo me nateralo da instaliram novu, sada "secka" dok skrolujem. Dok "lite" radi glatko ali me ponekad vraca unazad sto je jako iritantno. Valjda ce uskoro biti neko azuriranje[emoji856]
![]()
Izgleda da je ista ekipa iza ChompSMS i Textra. :trust: Slične ocene, sličan broj korisnika. Neka bitna razlika ko je probao obe...?Ja koristim već godinama ChompSMS.
Ja sam sa Textre prešao na ChompSMS zbog jedne funkcionalnosti - u porukama o propuštenim pozivima, ChompSMS prikaže ime iz imenika umjesto broja (tada Textra to nije mogla, ne znam da li je u međuvremenu dobila to).Izgleda da je ista ekipa iza ChompSMS i Textra. :trust: Slične ocene, sličan broj korisnika. Neka bitna razlika ko je probao obe...?
Za sve te pretrage koje"ne trebaju da se vide" koristi incognito mode [emoji28]Nije, svuda mi je pauzirana istorija ali i dalje imam ovo u oretrazi. Sihronizovao sam posle promene podešavanja i opet isto. Izluđuje me jer ću nekada nešto pretraživati a izaći će nešto što ne treba u pogrešnom trenutku![]()
Sent from my GM1900 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari