Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Acr unchained na v9 bez roota snima pozive bez problema.

Puno ime ispod.

com.nll.acr_31.0-unChained-10310_minAPI15(armeabi-v7a)(nodpi)_apkmirror.com

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Potvrda da na Note 10 bez roota radi veoma dobro...

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Neka aplikacija za free wifi? Koristim wifi map i instabridge. Da li ima jos neka dobra?

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Da li ima neka app ili samo slelovanje u sistemu da sam menja WiFi mreže na onu koja ima bolji signal? Galaxy S6 je u pitanju, sa android 7. Nisam našao u samom stelovanje oko WiFi.
Imam extender u drugom delu kuće, koji mi pokriva taj deo i radionicu, i uvek moram manuelno da prebacim na Ruter koji je jači sa signalom. Dokle god ima bilo kakav prijem, sam neće da prebaci na bolji tj bliži Ruter.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Probaću, šifra je ista, enkripcija ista, samo je naziv pristupne tačke drugačiji.

Ili to ili smanji snagu onog uređaja koji ti pokriva radionicu, pa će ti telefon pre izgubiti signal i sam se prebaciti na drugi net.

Jesu li sve noviji androidi?
Možda je sređeno na novom kernelu jer kod mene na prethodnom telefonu(android 6.0.1) nije radilo.

Ovako stoje stvari, konfuzna mi je ova app wifi analizer, kad mi pokaze koji su najbolji kanali, ja izaberem jedan od tih preporucenih, odmah nakon promene kanala, WiFi analizer onda pokaže da je taj najslabiji?!?

Inače glavni Ruter je Cisco, sad sam u prostoriji gde je on, a kao extender koristim TP linkov, signali se preklapaju, jer uvek mogu da uhvatim oba, mada kad sam u radionici, glavni Cisco hvatam samo sa jednom crticom, zato sam i ubacio extender negde na pola puta.

Kako da podesim kanale, neki predlog?
d57ee5eea3b06ec7bfb06021508defbf.jpg
bbbbba2a738d1e6c6638bc8f2a0e26dc.jpg

@Kimins Ne znam tačno od koje verzije androida, ima tome 4-5 godina kako ovako koristim. Ako je baš baš star android i ne ide drugačije onda aplikacijom.
U svim drugim slučajevima praktičnije je ovako, uredjaji vide jednu mrežu i automatski se prebacuju na jači signal.

@bravosx1616 vidiš i sam gde je gužva, izaberi 1 i 11.

Poslednja izmena:
Uđeš u podešavanja rutera, tamo negde nađi izlaznu snagu za wifi.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

@bravosx1616 vidiš i sam gde je gužva, izaberi 1 i 11.

Pogledaj sad, izaberem kanal 1, i nakon toga WiFi analizer kaže da je taj kanal najslabiji, a sada stoji da je 7 dobar, prebacim na 7, onda je kontra, 1 dobar, 7 najslabiji?!?

Promenio sam isto ime mreže, pass, enkripciju, sad cu da testiram da li se sam prelaziti na Ruter sa jačim signalom.

Šta da izaberem za Channel width, samo 20Mhz ili auto 20 or 40Mhz?
778dd35e5a562c447c822ef2c8af0c47.jpg
8263df82e26d151ff90f5b5b314232af.jpg
16010389e9e2f2a0ddf017b0aeea8c48.jpg

to je ok. wifi analyzer ti pokaze "najslobodniji" kanal. postavis rurer na taj kanal i to je to. a kad ponovo skeniras wifi analyzerom, vise taj kanal naravno nije "najslobodniji" jer sad tvoj ruter emituje na tom kanalu. da li je sada jasnije?

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока

Nisam pametan, probao sa istim imenom mreže, pass, enkripcijom, prebaci tek kad izgubi prijem sa glavnog rutera, tako i sa wifi switcher, vidi se da je duplo jači signal kod extendera pored kojeg stojim, on i dalje drži konekciju na glavni Ruter, kao da ima neki prioritet dokle god hvata nesto sa njega. Tek kad izgubi signal, onda wifi switcher izbaci info da je promenio mrežu, ali tako radi i bez te app.
d615fa8e712b2d371b25a8603839d648.jpg
6da02796b9b9ba44b1ad56ec8beab457.jpg

imam u kuci vise rutera. probao sam sa istim imenom mreze vise puta, ali ipak mi je prakticnije na kraju bilo da mi mreze imaju razlicite nazive pa bar mogu da prebacim na koju mrezu hocu. kod mene je neka od tih (mozda bas ta) aplikacija za prebacivanje na mrezu sa jacim signalom radila dobro, ali ne secam se podesavanja, davno sam je koristio. proveti da li je ta aplikacija za menjanje mreza uvek aktivna.

ja sam na kraju odustao od svih tih zezancija i rucno menjao mrezu kad mi treba. sve to moze da radi ok ali zna po nekad da ne radi kako sam ja zamislio, i da ne bih vise gubio zivce, odradim rucno kad vidim da je slab wifi signal i to je to..

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока

Jesi stavio različite kanale na oba uredjaja (sve ostalo isto a kanali različiti)? Jesi sačuvao podešavanja?
Posto mi je TP link Ruter setovan u extender modu, on preuzima i kanal isti kao i glavni Ruter. Čim promenim na glavnom, promeni na isti kanal i na TP Link-u.
0c691eac9ef34f35a5eafb2087b0647f.jpg

Znaci onda ostaje opcija manuelno menjanje, ili možda da probam da prebacim TP Link u WISP mod, posto ima i tu mogućnost, mozda ce tu biti opcija menjana kanala, posto u extender modu nema.

Ima li neka aplikacija umesto TeaTv, ova je izgleda gotova sajt im ne radi, a ja taman hteo da završim seriju. :/

Znam da je bilo reči ranije, ali da li neko moze da preporuci dobru galery aplikaciju umesto Quickpic? Hvala

Ja koristim ovo sa slike,ima sve što mi treba...
84ae5d181ae260925537339624f61a7c.jpg

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Znam da je bilo reči ranije, ali da li neko moze da preporuci dobru galery aplikaciju umesto Quickpic? Hvala
u rangu sa starim quicpic, a sa baš dosta funkcija simple gallery pro. može da se podesi do najsitnijih detalja, radi sve što i quickpic i mnogo više od toga, a vrlo je lagana aplikacija i nema gluposti.

Nazad
Vrh Dno