Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Neka aplikacija za hodanje/trčanje, naravno da je besplatna ili da košta "razumno", [emoji6]

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

pedometer plus..... nema gps tracking ali kome takva treba, radi izvrsno

from komsa's XZ1

^^ imas ih gomilu,ja sam najviae koristio endomondo. Strava je isto dobra. Ne znam kakva je ova najkova aplikacija za trcanje ali je hvale.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Ima li neko problem sa play store-om?
Od sinoć neće da skine/apdejtuje ništa, piše samo waiting for download.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ima li neko problem sa play store-om?
Od sinoć neće da skine/apdejtuje ništa, piše samo waiting for download.

I meni isto tako...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ja nemam...upravo uradio Update za Kupujem Prodajem aplikaciju...

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Za one koji provode dosta vremena uz otvoren Chrome browser na računaru, Crono prikazuje notifikacije sa telefona u njemu. I to selektivno, samo za aplikacije koje se izaberu.

8-top-new-and-free-android-apps-for-august-2019-32_4d470f76dc99e18ad75087b1b8410ea9.png

i meni neće da apdejtuje aplikacije sa play store...izgleda da problem pravi adguard dns...uključio sam vpn i uradio updates dok ne reše problem...

Poslednja izmena:
Istina,iskljuci se dns i radi update

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Cao drugari,
Kakav je Firefox za telefon? Htela bi da se sinhronizujem sa kompom, muz nece da se "skine " sa Chroma, izludeh... A treba mi neki browser da je ok. Pa reko ajde da se ja prebacim na FF. Ili imate mozda drugu ideju .

Ne znam uopste ni kakav je sada FF za PC.
...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Опера мобиле

Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk

Firefox je odličan, i za PC i za telefon. Verovatno i najbolji izbor.
Sinhronizacija radi OK.

Sent from my Mi 9 SE

Spor. Ja ga koristim kao primarni browser na telefonu upravo zbog sinhronizacije.
Uskoro treba da pređu na novi engine, već postoji aplikacija, Firefox preview se zove. On je brži osetno, ali i dalje alfa verzija, dosta stvari fali.

Cao drugari,
Kakav je Firefox za telefon? Htela bi da se sinhronizujem sa kompom, muz nece da se "skine " sa Chroma, izludeh... A treba mi neki browser da je ok. Pa reko ajde da se ja prebacim na FF. Ili imate mozda drugu ideju .

Ne znam uopste ni kakav je sada FF za PC.
...

Probaj operu. Kod mene kući isto samo se ja ne skidam sa Chrome :) Tako da nam je kombinacija chrome i opera.

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

Molim Vas recite mi koja verzija Vanced radi kako treba, 2,3 sam skinula i sve kako treba odradila, i nece da se uloguje,... Nebitna mi je boja

Da li si instalirala microG?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Ni meni neće da se loguje na kevinom tabletu huawei. Instaliran microg.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Sada sam pogledao kod mene ima, ali se menja layout dugmica ako izaberem kamera folder ili wallpaper folder

Provalio sam koja šema...imao sam Instagram(neka Beta)...izbrisao ,i stavio normalnu apk...i sve sad Ok...

Da li neko ima WeChat?

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

Zamolio bi za neku zamenu za Everybody posto ne radi vec duze vreme.

Jel ima neka aplikacija, nešto kao Android Auto ali da radi sa Here we go mapama? Fabrička multimedia na Citroen C3 2019 je u pitanju.

Moze neka preporuka za aplikaciju/servis poput balkaniyum tv, ali da rts kanali rade bez ogranicenja (autorska prava skoro na svakoj seriji i utakmici) vani (u Rusiji). Bilo kakav predlog je dobro dosao (moze i ios i android)

Vrh Dno