Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Treba mi neko resenje da mogu na redmi note 7, da stavim par ikonica za brzo i direktno slanje sms poruka. Dakle da mogu klikom na ikonicu, recimo Pera, da otvorim slanje poruke za Peru. Da upisem potom tekst i posaljem. Moze li se to nekako uraditi posto ne postoji fabricki widget za tako nesto? Za pozive postoji, ali za poruke, ne.

Imas vidzete tzv brze funkcije. Dodas kontakt,kliknes na njega i imas opciju slanja,zvanja,ostale aplikacije kroz koje je moguc poziv,itd.

To ti ne odgovara?

Sent from my SM-T585 using Tapatalk

Vise bi mi odgovaralo da bude direktno i samo za sms, posto imam isto direktno za pozive. Ako ne postoji, mozda i tako nesto.

Kako vam radi gmail?
Ja ne mogu da skinem attachment, kad god hocu da downloadujem moram da idem u pretrazivac.
I tako od kako ga koristim :)
9056873dc01755486c9ee42ee995b121.jpg

Vise bi mi odgovaralo da bude direktno i samo za sms, posto imam isto direktno za pozive. Ako ne postoji, mozda i tako nesto.
Ne znam dal miui launcher to podržava ali samo zadržiš prst na ikonicu za poruje i ako si imao prethodne poruke pokazaće ti se ime koje samo izvučeš na desktop i direktno će se otvarati konverzacija

7f70d8897fbc7c15dd0fe0e8a0214be7.jpg

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imam pitanje. Pre par dana sam instalirao AdAway aplikaciju. Sve radi odlicno,nema reklama itd... Samo imam problem kada zelim tipa otvoriti neki link sa foruma (koji vodi do Aliexpressa) ne zeli da ucita. Verovatno ga vidi kao reklamu.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Imam pitanje. Pre par dana sam instalirao AdAway aplikaciju. Sve radi odlicno,nema reklama itd... Samo imam problem kada zelim tipa otvoriti neki link sa foruma (koji vodi do Aliexpressa) ne zeli da ucita. Verovatno ga vidi kao reklamu.

Uradi search na forumu, neko je već kačio šta sve treba da se stavi u white list da bi mogao da se otvara alixpress

Napravio sam,hvala. Evo ako treba još nekome da ne traži.
f94673621061e46f64ae1f2b46340458.jpg

Preporuka za neku aplikaciju za vraćanje obrisanih fajlova?
Probao sam par, ali mi nijedna ne nudi taj fajl koji sam obrisao. Inače telefon je bio povezan preko usb-a na kompjuter ako to nešto znači, dakle sa kompjutera sam obrisao fajl na telefonu.

DiskDigger i slični sa telefona, može i kad je povezan sa pc sa odgovarajućom pc aplikacijom. Root pomaže, uključen usb debugging je obavezan što se pc načina tiče. U oba slučaja nema garancija, ako vratiš fajl super je ako ne bude ništa prežali ga, verovatno je prepisan i izgubljen.
Za još pojedinosti guglaj recover deleted files android.

Jel ima neka aplikacija kao podsetnik, da je uvek vidljivo, tipa u notification baru ili tako nesto?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja koristim collateral

Nasao sam color note koji mi je vec instaliran da ima to, ali je bolja ova. Hvala

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jel ta aplikacijja nije u prodavnici?Pod tim imenom je ne nalazim. Pusti link ako imas i mozes.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Naravno da nije. Kako bi Google to dopustio. Imas na xda ili kucaj adaway u pretraživaču.

P.S. treba ti root da bi je koristio.

Sent from my SM-T585 using Tapatalk

Koja je trenutno najbolja aplikacija za background Youtube slusanje, ali i da ima mogucnost popup prozora itd.. Odradio sam factory reset na proslom telefonu i zaboravio sam koju sam koristio.
Malo kasnim, meni je najbolji ymusic...
Vuče samo audio stream, pa troši minimalno interneta i kad si napolju.

Poslednja izmena:
Mislim da ti treba Unseen.

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk
Brate ova je odlicna aplikacija ja je instalirah ,poce da mi radi i prestade neki problem se pojavi. Znas li jos koju ti ili neko drugi ,poludjeh od ovoga , kad otvorim poruku da procitam stavi se seen pa moram da odgovoram, a nekad ne znam sto cu napisat nekima, spasila me je bila ova tvoja no se pokvari, zna li jos ko koju izludjeh pih.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Brate ova je odlicna aplikacija ja je instalirah ,poce da mi radi i prestade neki problem se pojavi. Znas li jos koju ti ili neko drugi ,poludjeh od ovoga , kad otvorim poruku da procitam stavi se seen pa moram da odgovoram, a nekad ne znam sto cu napisat nekima, spasila me je bila ova tvoja no se pokvari, zna li jos ko koju izludjeh pih.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Probaj ovu verziju pa javi ..
https://xfl.jp/dbyYOO

Ne znam dal miui launcher to podržava ali samo zadržiš prst na ikonicu za poruje i ako si imao prethodne poruke pokazaće ti se ime koje samo izvučeš na desktop i direktno će se otvarati konverzacija

Probao sam ali kada stavim prst samo se “podigne” ikonica da je pomerim, nema nikakvih opcija.

Probaj sa Textra, vrlo je moguće da ima (nisam je skoro koristio) da izbaciš koga već hoćeš na desktop.

Instalirao sam. Koliko vidim nema nikakvih widget-a, a ne vidim ni u okviru same aplikacije nesto sto bi bilo vezano za ovo sto meni treba.

Ima to app za sms "Mood"

Probao sam ali kada stavim prst samo se “podigne” ikonica da je pomerim, nema nikakvih opcija.

Instalirao sam. Koliko vidim nema nikakvih widget-a, a ne vidim ni u okviru same aplikacije nesto sto bi bilo vezano za ovo sto meni treba.
Kako nema?
Ja koristim
18e87851291d4856d4d32c1855f8755e.jpg

Ne razumem kako ovo dobijas? Zadrzis prst na ikonici za sms? Ja kada zadrzim prst ikonica mi se “zalepi” za prst i mogu da je pomeram ali nema nikakvog menija. Medju standardnim widgetima nemam ovaj contacts widget.

Skini poco launcher i imaćeš direktnu poruku u vidžetima. A možeš i nova launcher isto al ti je poco unapređena verzija stock lansera na miuiu. Sorry ja imam instalirane Google messages pa imam tu opciju.

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Vrh Dno