Pa stavi Adaway i nema reklama.Ma S3 je u pitanju, rutovan je.
Ajde komso uputi me pls.ako si na Pie, private dns i nema usr... reklama. ne treba ni root ni aplikacija.. [emoji16]
from komsa's XZ1
Evo link najnovije verzijeMoze li pomoc kakva oko tog AdAwaya. Nisam ni znao da ima to. Imam Poco i rootovan je tako da bih mogao da ga instaliram. Kako tu ide sta,odakle se skida i slicno. Hvala![]()
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Hvala. Instalirao sam,aktivirao sve. Restartovao fon i nadam se da ne treba nista više.Evo link najnovije verzije
https://androidfilehost.com/?fid=6006931924117925822
Neka free alternativa?Rick and Morty Imaš na Netflixu ,možeš tamo da gledaš .
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ne treba ti adaway samo prati ova uputstvaMoze li pomoc kakva oko tog AdAwaya. Nisam ni znao da ima to. Imam Poco i rootovan je tako da bih mogao da ga instaliram. Kako tu ide sta,odakle se skida i slicno. Hvala![]()
Probaj beetv aplikaciju mozda tu imaNeka free alternativa?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stupeflix.replayJel probao neko da u Google photos (assistant) napravi film od klipova i slika? Sve je dobro u procesu, podesim muziku, rasporedim slike i klipove i na kraju kad hoću da sačuvam kaže da ne može? Nisam ni blizu prišao limitu od 50 slika i klipova.
Ja vec nekoliko puta, sve ok bilo, sacuvao.Jel probao neko da u Google photos (assistant) napravi film od klipova i slika? Sve je dobro u procesu, podesim muziku, rasporedim slike i klipove i na kraju kad hoću da sačuvam kaže da ne može? Nisam ni blizu prišao limitu od 50 slika i klipova.
To je to, mozes neke liste da ubacis jos ali ni ne moras, radic ok i bez toga.Hvala. Instalirao sam,aktivirao sve. Restartovao fon i nadam se da ne treba nista više.
Mislim da ti treba Unseen.Treba mi aplikacija da mi obezbijedi citanje poruka na instagramu viberu i messenger tako da ih u nottification baru mogu cijele procitati bez otvaranja na Xiaomi mi Note 3 mogu se procitati ali ako je duza poruka napise se na taj red tri tacke pa.prebaci na drugi red ,a ako je on isto dugacak isto ga smanji [emoji23][emoji23]
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari