Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

ako si na Pie, private dns i nema usr... reklama. ne treba ni root ni aplikacija.. [emoji16]

from komsa's XZ1

Koristim VPN. Postoji li mogućnost da istovremeno radi private dns.

Овако.
4740c054278a00fab3dd8a19e11a2eac.jpg
7029ed6945685eaad4cf179a47a1b873.jpg

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока
b29354fa351ce1cce9e89f9649b6328c.jpg

Poslednja izmena:
Nemam tu opciju
c028ff3284ca111c707e8380f8ad2e94.jpg
7a4322fc034cc348687be69df3e5eccc.jpg

Edit:mislim da sam uspeo preko aplikacije quickshortcutmaker

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni kad to ukucam na S10e i ranije na S10, blokira Internet protok. Čim isključim, internet radi.Na S9 sa Pie je radilo normalno.

Послато са SM-G970F уз помоћ Тапатока

ne znam za Samsung, kod mene na Sonyju radi bez problema... [emoji16]

from komsa's XZ1

Preko cega se na telefonu mogu gledati crtani tipa Rick and morty?
Koristim Hbo go ali tmao retko cega ima.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Rick and Morty Imaš na Netflixu ,možeš tamo da gledaš .

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Moze li pomoc kakva oko tog AdAwaya. Nisam ni znao da ima to. Imam Poco i rootovan je tako da bih mogao da ga instaliram. Kako tu ide sta,odakle se skida i slicno. Hvala :)

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Treba mi aplikacija da mi obezbijedi citanje poruka na instagramu viberu i messenger tako da ih u nottification baru mogu cijele procitati bez otvaranja na Xiaomi mi Note 3 mogu se procitati ali ako je duza poruka napise se na taj red tri tacke pa.prebaci na drugi red ,a ako je on isto dugacak isto ga smanji [emoji23][emoji23]

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Jel probao neko da u Google photos (assistant) napravi film od klipova i slika? Sve je dobro u procesu, podesim muziku, rasporedim slike i klipove i na kraju kad hoću da sačuvam kaže da ne može? Nisam ni blizu prišao limitu od 50 slika i klipova.

probao ja pre godinu dana, proslo je bez problema ali ga toliko retko koristim da ti ne mogu pomoci, ne znam sta bi mogao biti problem..

Послато са SM-G950F помоћу Тапатока

Upravo sam to instalirao sinoć, nije loše. Hvala u svakom slučaju na predlogu [emoji846]

Jel probao neko da u Google photos (assistant) napravi film od klipova i slika? Sve je dobro u procesu, podesim muziku, rasporedim slike i klipove i na kraju kad hoću da sačuvam kaže da ne može? Nisam ni blizu prišao limitu od 50 slika i klipova.
Ja vec nekoliko puta, sve ok bilo, sacuvao.

Treba mi aplikacija da mi obezbijedi citanje poruka na instagramu viberu i messenger tako da ih u nottification baru mogu cijele procitati bez otvaranja na Xiaomi mi Note 3 mogu se procitati ali ako je duza poruka napise se na taj red tri tacke pa.prebaci na drugi red ,a ako je on isto dugacak isto ga smanji [emoji23][emoji23]

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Mislim da ti treba Unseen.

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Vrh Dno