Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ма мислио сам можда да пробам нешто, ако је изашло ново а да се показало добро. Иначе повремено пробам по неки али се вратим на Солид увек...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Peggo ali je nemaš na ps, potraži apk na Guglu.

Da li ima aplikacija koja sluzi da menja glas prilikom razgovora. Da kada me neko pozove, da me ne prepozna? :)

Mate20 Pro

može li kako za instagram app da se promijeni zvuk za poruke?

ja ne znam kako da dođem do tog dijela, ako idem u settings, pa notifications, nudi mi neke opcije, ali ne i tu, a iz same aplikacije isto ne nudi opciju za zvuk. Instagram Beta, a OS je 9.0 Pie

Najbolje da pitate i za alfa verzije aplikacija.

računam da se kod Instagrama beta i stable ne razlikuju skoro po ničemu, makar ja ne vidim tu razliku.

ja ne znam kako da dođem do tog dijela, ako idem u settings, pa notifications, nudi mi neke opcije, ali ne i tu, a iz same aplikacije isto ne nudi opciju za zvuk. Instagram Beta, a OS je 9.0 Pie
Kad otvoriš settings aplikacije dobijaš ovo:
Screenshot_2019-02-06-20-40-57-972_com.miui.securitycenter.jpeg

Klikneš na notifikacije:
Screenshot_2019-02-06-20-41-05-658_com.android.settings.jpeg

Treći deo je ono što sam ti okačio već.

Pitanje, ubi se danas tražeći..kako da skinem glasovnu poruku sa vibera....ćerka snimila i poslala i baš hoću da je skinem da tako zvoni i nigde u telefonu ne mogu da je pronađem....

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Probaj u exploreru pod fajlom vibera

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

@LazarAntic
Voice messages su u m4a formatu na lokaciji android/data/com.viber.voip/files/.ptt (ova tačka pre ptt znači da je folder skriven).

103eead32159e1bf3ecf7b4a2e3b5096.jpg

@LazarAntic
Voice messages su u m4a formatu na lokaciji android/data/com.viber.voip/files/.ptt (ova tačka pre ptt znači da je folder skriven).

103eead32159e1bf3ecf7b4a2e3b5096.jpg
Hvala,probacu da nađem.
Mada sam uspeo na drugu foru,poslao sebi na viber na kompu.
Ali me nervira sto ne mogu na tel da nađem,sad cu da vidim ovo sto si pisao

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Kad otvoriš settings aplikacije dobijaš ovo:

Klikneš na notifikacije:

Treći deo je ono što sam ti okačio već.

Bravo! :) Kod mene je dosta drugačije, ali ono što me je zbunjivalo i gdje sam bio zapeo je to što pored "Instagram Direct" nije bila ova strelica, već samo checkbox, uopšte nije jasno da može da se klikne na samu opciju i uđe u dodatni podmeni. Opet, ne znam koji ti tel koristiš, ali kod mene na 1+ 6T sve ove opcije izgledaju dosta drugačije (recimo nema ovo za storage, data usage i battery prikazano kao kod tebe)

Miui je kod mene, ali pie je kao kod tebe tako da su iste skoro opcije za podešavanje notifikacija ;)

Sta da uradim kad je aplikacija mrtva, nece da se pokrene, u njoj su mi bitni podaci?
Aplikacija je advokatski rokovnik a telefon huawei mate 10 lite.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Do aplikacije, sad su mi se javili i resice problem za par dana.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Vrh Dno