Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

@браск

Aktivna mi je blokada ali ok pratim pa videćemo šta se dešava.

Pitanje za one koji koriste Yotube Vanced, ima te li reklame?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Pardon, nisam merio brzinu, ali odredjene app mi otvara sporije. Učitava ih dosta dugo. Npr N1info, TT...

Moras se pomiriti da će biti usporavanja, prosto je takav princip rada. Cuo sam se sa Savom (block this) i rece da planira da updejtuje aplikaciiju ali da svake nedelje host fajlove updejtuje i da to redovno odrzava.

Vidi,ne mogu reći da primetim često neki zastoj a i kad primetim,ne znam jel internet ili VPN. N1 i Tapatalk uvek rade brzo,tu nisam nikad primetio ništa.

@браск

Aktivna mi je blokada ali ok pratim pa videćemo šta se dešava.

Pitanje za one koji koriste Yotube Vanced, ima te li reklame?

Skini neku drugu verziju, nema reklama Vanced.

Ali ako se niko ne žali na to, ne misliš da je kod tebe nešto?

Vidi,ne mogu reći da primetim često neki zastoj a i kad primetim,ne znam jel internet ili VPN. N1 i Tapatalk uvek rade brzo,tu nisam nikad primetio ništa.
Problem mi pravi kada sam na kućnom wifi prikacen, samo učitava kao da nema neta. Na 4g otvara dosta brzo. Sad sam bas proveravao...

Nemam tih problem, ne znam kako da ti pomognem.

Ma nema problema, koristiće se samo 4g [emoji16] Hvala svakako [emoji846]
Nemam ni ja reklame kao što napisah na Vanced, a redovnoj YT nisam primetio.

Skini neku drugu verziju, nema reklama Vanced.

Ali ako se niko ne žali na to, ne misliš da je kod tebe nešto?
Sve ukazuje da je problem kod mene, ali ja nemam ideju šta može biti. Youtube Vanced ima reklame, Blokada aktivna opet reklame Youtube AdAway ranije radio a sada ne....

Non root verzija YT Vanced mi nije imala reklame a sada sa root aplikacijom i AdAway nema šanse da se pojavi reklama.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Da nije možda problem što mi se reklame pojavljuju kada prebacujem Youtube na TV (Cast Screen)? Nema logike ali možda je aktivna u tom slučaju Youtube aplikacija sa TV-a pa ona vuče reklame?

Ostadoh ipak na Blokadi, vidim da je najaktivnija (github).

Mora se malo podesiti Blokada da radi sve ok. Promjenio sam izvore host-a kao na adawayu npr. (moze se i dodavati po zelji), ukljucio keep alive, dodao neke izuzetke da moze otvarati linkove iz tapatalka i sl. testirao par dana i sve ok koliko vidim. Host po defaultu pravi probleme.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
To je dobra ideja.

Mogu je otvoriti ali svako ima drugačije potrebe. Suština je da su u pitanju finese, ništa dramatično se ne menja u odnosu na ono što dodje "stock"

Da nije možda problem što mi se reklame pojavljuju kada prebacujem Youtube na TV (Cast Screen)? Nema logike ali možda je aktivna u tom slučaju Youtube aplikacija sa TV-a pa ona vuče reklame?

Pa naravno da vuče sa tv-a onda. Što odmah ne kažeš?

Mi pričamo ovde o telefonima. Mogli smo još godinama svaki dan da pitaš za reklame i da se mi čudimo što nam svima radi, a tebi ne.

Sledeći put reci sve šta radiš ako hoćeš neko da ti pomogne.

Mnogo puta sam ovde izlagao svoj problem, uvek detaljno i precizno i dobijao sam odgovor. Takođe uvek sam pomagao drugima ukoliko znam rešenje za njihov problem. Nisam baš toliko neiskusan sa telefonima ali stvarno nisam znao da kada ja pustim Youtube na svom telefonu i prebacim na TV, da je onda na TV-u aktivna njegova Youtube aplikacija, totalno nelogično. U svakom slučaju hvala na potvrdi mojih sumnji.

Ja sam dva puta video da si pitao za Vanced, ali nigde nisi spominjao cast.

No mene opet čudi, ako vuče sa telefona, onda bi i na telefonu bila reklama, ne?

Iskreno ništa mi nije jasno, imam Sony Z2 i Android 5.1.1., kada pustim cast meni na telefonu ne ide video, samo na TV-u. Kada bude reklama na TV-u, na telefonu nema reklame ali ionako nema ni samog videa. Jednostavno TV preuzme video koji sam pustio sa telefona.
350e564b86f2704588ced372196b1cec.jpg

Pa šta ti nije jasno tu?
Ti TV-u zapravo samo prosleđuješ URL, posle TV sve sam radi.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Da, nema streama sa telefona na TV već TV samo preuzme instrukciju koji URL treba da pusti i nakon toga TV to radi samostalno.

Ok, hvala na odgovorima. Ja sam bio ubeđen da ja u pitanju stream sa telefona i zato sam bio zbunjen. Razlog mom razmišljanju u tom pravcu je bio da kada ja prekinem cast, prekine se i Youtube na TV-u.

Pa naravno, onda daš instrukciju TV-u da stopira.
Ali ako na primer ugasiš telefon, ili ugasiš wifi, video i dalje ide na TV-u.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Preporuka za hyperion launcher, radi odlično. Nova mi malo dosadila i mislim da sam našao adekvatnu zamenu.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ja isto.

+1 za hyperion, nova već pola godine nije dobila update.

Bio je update za Nova Launcher juče i prekjuče. Dobro izgleda Hyperion.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Teško da je bio, pošto je koristim odavno i nije se mrdnuo od 12-og maja, 5.5.4v.

Nazad
Vrh Dno