Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Успео. Била је администратор. Фала[emoji16].

Послато са MI 5 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ko koristi Textra aplikaciju za sms, da li je moguce kopirati deo poruke?

Kad zadrzim na bilo koji deo poruke, nudi mi samo opcije za celu puruku, ne mogu da odaberem deo i kopiram..

Edit:

Nasao resenje, klik na poruku>copy i onda se pojavi selektor za kopiranje dela poruke.

Poslednja izmena:
Koji video editor sa Google Play preporučujete kao najbolji? Hvala. :)

Poslednja izmena:
Što je i logično, al ajd nek bude bar da može malo više nego cut and type..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Jel ima neko problem sa Solid Explorer - om i .rar fajlovima? U zadnje vreme neće da ih otvara, izbacuje grešku?

Sent from my S9+

Ja uvek imam rar instaliran zbog toga

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Aplikacija neka sa Arenama nasim?
Mobdro ima neke Arene koje nisu iste kao na TV.

S9+

Niko ti ne može garantovati da li će biti naše ili neke druge - ja pored Mobdro koristim i TVTap i nekad (češće) su naši a nekad su ti drugi, kao npr. večeras.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Вероватно је било речи о овоме, али нешто не могу преко телефона да нађем, па се извињавам унапред.

Користи ли неко Блокаду? Или слично томе. Потребно ми је нешто једноставно и сигурно (да не једе батерију нпр) да ми блокира силне рекламе по одређеним апликацијама (b92, runtastic, sofascore... Убијају ме). Без рутовања и без неких компликација.

Pozdrav svima, imao bih jedno pitanje u vezi sa Here We Go aplikacijom, već mesecima, otprilike zadnja tri updatea aplikacija nikako ne uspeva da pokrene download mapa, počne da ih traži, pukne pa vrati na prethodni meni. Pokušavao sam apsolutno sve sem h. reseta i fleša, podrška je 0 I ividim na Google-u da se mnogi žale. Dakle tako duže vreme "radi" pa je totalno neupotrebljiva, može li neki savet pre nego što flešujem telefon. Glupo je da to radim samo zbog jedne aplikacije...
U pitanju je S6 sa rootom I stock ROM-om, hvala!

Tapatalk

Kako da ugasim u Google maps da stalno dobijam predloge za upload slika iz Google Photos?

U Google maps

Menu>Settings>Notifications>Your Contributions

I iskljucis adding your photos

Sent from my TA-1024 using Tapatalk

Pa za adaway ti treba root, a trazio si nesto sto bi radilo bez rutovanja, tako da ako imas rutovan tel. koristi adaway, a ako nemas onda koristi ono sto sam poslao, nema potrebe oba da se koriste :)

Poslednja izmena:
Nisam znao da 11811.rs vise ne radi i da je skinuta sa GP. Ima li ko info zasto?

I dalje im radi preko web-a... Da je to, zagasili bi servis svuda.

Ja sam probao verziju sa BlackMart.....neće ništa da nađe...

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Ma nista, mrtva skroz. I kad odes preko telekom sajta, reklama za app je i dalje tamo, ali je linak ka njoj mrtav.

Prijavite Telekomu i eventualno kroz app, ako ima ta opcija.

Ne trosi nista primetno, a i ne usporava internet...

Sad sam pročitao deskripciju na sajtu, sviđa mi se šta sam pročitao tako da ću je koristiti, hvala na ovome odlična stvar..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

VPN blokeri iz mog iskustva troše do par procenata dnevno, a brzine preko VPN-a mi budu oko 10% niže (od 100/100MB/s), doduše. Na sporijem internetu će verovatno biti zanemarljiva razlika.

Nazad
Vrh Dno