fain2daniel
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 465
Ima li neko iskustva ili preporuku za neku app meditacije ali da naracija bude na srpskom?
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Spotify imma tu opciju u relaciji telefon-kompjuter.
Probaj da li radi I telefon-tablet.
jednostavnija ti je varijanta da nabavis neki bluetooth adapter i zakacis ga na zvucni sistem...oslobodis tablet a strimujes onda sa cega hoces...ne vidim potrebu da tablet bude fizicki zakacen za zvucni sistem, osim ako sam nesto propustio...?
Onda ovo što reče Altru. Jedino što moje iskustvo sa tim BT adapterima nije baš sjajno. Imao sam doduše jeftine Kineze. Možda bi nešto kvalitetnije i držalo konekciju i brže se konektovalo.Vise sam mislio na neku varijantu strimovanja sa youtube-a ili dizera. Preko blututa nikako nije moguce?
Znači mrka kapa... ja sam ekstra zadovoljan jače od godinu dana sa recimo Buddhify i Meditation ali drug jedan nije baš najbolji sa engleskim pa sam mislio da možda postoji neko rešenje.TeškoPoprilično uska, gotovo nepostojeća niša.
Jednostavnije će ti biti da nađeš nekog instruktora koji bi ti to snimio. Ja imam 15ak minuta "naracije" na engleskom i to mi je bolje od bilo koje app.
HvalaImaš npr. VivariumTv na redditu, u suštini modovan Terarijum koji i dalje radi. Ima ih još nekoliko, npr Troypoint.
Propustio si brate,poenta je da mogu da strimujem sa telefona. Necu valjda za svaku pesmu da ustajem sa kreveta,da idem do kutije,da kpecim pored nje i da kuckam na tabletu. Poenta je da iz fotelje mogu da menjam muziku preko telefona.pa pustas to sto hoces sa tableta, ili sam opet nesto propustio![]()
Za YT mozes ovako:Je l je moguce preko neke aplikacije,spojiti telefon i tablet,pustiti preko telefona muziku a da se cuje na tabletu?
Treba mi tablet da je povezan na zvucni sistem a da sa telefona strimujem muziku na njega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari