Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Moze li YT vanced ili ymusic da ukljuci odmah popup player, bez uslaska u aplikaciju? Pitam zato sto imam i jedan i drugi, ali ne uspevam da ukljucim to bez ulaska u aplikaciju (konkretno vanced). Do sada mi je radio newPipe tako sto samo tapnem na yt link, android ponudi kako da otvorim, ja odaberem newpipe popup i odmah otvori popup prozor iznad linka. Newpipe iz nekog razloga trenutno ne radi, posto vidim da se zale ljudi na njihovom githubu, pa dok ne poprave, da trazim alternativu.

Radi i moj predlog..:)

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Baš sad probavam tvoj predlog, radi lepo.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Koju god aplikaciju da pokusam da kupim dobijem sledece: Google Play purchases are not available in your country. Ovde sam nasao temu https://productforums.google.com/forum/#!topic/play/pU_xmkkBVpU neko je resio sa promenom sa CS na RS, meni to nije pomoglo. Sa Inteze dobijem da mi je skinut novac pa ubrzo dobijem i informaciju da je stornirano.
Da li je neko imao ovaj problem i uspeo da ga resi?

Google drive, imam neke muzike tamo, u folderima po izvođačima, zelim svu tu muziku da skinem na mob, preko mob aplikacije, no nemogu, jedino pjesmu po pjesmu, nemogu da vjerujem da folder nemogu skinuti, da idem bar album po album, ima li neki dr nacin?

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

No shit :) al hvala ti, sa kompa ih lako mogu prebaciti, to znam, no nemam pristup kompu neko vrijeme.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Možeš preko nekog file manager-a kao Solid Explorer, da mu ubaciš Google storage i onda da jednostavno iskopiraš sve u memoriji telefona ili na memorijsku karticu.

Može i Es File Explorer,upravo sam probao....

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
594f0309d2eef258254149af4a35a53f.jpg

Poslednja izmena:
znam da sam tu opciju imao u solid explorer-u prije, danas malo šupkao, nisam nigdje vidio tu opciju, sad kako ste vi rekli da ima, pogledao malo bolje i našao sam, to je to, skida se, hvala vam.

Najbolji screenrecorder? Bitan mi je i zvuk... Ako ima veze i sa modelom telefona u pitanju je s9+ . Unapred hvala

Ja sam koristio az screen recorder, sada ovaj cajniz ima svoj pa sada koristim taj

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Adhell3, uputstvo za instaliranje? Hvala :)

Imaš u nekoj od s7/S8/S9 tema neko je baš pisao detaljno. Samo opali search.

Apex launcher daje pro verziju besplatno ograničeni period.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Jel ostaje tako zauvek i za sve uređaje free ili samo do prve deinstalacije?

Koju aplikaciji predlažete za wifi kopiranje fajlova telefon/pc

Nazad
Vrh Dno