Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koja je najbolja aplikacija za android telefon i windows na računaru preko koje bih mogao da ekran telefona koristim kao touchpad da bih mogao da pomeram miša na monitoru/TV povezanom preko HDMI koji su na istoj WiFi? Znači ne ono što radi Team Viewer...

Imao sam neku ASUS remote link (PC remote) aplikaciju koja je radila dugo vremena ali je sa nekim od updatea (da li na mobilnom ili kompjuteru ne znam) prestala...

Poslednja izmena:
Neka app za skrivanje slika,videa i ostalo. Osim FolderLocka. I ako ima backup jos bolje

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Bilo koji file explorer, rename na ono što hoćeš da sakriješ i staviš tačku (.) Ispred naziva fajla/foldera ;)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Koja je najbolja aplikacija za android telefon i windows na računaru preko koje bih mogao da ekran telefona koristim kao touchpad da bih mogao da pomeram miša na monitoru/TV povezanom preko HDMI koji su na istoj WiFi? Znači ne ono što radi Team Viewer...

Imao sam neku ASUS remote link (PC remote) aplikaciju koja je radila dugo vremena ali je sa nekim od updatea (da li na mobilnom ili kompjuteru ne znam) prestala...

Što bi povezivao na HDMI kad možeš lepo preko wifi-a.

Unified Remote?

Edit: Aha shvatio. Ma Unified Remote najbolji.

Jel zna neko za neki firewall app koji može da kontroliše saobraćaj preko hotspot-a. Oću familiji da pustim net na letovanju al nekako da im blokiram youtube

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Ne veruješ svojoj familiji? :D

Možda možeš preko host fajla?

Prvi dan otišlo 1.5 Gb. Probao par fw al ni jedan ne fercera

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Neka app za skrivanje slika,videa i ostalo. Osim FolderLocka. I ako ima backup jos bolje

QuickPic

Unified Remote.

Hvala i tebi i Đilkošu, video sam tek malopre i njegov komentar - probaću kad dođem kući, mada verujem da je to to.

Odlična stvar kod Unified Remote-a je što imaš podešavanja za razne programe, a možeš i da staviš u statusu liniju dodatak sa dugmićima čije funkcije sam definišeš. Ja tako koristim za filmove dugmiće: play/pause, 5 sekundi napred/nazad, volume up/down, korekcija vremena za titlove napred/nazad.

Ne znam za šta tebi konkretno treba, ali može da bude baš korisno.

Onda je to ono što mi treba. Poenta je da kad pustim film sa računara ili nešto preko EON na dumb TV-u u spavaćoj sobi (žena i klinac uzurpiraju TV u dnevnoj) ne moram non-stop da ustajem i šetam do računara da pauziram, puštam ponovo, isključujem računar već da upravljam putem telefona...

Ne znam koja je cena sada, ali ja sam je za dolar uzeo, za pro verziju. Iako ne koristim sve to, zlu ne trebalo sam je uzeo :d

A jel ima neka app da ima sve to plus da pretvara fon u airmouse? Ja izgubio onaj usb dongle za airmouse i sad mogu da ga bacim. Pa da ne kupujem ponovo...

Neka app za prestonice. Rekoh bratu malo da krene da uci

A jel ima neka app da ima sve to plus da pretvara fon u airmouse? Ja izgubio onaj usb dongle za airmouse i sad mogu da ga bacim. Pa da ne kupujem ponovo...
Nema.
Ne znam kako si uopšte to zamislio, nemaš način komunikacije sa kompjuterom, pa umesto njemu da tražiš zamenu ti tražiš daljinski koji već imaš i koji u ovoj jednačini nije ni bio problem.

Možda može da se kupi samo taj "dongle" koji si izgubio na Aliexpress-u ili original. Mada kod kineza teško da će moći jer mora da se pogodi frekvencija i softver. Nisam siguran da je to u praksi rešeno.

Fb mi pravi različite probleme, sada ne mogu da se ulogujem. A i kada se ulogujem, takođe je pravila pitanje komekcije, tako da nisam mogao da pratim dešavanja .
53c9f437d5a0411de83d5a3eaaae3c13.jpg

Fb mi pravi različite probleme, sada ne mogu da se ulogujem. A i kada se ulogujem, takođe je pravila pitanje komekcije, tako da nisam mogao da pratim dešavanja .
53c9f437d5a0411de83d5a3eaaae3c13.jpg
Da nisi dodavao neke hostove u adblocker?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Da nisi dodavao neke hostove u adblocker?

graph.facebook.com
Ali mi je funkcionisalo i sa tim.
Reinstalirao sam i nanovo instalirao fb sa PS, opet isto.
Ništa, večeras ću odraditi clean flash, ali sam primetio da fb uvek pravi probleme sa konekcijom. I kada sam ulogovan, često se dešava da se žali na konekciju.

graph.facebook.com
Ali mi je funkcionisalo i sa tim.
Reinstalirao sam i nanovo instalirao fb sa PS, opet isto.
Ništa, večeras ću odraditi clean flash, ali sam primetio da fb uvek pravi probleme sa konekcijom. I kada sam ulogovan, često se dešava da se žali na konekciju.
Meni je zbog nekog hosta pravio probleme. Posle brisanja svih manuelno dodatih hostova nije nikad.

Isključio dam graph.facebook.com, restartovao sistem, uzalud.

Treba mi preporuka za aplikaciju uz pomoc koje mogu da sve brojeve sa sim kartice prekopiram u telefon.
Skidao sam par komada i ili nece da prebace sve brojeve ili se zakoce i stanu.
To kolegi sa posla treba da odradim na nekoj njegovoj motoroli.

Зар фабричка апликација за именик нема опцију увоза са СИМ картице?
d2876da9b64614239b624857c7009764.jpg
40ad09419daa8610b09d0a4f75e6969a.jpg
aa810ff1f3ad7c54222278326ca736e4.jpg

Sent from Galaxy S8

Neka app ili nesto za brzo biranje (quick tile) za 2G/3G network mode, ali direktno, ne da me vodi u settings.

Pronasao sam nekad workaround preko 'preffered network mode 0 ili 1' ali mora posle ili restart ril daemon-a ili airplane on/off, malo smara to...

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Koriati li neko Ekosmile app od Eko pumpe, radi li vama? Memi već par dana ne može da se poveže i prikazuje samo 0 poena...m

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Shortcutter
treba root

Hvala tebra na preporuci svakako, ali nije to to. Radi na isti (restartuje RIL) nacin kao sto sam i ja namjestio tile preko task aplikacije (cak i bolje). A i ikonica se ne uklapa na stock izgledu. Aplikacija 'teska' i pretrpana, design nula. Jednostavno ne moze ovako kako ja hocu zbog zastite na 7+, ali nema veze moze proci i ovo da me odvede direkt tamo, 2 tapa vise *mjau**mjau**mjau*. :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno