Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Probao neku aplikaciju kupujem prodajem. Vidim da je izasla i da je jos u test fazi

Radi zadovoljavajuce. Postavljanje oglasa, kacenje slika, naknadni edit, push obavestenje o privatnim porukama.
Bez laga i sasvim OK.

Odlicno. Konacno se setili da je izbace

Koja app ima mogućnost sklanjanja status bara (preventiva za burn-in) ?

Неко је спомињао Textra апликацију, јел то апликација за смс? Ја немам рекламе.

Poslano sa mog MI 5 koristeći Tapatalk

Неко је спомињао Textra апликацију, јел то апликација за смс? Ја немам рекламе.

Nema prvih nekoliko dana, kao free Pro trial.. I onda kad to istekne počnu.. Idi u podešavanja i druga opcija šta ti piše? Ispod about..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ево скриншот.
daef6728c1a867456a68d47682d87d65.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Vrlo čudno, bukvalno fali opcija gde se bira gde će biti reklame ili se kupuje pro..
098380753b4e8c334b10840b0ed16632.jpg

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Šta radi manuelna sinhronizacija?
Da li samo backup na Google ili i emaila, jer sam isključio sinhronizaciju meilova.
3c3d257da99b390436b0ed53cc770fbe.jpg

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ima li neka aplikacia ili način na koji ću moći da vidim lozinke za wifi koje već imam zapamćene u telefonu a da mi ne treba root.

Le X820

Koja app ima mogućnost sklanjanja status bara (preventiva za burn-in) ?
LineageOS ti ima prevenciju burn ina. [emoji108]

Edit:

Ukoliko nekome ne radi SMB na Solid Exploreru, Windows 10, zahtjeva SMB 1.0 koji je iskljucen po defaultu.

Programs and Features -Turn Windows features on or off- oznaciti SmB 1.0 -OK. Restart.

Ja sve mislio access point prikacen na router zeza pa se ubio podesavajuci IP adrese, portove itd. Vkerovatno ppsle updatea se poremerilo, znam da je bilo radilo.

[emoji106]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Данас сам поново хтео да инсталирам апликацију Polazak - red vožnje али је не могу пронаћи у продавници. Зна ли неко шта се дешава?

Ako nisi na srpskom play store-u onda je ne vidiš, zato što su oni ograničili samo na srpski kada su objavljivali aplikaciju.

Ja isto ne mogu, čak i kad kliknem na link, izbaci mi u PS-u item not found.
ec6b9ebf5c10947eddb27c09975ef0d1.jpg

Deluje da je skinuta sa PS. Ja imam bekap one za vozove, posto mi par puta trebala, a iz nekog genijalnog razloga je nije bilo na domacem PS.

Телефон ми је тренутно на Хрватском јер не постоји на Српском. Xiaomi mi5. Не знам како да наместим play story да буде на Српском.
Узгред таблет има Српски али ни тамо нема те апликације. Мада је ја имам од раније инсталирану.

Jel postoji neka dobra aplikacija za vesti, ali da mogu da personalizujem notifikacije (izaberem kategoriju za koju želim da mi stižu notifikacije) ili bar neka koja ne šalje notifikacije za svaku gluposti koji objave?

Koristim TugaBrowser i često se desi da ne mogu da otvorim neke internet stranice, kao što je GSMArena i još nekih desetak. Da li neko zna rešenje ovog problema? Počelo je da me izluđuje.
25e502472a9e665d3a8f8e758247d47b.jpg

Sent from my E6653 using Tapatalk

Koristim TugaBrowser i često se desi da ne mogu da otvorim neke internet stranice, kao što je GSMArena i još nekih desetak. Da li neko zna rešenje ovog problema? Počelo je da me izluđuje.

Klikni gore levo na G ikonicu, details, advanced settings i za ampproject.org stavi "strip vectors and connect".

Телефон ми је тренутно на Хрватском јер не постоји на Српском. Xiaomi mi5. Не знам како да наместим play story да буде на Српском.
Узгред таблет има Српски али ни тамо нема те апликације. Мада је ја имам од раније инсталирану.

Nije Play Store vezan za jezik telefona, već za odabranu zemlju i adresu, tako da ako ti je telefon na hrvatskom, Play Store ti može biti na srpskom i dalje.

Može preporuka za neki app koji moze da memorise i bekapuje sve trenutno instalirane aplikacije u telefonu ( poželjno i njihove lozinke ).
U slučaju menjanja telefona da vratim sve kako sam imao.Za fabričku opciju prilikom unosa mail adrese znam. Postoji li nesto drugo, bolje?

Sent from my D6603 using Tapatalk

Jel ima neko kupujem prodajem apk? Nemogu da je nadjem da skinem. Sa linka par strana unazad nemogu da skinem.

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Vrh Dno