Samo na desktopu. U svim aplikacijama status bar je gore.Nova launcher ima tu opciju.
Hvalaaaa puno.Probaj puffin, sad je na popustu. Znam da sam ga ranije koristi.
Nema prvih nekoliko dana, kao free Pro trial.. I onda kad to istekne počnu.. Idi u podešavanja i druga opcija šta ti piše? Ispod about..Неко је спомињао Textra апликацију, јел то апликација за смс? Ја немам рекламе.
Poslano sa mog MI 5 koristeći Tapatalk
Koja app ima mogućnost sklanjanja status bara (preventiva za burn-in) ?
LineageOS ti ima prevenciju burn ina. [emoji108]Koja app ima mogućnost sklanjanja status bara (preventiva za burn-in) ?
Jel podržava notifikacije?https://play.google.com/store/apps/details?id=org.enovine.srb
Koristim TugaBrowser i često se desi da ne mogu da otvorim neke internet stranice, kao što je GSMArena i još nekih desetak. Da li neko zna rešenje ovog problema? Počelo je da me izluđuje.
Nije Play Store vezan za jezik telefona, već za odabranu zemlju i adresu, tako da ako ti je telefon na hrvatskom, Play Store ti može biti na srpskom i dalje.Телефон ми је тренутно на Хрватском јер не постоји на Српском. Xiaomi mi5. Не знам како да наместим play story да буде на Српском.
Узгред таблет има Српски али ни тамо нема те апликације. Мада је ја имам од раније инсталирану.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari