- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Možda se nismo razumeli. Meni i treba kao audio background playback, a ne da mi video ide u pozadini. Kad pustim video i ugasim ekran, aplikacija ne prebaci na audio. New pipe ima dugme pored videa da odmah pustiš audio background.Moze i vide u background zasto ne bi moglo?
Dajte link do New Pipe-a.
Razumeo sam te, tako i radi, samo audio bez videa.Možda se nismo razumeli. Meni i treba kao audio background playback, a ne da mi video ide u pozadini. Kad pustim video i ugasim ekran, aplikacija ne prebaci na audio. New pipe ima dugme pored videa da odmah pustiš audio background.
Ima, chomp sms.postoji li neka aplikacija koja u SMS porukama tipa "bili ste zauzeti" automatski konvertuje broj telefona u kontakt? Odnosn na primeru da ne piše...
Bili ste zauzeti:
+381641234567
već
Bili ste zauzeti:
Pera Perić
Nema opciju loginaBravo za newpipe, skroz lepo radi background i popup mod, ne vidim gde da se ulogujem ali ionako je koristim preko Share opcije iz zvanicne aplikacije, najbolja varijanta..
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Jel postoji neki nacin da mi play store ne izbacuje obavestenje " Lucky patcher can damage your device", kao i obavestenja za ostale aplikacije koje sam patch-ovao?
Nadam se da nisam promasio temu u kojoj da pitam
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Hvala mnogo.Play Store / Menu / Play Protect
Imas u developer opcijama da promenis hostname telefona,ne treba ti nikakav app^ Hvala. Postoji li neka jednostavnija (ova svašta radi) i besplatna?![]()
Pa nemas svugde recimo to, kod mene na androidu 8.0 recimo ne postoji ta opcija.Imas u developer opcijama da promenis hostname telefona,ne treba ti nikakav apphttp://cloud.tapatalk.com/s/5a53301e80156/Screenshot_20180108-094627.png?
Sent from M2Note
Ovako neće, faild to install.Idi kroz Magisk skini modul, disejblujes official YT, instaliraj modul koz magisk, rebootuj fon, enabluj official YT tako bese ide komplet instalacija i sve radi kako treba.
Ništa ja tu ne razumem...(I) Using The Official iYTBP Vanced Universal Installer (Only for Android 4.4+)
1. Download the official iYTBP Vanced Universal Installer
2. Download the YouTube Vanced apk and make sure file name stays the same.
3. Either put the apk inside the iYTBP Vanced Universal Installer or put the apk in the /sdcard/Download/ folder
4. Uninstall any YouTube updates that you have installed and disable auto-update for YouTube via playstore (if YouTube is user app, uninstall it completely)
5. Flash the iYTBP Vanced Universal Installer in TWRP recovery.
6. Reboot!
NOTE:
If both the Installer and the download folder contain a iYTBP apk then the one included in the zip has priority.
If more than one iYTBP apk is found, only the alphabetical last one gets installed.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari