Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koristi li iko Show box? Zanima me kad odaberem other player ne dogodi se ništa nemam opciju da odaberem drugi video player.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Dajte predlog za neki dobar dialer (po mogućstvu da se može podesiti da ima tamnu/crnu temu).

Samsung stock je prestao da mi daje opciju da biram broj ako jedan kontakt ima više njih, pri pretrazi. Radi samo u kontaktima.

P.S. Dajte link do New Pipe-a.
Na marketu ima više verzija i sve su bez opisa, a i ne verujem da bi bio tamo ako ima opciju da radi sa ugašenim ekranom.

Probao sam ih nekoliko, DW dialer se pokazao kao najbolji. Podrška za dual sim, pretraga može da radi kao niska, T9 ili bilo gde u imenu (i sa slovima izmedju).

Da li neko zna za Music player kod kojeg se folderi prikazuju po hijerarhiji? Probao sam par komada, gotovo uvek je isti problem:
- na usb-u je nekoliko foldera, npr Decije pesme, Narodna, Rock, Metalike.
U svakom od ovih foldera po 10-ak za razne izvodjače.
U svakom folderu izvodjača je nekoliko foldera, svaki album za sebe.

Na plejerima koje sam probao mi izlista sve krajnje foldere, pa su umesto hijerarhijski (tj kao drvo) izlistani po nazivima. Tako su mi jedan pored drugog npr dečije uspavanke, prvi album Iron Maidena i hitovi Radeta Lackovića :)

Možda se nismo razumeli. Meni i treba kao audio background playback, a ne da mi video ide u pozadini. Kad pustim video i ugasim ekran, aplikacija ne prebaci na audio. New pipe ima dugme pored videa da odmah pustiš audio background.
Razumeo sam te, tako i radi, samo audio bez videa.

postoji li neka aplikacija koja u SMS porukama tipa "bili ste zauzeti" automatski konvertuje broj telefona u kontakt? Odnosn na primeru da ne piše...
Bili ste zauzeti:
+381641234567

već

Bili ste zauzeti:
Pera Perić

Off-topic, ali to je Siemens iz 2005. vec imao integrisano, a za "smart" telefone u 2018. mora da se instalira posebna aplikacija.

ima skoro svaka sms app. a postoji li aplikacija koja bi to sredila u npr standardnoj samsung sms aplikaciji?

Sent from Galaxy S8

Da li Textra ima to?
Ja ne mogu da nađem u podešavanjima.

Poslednja izmena:
Bravo za newpipe, skroz lepo radi background i popup mod, ne vidim gde da se ulogujem ali ionako je koristim preko Share opcije iz zvanicne aplikacije, najbolja varijanta..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Jel postoji neki nacin da mi play store ne izbacuje obavestenje " Lucky patcher can damage your device", kao i obavestenja za ostale aplikacije koje sam patch-ovao?

Nadam se da nisam promasio temu u kojoj da pitam :D

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Play Store / Menu / Play Protect

Poslednja izmena:
Zna li neko kako promeniti font na telefonu koji nije rutovan?
Inače imam RN4X

Kako promeniti ove generičke nazive Android uređaja - nigde ne nalazim opciju pod WiFi, dok je za Bluetooth lako?

Android 4.4.2. Hvala! :)

151ab65565bfdc376f7fbe9909d7cde6.jpg

Ne mozes to u ruteru da uradis, moras u samom telefonu, moras da imas root kao i aplikaciju koja bi to mogla da odradi, a ima ih.

^ Hvala, nisam ni mislio na ruteru, samo je screenshot sa rutera. Imam root svuda. Dakle, potrebna je app. Postoji li neka jednostavna i minimalistička koju predlažes, a da radi na Androidu 4.2 do 7.1? :)

(Da promenim na svim uređajima koje imam.)

Poslednja izmena:
^ Hvala. Postoji li neka jednostavnija (ova svašta radi) i besplatna? :D

Ima kernel audiutor pod Misc i tu promenis, ne moras nista vise da diras a i mozes da obrises nakon toga app ako ti ne treba vise.
Besplatna je.

Idi kroz Magisk skini modul, disejblujes official YT, instaliraj modul koz magisk, rebootuj fon, enabluj official YT tako bese ide komplet instalacija i sve radi kako treba.
Ovako neće, faild to install.

Kako da instaliram Vanced za rutovane telefone (crna varijanta)?

Ovde piše ovako:
(I) Using The Official iYTBP Vanced Universal Installer (Only for Android 4.4+)
1. Download the official iYTBP Vanced Universal Installer
2. Download the YouTube Vanced apk and make sure file name stays the same.
3. Either put the apk inside the iYTBP Vanced Universal Installer or put the apk in the /sdcard/Download/ folder
4. Uninstall any YouTube updates that you have installed and disable auto-update for YouTube via playstore (if YouTube is user app, uninstall it completely)
5. Flash the iYTBP Vanced Universal Installer in TWRP recovery.
6. Reboot!

NOTE:
If both the Installer and the download folder contain a iYTBP apk then the one included in the zip has priority.
If more than one iYTBP apk is found, only the alphabetical last one gets installed.
Ništa ja tu ne razumem...
- Skini installer - a na linku 8 fajlova
- "put the apk inside the iYTBP Vanced Universal Installer" - gde? U folder koji se tako zove i koji sadrži svih 8 fajlva sa linka ili šta?!
- "Flash the iYTBP Vanced Universal Installer in TWRP recovery." - to je verovatno samo prvi .zip fajl, ali bolje da pitam.

Vrh Dno