- Učlanjen(a)
- 25.11.2017
- Poena
- 20
Idi kroz Magisk skini modul, disejblujes official YT, instaliraj modul koz magisk, rebootuj fon, enabluj official YT tako bese ide komplet instalacija i sve radi kako treba.
Možeš mi reći kako da dobijem domaću muziku? Vidim samo UK chart liste.Da, samo samo moraš da se loguješ preko VPN-a, a jednom u 15 dana te izloguje aplikacija..
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Ima li neko jednostavnije resenje od toga da instaliram neki ogi youtube, da li postoje modovane yt verzije gde radi background playback...
Na mrtvoj platformi imam jednu app MyTube jes da je custom ali radi kao zmaj a ovde treba da instaliram ko zna sta zbog Google pohlepe, kako doci do app koja moze official da radi u pozadini?
Znam za to , opusti se malo...Ti mrziš sam sebe! Radi sa Chrome muzika u pozadini, ne treba dodatna app za to. Imaš app koje su ovde ponovili sto puta, koje isto pustaju u pozadini muziku sa YT + još više. I ti pitaš ima li jednostavno rešenje?
Chrome:
Open www.youtube.com in the Chrome browser.
In the three-dot menu at the top right, check the “Request desktop site” box.
Navigate to the video you want to listen to and press play.
If you’re shown a warning saying YouTube wants to send you notifications, accept it.
Exit the Chrome app and you’ll be able to resume playback from the notification menu.
Toliko gimnastike preko Chroma na androidu, to je nedopustivo... imati app koja to radi je zakon, jos pogotovo ako je yt official!Dobro si rešenje i bez instaliranja app, šta, to te iznerviralo![]()
Nebitno sve cool, hvala za Chrome fazon ali znao sam za to, meni treba app koja radi u pozadini za audio , standalone [emoji57]Stavrno ne razumem šta si sada hteo da kažeš?
Zvanična YT app ostaje na onoj koju izabereš. Evo u klipu, sa 480 prebacim na 720:Neprakticna su sva ta resenja realno, ne treba mi toliko cesto da yt radi u pozadini, ne mrzi me toliko, da sam promenim rezoluciju klipa svaki put, da bi koristio neke druge aplikacije i metode za to osim zvanicne..
Za ovaj chrome method cu odustati na pola i pustiti spot nek tece sa upaljenim ekranom u dzepu, sto i radim
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Ostaje dok si u app, kad je ugasis i upalis ponovo vratice na 480p..Zvanična YT app ostaje na onoj koju izabereš. Evo u klipu, sa 480 prebacim na 720:
https://drive.google.com/file/d/1sgG5qb7hMwRISiL153UsktAorut3qybH/view?usp=drivesdk
Ostaje dok si u app, kad je ugasis i upalis ponovo vratice na 480p..
Moze i vide u background zasto ne bi moglo?iytbp nema mogućnost background playback-a ali samo kao audio, a ne video?
Nebitno sve cool, hvala za Chrome fazon ali znao sam za to, meni treba app koja radi u pozadini za audio , standalone [emoji57]
Bez VPN-a će da radi samo ako plaćaš pretplatu, ako se dobro sećam. Međutim, i tada ćeš prvi put morati da fejkuješ odakle si, pa reći da si iz neke EU zemlje ili USA.A može da se koristi bez vpn?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Radi bez vpn-a. Samo se logujem na vpn-u i ugasim ga. Radi i bez pretplate.Bez VPN-a će da radi samo ako plaćaš pretplatu, ako se dobro sećam. Međutim, i tada ćeš prvi put morati da fejkuješ odakle si, pa reći da si iz neke EU zemlje ili USA.
Spotify zvanično nije prisutan na našem tržištu, zato ćeš možda nalaziti manje naše muzike.
Znam to, nego sam mislio da kada počneš da plaćaš mesečno, onda ti VPN više uopšte ne trebaRadi bez vpn-a. Samo se logujem na vpn-u i ugasim ga. Radi i bez pretplate.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ymusic ondaNebitno sve cool, hvala za Chrome fazon ali znao sam za to, meni treba app koja radi u pozadini za audio , standalone [emoji57]
Jednostavno YT official app sa background playbackom.
Kako?Brave browser ima opciju da pusta youtube klipove u pozadini. Mozda nekom pomogne. Ako je vec spominjan izvinjavam se, promaklo mi je.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari