Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Idi kroz Magisk skini modul, disejblujes official YT, instaliraj modul koz magisk, rebootuj fon, enabluj official YT tako bese ide komplet instalacija i sve radi kako treba.

Ima li neko jednostavnije resenje od toga da instaliram neki ogi youtube, da li postoje modovane yt verzije gde radi background playback...
Na mrtvoj platformi imam jednu app MyTube jes da je custom ali radi kao zmaj a ovde treba da instaliram ko zna sta zbog Google pohlepe, kako doci do app koja moze official da radi u pozadini?

Ti mrziš sam sebe! Radi sa Chrome muzika u pozadini, ne treba dodatna app za to. Imaš app koje su ovde ponovili sto puta, koje isto pustaju u pozadini muziku sa YT + još više. I ti pitaš ima li jednostavno rešenje?

Chrome:
Open www.youtube.com in the Chrome browser.
In the three-dot menu at the top right, check the “Request desktop site” box.
Navigate to the video you want to listen to and press play.
If you’re shown a warning saying YouTube wants to send you notifications, accept it.
Exit the Chrome app and you’ll be able to resume playback from the notification menu.

Poslednja izmena:
Pa nemam pojma kako da dobiješ liste, ali ja šta god sam search-ovao sve sam našao od domaće muzike..

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

iytbp nema mogućnost background playback-a ali samo kao audio, a ne video?

Ti mrziš sam sebe! Radi sa Chrome muzika u pozadini, ne treba dodatna app za to. Imaš app koje su ovde ponovili sto puta, koje isto pustaju u pozadini muziku sa YT + još više. I ti pitaš ima li jednostavno rešenje?

Chrome:
Open www.youtube.com in the Chrome browser.
In the three-dot menu at the top right, check the “Request desktop site” box.
Navigate to the video you want to listen to and press play.
If you’re shown a warning saying YouTube wants to send you notifications, accept it.
Exit the Chrome app and you’ll be able to resume playback from the notification menu.
Znam za to , opusti se malo...
Ali nisam trazio takvo resenje, nego app koja ce da radi nesto sto je normalno za 21vek na tako mocnoj platformi.

Dobro si rešenje i bez instaliranja app, šta, to te iznerviralo :D

Dobro si rešenje i bez instaliranja app, šta, to te iznerviralo :D
Toliko gimnastike preko Chroma na androidu, to je nedopustivo... imati app koja to radi je zakon, jos pogotovo ako je yt official!
Steta sto jos uvek nemam rootovan fon a i nema root za njega... Bes telefon bez ruta, mora korisnik sam da popravi neke stvari zbog necije pohlepe.
Secam se pre bio je exposed YT background playback, milina!

Poslednja izmena:
Stavrno ne razumem šta si sada hteo da kažeš?

Stavrno ne razumem šta si sada hteo da kažeš?
Nebitno sve cool, hvala za Chrome fazon ali znao sam za to, meni treba app koja radi u pozadini za audio , standalone [emoji57]
Jednostavno YT official app sa background playbackom.

Može preko Chrome, znaš da su YT i Chrome u vlasništvu Google? Dobio si odgovor. Ako nećeš tako, imaš app koje mogu dosta više od toga. Nemoj se nervira ti, opušteno. Ako još nekako mogu da ti pomognem?

Nema ni on sam pojma sta hoce :)

Neprakticna su sva ta resenja realno, ne treba mi toliko cesto da yt radi u pozadini, ne mrzi me toliko, da sam promenim rezoluciju klipa svaki put, da bi koristio neke druge aplikacije i metode za to osim zvanicne..
Za ovaj chrome method cu odustati na pola i pustiti spot nek tece sa upaljenim ekranom u dzepu, sto i radim :)

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Jel postoji neki nacin da mi play store ne izbacuje obavestenje " Lucky patcher can damage your device", kao i obavestenja za ostale aplikacije koje sam patch-ovao?

Nadam se da nisam promasio temu u kojoj da pitam :D

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Neprakticna su sva ta resenja realno, ne treba mi toliko cesto da yt radi u pozadini, ne mrzi me toliko, da sam promenim rezoluciju klipa svaki put, da bi koristio neke druge aplikacije i metode za to osim zvanicne..
Za ovaj chrome method cu odustati na pola i pustiti spot nek tece sa upaljenim ekranom u dzepu, sto i radim :)

Zvanična YT app ostaje na onoj koju izabereš. Evo u klipu, sa 480 prebacim na 720:

https://drive.google.com/file/d/1sgG5qb7hMwRISiL153UsktAorut3qybH/view?usp=drivesdk

Ma pokušava na nekom krlja netu pa mu yt sam spusti rezoluciju

I ja mislim da je zbog toga.

Auto mod na YT, uz kvalitetnu konekciju, stalno bira najvisu mogucu rezoluciju. Ali kada je wi-fi slab ili 3G/4G kilav onda automatski spusta rezoluciju cak i na praistorijske vrednosti.

Ovo ima logike ali opet bi bilo bolje da zvanicna YT aplikacija ima rucno podesavanje na 1080p/2k bez obzira na kvalitet konekcije. To kazem jer sam primetio da auto mod ume da obori na 360/480p kada npr. sedim u dvoristu a wi-fi signal uopste nije toliko los i onda rucno moram da menjam na 1080p, nista strasno ali ume da smara :)

Ostaje dok si u app, kad je ugasis i upalis ponovo vratice na 480p..

Je l' to cuveno huawei kesiranje? :)

Poslednja izmena:
Imam naviku da rucno ugasim yt kad zavrsim gledanje, i uvek mi pusta ili 360 ili 480p po defaultu.. mozda ima i neke veze sa netom, nije mi perfektan kucni net.

A može da se koristi bez vpn?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Bez VPN-a će da radi samo ako plaćaš pretplatu, ako se dobro sećam. Međutim, i tada ćeš prvi put morati da fejkuješ odakle si, pa reći da si iz neke EU zemlje ili USA.

Spotify zvanično nije prisutan na našem tržištu, zato ćeš možda nalaziti manje naše muzike.

Bez VPN-a će da radi samo ako plaćaš pretplatu, ako se dobro sećam. Međutim, i tada ćeš prvi put morati da fejkuješ odakle si, pa reći da si iz neke EU zemlje ili USA.

Spotify zvanično nije prisutan na našem tržištu, zato ćeš možda nalaziti manje naše muzike.
Radi bez vpn-a. Samo se logujem na vpn-u i ugasim ga. Radi i bez pretplate.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Brave browser ima opciju da pusta youtube klipove u pozadini. Mozda nekom pomogne. Ako je vec spominjan izvinjavam se, promaklo mi je.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

New Pipe ima mogućnost puštanja u pozadini, kao i podešavanje podrazumevane rezolucije.

Nazad
Vrh Dno