Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Može preko taskera i još jedne aplikacije, da se namesti da pokrene određeni task pri svakom butu(taj task se poziva na tu treću aplikaciju). Tako sam ja radio, nerviralo me mnogo takođe..

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Nije notifikacije od te aplikacije nego od android system koliko se sećam. Možeš da ugasiš notifikacije za android system dakle.

ima li jos neko problema sa instagramom (na s7 edge)? kod zene jako lose radi.. po minut otvara sliku i koci stalno.. dok kod mene na s8 radi bez problema.. ima li neka alternativna aplikacija sa svim funkcijama kao oficijalna?

Sent from Galaxy S8

Jesi probao da obrišeš keš aplikacije ili da je reinstaliraš?

uz brisanje kes memorije radi dan dva i opet se uspori.. probali smo i da reinstaliramo, i nije pomoglo..

Sent from Galaxy S8

Gde se može naći aplikacija preko koje se isključuju razni servisi na samsungu?
Znam da nije trebao root (iako ga imam), a zvala se nešto Package Disabler ili tako nešto.
Ne nalazim ga na Google Play-u (google izbaci rezultate, ali ne može da se dođe do njega, piše da link ne postoji).

Možda je bolje preko njega da isključujem sve, a ne preko Titaniuma.

Ja sam preko tog nekog Package Disablera jednom, dok ga nisam rootovao, a od tada isključivo preko TiBackupa.

Dva pitanja:

1. Jel postoji aplikacija za Android 6 kao što je "HeadsOff" (radi na Android 5), koja bi pristigle poruke (SMS/WA/Viber/...) ispisivala na statusnoj liniji (kao na ranijim verzijama androida), a ne kao pop-up prozor pri vrhu ekrana?

2. Neka alternativa za YouTube koja bi radila u pozadini, da pamti izabrani kvalitet snimka, radi Cast na TV i da može da se uloguješ sa YT nalogom.
- Rutovan telefon bez Xposed-a. OGYoutube napravio problem sa rotacijom na telefonu pa ga ne bih više testirao (morao sam da flešujem ROM zbog toga).

I meni bas treba da YT prokleto pamti da hocu 720p kao default, nerealno da to nema kao opcija..

I meni bas treba da YT prokleto pamti da hocu 720p kao default, nerealno da to nema kao opcija..
Ima.
Posebno za data posebno za wifi.
Treba vam samo root i magisk i modul za YT i imate brdo opcija izmedju ostalih i to za rezoluciju, za rad app u pozadini za PiP...
250cbc4cba294fdce7fe2a18576322f6.jpg
15ddb4c7828d887255a4d3d971283716.jpg

Hvala ali ne bavim se rootom.. To mora postojati u zvanicnoj YT aplikaciji.

Koja aplikacija osim Deezer-a ima dobru bazu sa domacom muzikom?

Nije, ali možeš ručno da skineš, i jednom u 15 dana da se uloguješ preko VPN-a(i registracija mora preko VPN-a)

Pogledaj i Google Music. Imaju mislim probni period, a nema cimanja oko reaktivacije.

Sve to imam osim modula. Kako se zove, gde da ga skinem?
Evo ako nisi nasao odavde mozes da skines http://iytbp.onlineyoutube.com
Biraj verziju, oces za magisk, za rootovane, za ne rootovane telefone, sa crnom temom ili ne, raznorazni DPI...
Ima za svakog alternativa oficialnoj YT app i ima sve sto i ti i lozac trazite, samo on ne zeli iako trazi.
On moze ne rootovanu verziju da proba(ja licno nisam jer mi je svaki telefon rootovan), ti mozes magisk verziju posto imas root nadam se kroz magisk kao i ja sto ti duboko predlazem.

Ima li neko jednostavnije resenje od toga da instaliram neki ogi youtube, da li postoje modovane yt verzije gde radi background playback...
Na mrtvoj platformi imam jednu app MyTube jes da je custom ali radi kao zmaj a ovde treba da instaliram ko zna sta zbog Google pohlepe, kako doci do app koja moze official da radi u pozadini?

Треба ми помоћ.
Користим чомп смс.
Да ли постоји могућност кад пошаљем 20+ смс порука да видим појединачно ком контакту је стигла а ком није?
Ако може,како?

Evo ako nisi nasao odavde mozes da skines http://iytbp.onlineyoutube.com
Biraj verziju, oces za magisk, za rootovane, za ne rootovane telefone, sa crnom temom ili ne, raznorazni DPI...
Ima za svakog alternativa oficialnoj YT app i ima sve sto i ti i lozac trazite, samo on ne zeli iako trazi.
On moze ne rootovanu verziju da proba(ja licno nisam jer mi je svaki telefon rootovan), ti mozes magisk verziju posto imas root nadam se kroz magisk kao i ja sto ti duboko predlazem.
Ovo je super :)
Misliš da je bolje kroz Magisk da odradim (u Downloads skinem modul i instaliram) ili da idem po uputstvima sa xda?

Nazad
Vrh Dno