Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Deluje mi da su glomazne aplikacije, sa milion opcija, jel ima nešto da je malo jednostavnije? Ako nema, hvala za ove.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Provalio sam da mi je swiftkey ipak brzi i nekako precizniji za kucanje nego Gboard moze li jos neka alternativa da isprobam?

Ne znam sta radi taj swiftkey ali nikad brze i preciznije nisam kucao u zivotu.

Do skora sam koristio TouchPal ali u poslednje vreme kao da je prenatrpan nekim funkcijama i nije mi vise toliko drag a stara verzija ne radi na novijim Androidima kako treba.

Sent from my Cool1 C106 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Probaj i Fleksy.

Kako da dobijem premium kod Mobdro aplikacije?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Deluje mi da su glomazne aplikacije, sa milion opcija, jel ima nešto da je malo jednostavnije? Ako nema, hvala za ove.

Šta ti je glomazno kod CamScanner? Ako hoćeš pdf fajl, odlična aplikacija.

Skini sa APKmirrora neku prethodnu verziju, vidi da li ce tada da ti radi.
Probao sam i isto je bilo, koju god verziju da sam ubacio. Na kraju sam restartovao telefon i sada vidim da je ok. Za sada se normalno pustaju klipovi i nema kasnjenja. Ne znam sta se desilo i istripovala aplikacija pa je tako bagovala.

Android aplikacija za pustanje filmova sa titlom na Apple TV?

Sent from my GEM-701L using Tapatalk

Pozzz. Možda nije pitanje za ovu temu ali ne znam gdje drugo da pitam. Na huawei mate 9 mi od sinoć iskače kad god otključam tel neka reklama da sam dobio iphone i tako slično, otvori se u novoj kratici u google chromu. Zatvorim i ponovo dok nešto radim odjednom se ta radnja zatvori i otvori se ovo. Molim pomoć. Hvala unaprijed

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Instalirao ti se neki adware, vidi imaš li nešto instalirano što nisi instalirao.

sta si zadnjih par dana instalirao, sigurno je neka skoro instalirana app

Sent from Galaxy S8

Sve pretražih i obrisah al ponovo mi izbacuje neku nagradu i neki iphone x. O jadu me nadje

Primjetio sam kad onemogućim google chrome da mi se ne dešava. Ali kad ga omogućim ili instaliram mozilu sve je isto

Da, browseri si ti pogođeni.

Idi na Play Store, pa na My Apps & Games i tu ih sortiraj po Last Updated. Tu idi redom i briši apps i vidi posle koje će ti prestati te reklame.

Kako na Samsung browseru onemogućiti ono odlaganje(delay) kada se stisne na "kartica" - novi tab...?

Ne znam na koji delay misliš, meni se odmah otvara novi tab, bez neke zadrške.

Možda zavisi od toga koliko se tabova već ima otvoreno. Sinoć kada sam gledao baš koliko mu treba sam imao 35 tabova i nije mu trebalo više od sekunde.

Ja sam do danas koristio CamScanner, ali mi se ne sviđa taj njihov biznis model sa novčićima, pa ću rado probati ovaj, danas ga videh u PS-u.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.notebloc.app

Ne traži skoro nikakve dozvole, ima korekciju boje i perspektive i export u jpg i pdf. Freeware je, bez reklama.

Pozdrav. Treba mi neka aplikacija za telefon preko koje bi izmerio velicinu jedne parcele preko GPS-a. Znaci uklucio bi tu aplikaciju, obisao oko parcele i onda izracuna velicinu te parcele ?

Hvala na brzom odgovoru :)

Vise poverenja imao bih u aplikaciju 11-godisnjeg pakistanskog developera, nego u aplikaciju koja se oslanja na srpski katastar.

Srpski katastar ima tačne mere i oznake postojećih parcela i to je jedino merodavno kod kupoprodaje i sličnih radnji, a da li se poklapaju sa stanjem na terenu, drugo je pitanje.

Koje su trenutno najbolje aplikacije za slušanje muzike sa YouTube u pozadini i sa ugrađenim ekranom?
BGtube nije odavno updateovan koliko vidim

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ogyotube i Ymusic

Vrh Dno