Office lens ili camscanerSa kojom app mogu lepo da prebacim fiskalne račune u elektronsku formu?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Office lens ili camscanerSa kojom app mogu lepo da prebacim fiskalne račune u elektronsku formu?
Provalio sam da mi je swiftkey ipak brzi i nekako precizniji za kucanje nego Gboard moze li jos neka alternativa da isprobam?Gboard
Šta ti je glomazno kod CamScanner? Ako hoćeš pdf fajl, odlična aplikacija.Deluje mi da su glomazne aplikacije, sa milion opcija, jel ima nešto da je malo jednostavnije? Ako nema, hvala za ove.
Probao sam i isto je bilo, koju god verziju da sam ubacio. Na kraju sam restartovao telefon i sada vidim da je ok. Za sada se normalno pustaju klipovi i nema kasnjenja. Ne znam sta se desilo i istripovala aplikacija pa je tako bagovala.Skini sa APKmirrora neku prethodnu verziju, vidi da li ce tada da ti radi.
Šta ti je glomazno kod CamScanner? Ako hoćeš pdf fajl, odlična aplikacija.
Gledao ali ne mogu da nadjem. Ima li neki način da to riješimInstalirao ti se neki adware, vidi imaš li nešto instalirano što nisi instalirao.
Kao da je uključen u samom browser-u neki delay(odlaganje).Ne znam na koji delay misliš, meni se odmah otvara novi tab, bez neke zadrške.
Ja sam do danas koristio CamScanner, ali mi se ne sviđa taj njihov biznis model sa novčićima, pa ću rado probati ovaj, danas ga videh u PS-u.Deluje mi da su glomazne aplikacije, sa milion opcija, jel ima nešto da je malo jednostavnije? Ako nema, hvala za ove.
A ako je baš parcela, imaš tačnu meru iz katastra https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.geosrbija.geosrbijaPozdrav. Treba mi neka aplikacija za telefon preko koje bi izmerio velicinu jedne parcele preko GPS-a. Znaci uklucio bi tu aplikaciju, obisao oko parcele i onda izracuna velicinu te parcele ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari