Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne znam na šta konkretno misliš pod "klasično", ja sam koristio jedno vreme Money Lover u tu svrhu.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Je l neko ima neki najklasicniji moguci novcanik...cisto da najprostije mogu da vodim evidenciju na sta bacam pare ;) ?

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
Trenutno koristim Wallet, a ranije sam Money Lover neko kraće vreme i Monetal i MoneyWise po par godina.

Je l neko ima neki najklasicniji moguci novcanik...cisto da najprostije mogu da vodim evidenciju na sta bacam pare ;) ?

Moneyfy, imaš i Pro.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ima i domaća aplikacija kucnibudzet.rs

Edit: ispravka, to nije aplikacija nego responsive web aplikacija.

Meni MoneyLover zavrsava posao.

Hvala na predlozima ljudi ...mislio sam na najprostiju beleznicu tipa
Imam 3000din i samo dodajem
-400 coffee dream
-1200 gigatron
-1000 gorivo itd..bez bilo cega naprednog :))
Hvala puno ;)

Onda ti je excel dovoljan, zašto mora app.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ne sprdajte me sad ljudi ...kakav exel da se jurim s kolonama na mob...wallet je cool ;) hvala jos jednom.

Blokče neko i plajvaz, rešen problem.

Da li jos nekome Zooper Widget Pro nece da prikaze trenutnu lokaciju i temperaturu? Probao sam sve i stalno pise "unknown".

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Promeni weather provider možda?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Probao sam i sa Yahoo,nije hteo,izgleda da radi samo sa Yr.no...

Da li jos nekome Zooper Widget Pro nece da prikaze trenutnu lokaciju i temperaturu? Probao sam sve i stalno pise "unknown".

Ажурирано
11. март 2015

Nije baš sveža app.

Дајте неку алтернативу за Зупер, мене нервира што често сат касни и не синхронизује се све док не урадим force update. Има ли још неки виџет тог типа осим KWGT?

Imas i UCCW widget, mada licno ne volim te gde moram pola dana da provedem u konstruisanju, pa preporucujem HD widgets. Moze dosta toga da se podesi/doda/izbaci, a ne mora.

Kako tačno koristiti ove wallet aplikacije?
Ručno dodajete svaki trošak, svaki račun?
Nisam nikad koristio, sad skinuo ovaj money lover da probam, pa mi nije jasno što su aplikacije ovog tipa toliko korisne?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Kako tačno koristiti ove wallet aplikacije?
Ručno dodajete svaki trošak, svaki račun?
Nisam nikad koristio, sad skinuo ovaj money lover da probam, pa mi nije jasno što su aplikacije ovog tipa toliko korisne?

U najvećem broju slučajeva ručno. Wallet ima opciju automatske sinhronizacije sa bankom, ali naše banke nisu podržane.
Poenta je da u svakom trenutku znaš koliko si potrošio na nešto, gledano retroaktivno, da imaš statistiku (meni recimo mesečna zarada nije fiksna), korisno je da se podsetim za koje je mesece plaćena renta, jer uglavnom ne plaćam mesečno, da vidim koliko sam platio neki uređaj i kada je tačno kupljen (Wallet ima mogućnost da prikaže preostalo vreme garancije), pošto koristim 3 različite valute, ovo mi je preglednije od prebrojavanja svaki put, da vidiš tačno zaduženje po karticama, bez paljenja njihovih aplikacija i sl.

Simple Gallery me podseca na QuickPic i za sada mi se cini skroz OK.

Da li je neko duze koristi?

Ja koristim Foto gallery, isto je kao quickpic. Odlična mi je zamena

Sent from my E6853 using Tapatalk

Ma sve su super ali ni jedna nema podrsku za .tiff :(

Google switches to white nav bar in Chrome 65 (Canary) and Google Photos

nexus2cee_nav-728x662.jpg

http://www.androidpolice.com/2017/1...white-nav-bar-chrome-65-canary-google-photos/

Imam jedno pitanje za Nova Launcher. Napravio sam folder sa ređe korišćenim aplikacijama, da mi ne prave gužvu. Kada sam prvi put dodao aplikacije u taj folder, poređale su se po abecedi. Međutim, one koje sam kasnije dodavao, pojavljuju se na kraju liste, nesortirane. Nikako da nađem opciju za sortiranje. Da li ta opcija postoji ili ne?

^ Otvori folder, odaberi tri tačke u donjem desnom uglu, pa Sort.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

^ Nemam tri tačke...
Edit:
Ima ih :)
Nakon odgovora mi pade na pamet nešto. Uključeno mi je da se zaključava desktop, odnosno raspored ikona. Nakon otključavanja, pojavile su se i tri tačke :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno