Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hvala na savetima za fontove, ništa novo sem problema, ili ne sluša aplikacija za instalaciju ili font nije Unicode ili je - ružan pa sam batalio. Koristim fabričke. Još jedno pitanje, kako sem resetom rešiti crash settings /connections?
Događa se i u safe mode-u. U pitanju je rutovan zadnji francuski stock ROM. Ili ROM ne valja ili sam rutom nešto zeznuo ali uvek pazim šta deinstaliram... Nije mi zapelo da mora da radi, mogu da sačekam sledeći update/flash ali mi se telefon nikako ne resetuje totalno, mrzi me sve da nameštam, mada imam Titanium. Nadam se sve da postoji neko rešenje. Nije u pitanju nikakva nova aplikacija, tako da teško o da je do toga. Nikakvo brisanje Cashe particija i Dalvik Cashe nije pomoglo.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Blizi se godisnji odmor. Zanima me da li postoji neki program koji kontrolise data saobracaj, recimo npr ako se slucajno ukljuci da mora da se ukuca sifra da bi se omogucilo njegovo funkcionisanje.
Ако си на Мтс-у можеш у пословници да тражиш искључење дата роминг-а услуге . Иначе ја сам раније и искључиво дата роминг у телефону и брисао подешавања за интернет.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Ако си на Мтс-у можеш у пословници да тражиш искључење дата роминг-а услуге.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Upravo tako, ja sam to bio završio preko call centra

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Jel ima neko jednostavno resenje da se bluetooth uključi i poveze na handsfree u autu kad udjem u njega, a da se iskljuci kad izadjem?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Jel moze da mi objasni kako instalirati youtube app bez reklama? Video sam na xda, ali nesto nece.

Sent from my S6 Edge

Izgleda da TeamViewer ne podržava Huawei Nougat... Neka preporuka za alternativu za remote control sa telefona na drugi telefon?

Uz OneDrive(koji koristim jos od W10m, tu su mi slike) ide zacudjujuce dobar PDF reader.

Cak mi je bolji i od Adobe i ostalih koje sam skidao do sad, cist interfejs, brzo radi, ima pretragu.

Imam OGyoutube, ali mi i on ima reklame.

Sent from my S6 Edge
I ja znam da je bilo reklama kada sam ja koristio. Pitaj forumaša koji kaže da mu verzija nema reklama i da mu sve radi.

Da li tebi radi Cast na TV? I da li ti se audio pauzira na sekund kada iz aplikacije ideš na Home ili pređeš na drugu aplikaciju/minimiziraš OGyoutube?

Ja koristo na Mate 8 na nugatu i bez problema radilo. Drugi telefonu je bio LG G3

WAS-LX1
Mene zeza na P10 lite, vidim da se žale za Huawei add on. Imam sliku njegovog ekrana ali ne mogu ništa da uradim.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

I ja znam da je bilo reklama kada sam ja koristio. Pitaj forumaša koji kaže da mu verzija nema reklama i da mu sve radi.

Da li tebi radi Cast na TV? I da li ti se audio pauzira na sekund kada iz aplikacije ideš na Home ili pređeš na drugu aplikaciju/minimiziraš OGyoutube?
Ne koristim Cast za TV, samo mi treba da mi nema reklama i vise nista. Cak ni to nisam primetio da se prekine sto kazes. Osedecu od reklama.
Ko ima tu verziju, mozes li nick da napises?

Sent from my S6 Edge

Imam Lenovo Yogi 3 bez telefona. Ubacio sam sim karticu i mogu sms da saljem i primam. Jel postoji neka aplikacija da mogu da i telefoniram ? Viber sljaka bez problema.

Iznenadilo me da Firefox Focus za android u stvari koristi android webview ;)

Naravno, naveli su da bolje radi jer Focus ne koristi razne servise koji usporavaju pregled, medjutim nisu rekli šta im je podloga :)

Jel ima neka aplikacija da mi ide muzika u pozadini a da ne prikazuje nikakav window, u pozadini bukvalno da radi? Na ajfonu sam to rješavao pomoću tweaka youtubed gdje mi je oficijalna yt app čak radila u pozadini.

Sent from my P10 using Tapatalk
Probaj NewPipe druze, sljaka ko zmaj. Nema reklama niti kojekakvih gluposti, softver slobodnog koda. Mozes ga skinuti sa F-Droida. Ima i opciju za skidanje.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Iznenadilo me da Firefox Focus za android u stvari koristi android webview ;)

Naravno, naveli su da bolje radi jer Focus ne koristi razne servise koji usporavaju pregled, medjutim nisu rekli šta im je podloga :)
Mene je iznenadilo kako lepo radi. Stvarno neverovatno brzo i lagano. Obrisao sam chrome I prešao na njega, za sada nemam apsolutno nijednu zamerku :)

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Jeste da nema bog zna kakvih opcija, ali da leti to jeste. Imam obicni Firefox pored cisto ako zatreba, ali to je rijetko.

Koja app za čiščenje sistema, tipa prazni folderi, keš, ostaci raznorazni... Koristio Cclenaer do pre neki dan, ali sa zadnjom/predzadnjom verzijom LOS-a na mi4c neće da briše keš. Imam root.

edit: probam SD Maid

Poslednja izmena:
Focus je odličan za brzo surfovanje, jeste da nema tabove, bookmarks i ostalo, ali sam primetio da mi to i ne treba. Ako nešto hoću da sačuvam, imam keep i ostale app koje koristim za beleške.

Pored lighting-a jedan od najbržih svakako.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Da li ima opciju da mobilne sajtove otvara u desktop modu ? Pošto ne mogu da nađem

Sent from my Redmi Note 4

Kada sam se ulogovao sa Focusom Twitter salje email:
"New login to Twitter from Chrome on Android"

Ironija sudbine :D

Kod druga ne pronalazi sam update na Google Play, mora manualno da se update.

My Apps uvek pise no updates, iako ima stvari koje treba da se update.

Google+ je poslednja verzija, play services poslednja verzija, play store poslednja verzija..
Telefon je nov, Honor 8 lite.

Do cega ovo moze biti?

Znaci ne pronalazi update sam, to je problem. Auto update je ukljucen.

Vrh Dno