Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Samo da pohvalim aplikaciju Any.do. Idealan to do podsetnik, jednostavna, ima opciju snooze gde odlazete podsetnik po zelji, integrisan kalendar, traka u notification panelu...

Šta preporučujete za kontrolu telefona preko pc-a, a da nije team viewer. Znači da mogu da kontrolišem sms, da vidim ko me zove, eventualno da mogu da otvaram neke aplikacije. AirDroid?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Da li može preporuka za neki kulturan widget za vremensku prognozu?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Probaj ove dve
2851d869373907e21fe633f1a47111bc.jpg

Huawei Mate 9

Today weather, recimo.

EDIT:
U isto vreme napisasmo, da napisem da ne ispadne da te kopiram :)

Poslednja izmena:
Hvala vam, instalirao sam Today Weather i svidja mi se.

Weather timeline? Ja sam to koristio na androidu, a i dobro odradjena aplikacija.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Da li neko zna može li se u nova lančeru napraviti da ikone foldera izgledaju isto kao na novijim samsung uređajima?

Poslednja izmena:
Vidim da su neki imali probleme prilikom update-a SuperSU, na žalost sada se isto i meni dešava. :( Telefon je Z2, Android je LP, do sada je u poslednjih par dana više puta urađen update SuperSU bez ikakvih problema, sve do poslednjeg update-a od jutros nakon kojeg telefon ne može da digne sistem, posle Sony logoa, dođe do natpisa Android i kreće iznova da se diže. Jedino što uspem je da uđem u TWRP mode ali tu ne postoji nikakav back up osim što u Install imam SuperSU 2.65. koji mogu da instaliram Ako je bitno da naglasim da imam SuperSu Pro.

Šta mi je činiti, ima li neko ideju? Da li da instaliram SuperSu 2.65?

Možeš da probaš. Na jednom telefonu sam imao isti problem pre par dana i dok nisam obrisao podatke (factory reset) i preflešovao ROM, nisam uspeo da oživim telefon.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vidim da su neki imali probleme prilikom update-a SuperSU, na žalost sada se isto i meni dešava. :( Telefon je Z2, Android je LP, do sada je u poslednjih par dana više puta urađen update SuperSU bez ikakvih problema, sve do poslednjeg update-a od jutros nakon kojeg telefon ne može da digne sistem, posle Sony logoa, dođe do natpisa Android i kreće iznova da se diže. Jedino što uspem je da uđem u TWRP mode ali tu ne postoji nikakav back up osim što u Install imam SuperSU 2.65. koji mogu da instaliram Ako je bitno da naglasim da imam SuperSu Pro.

probaj, neki su rešili problem flešovanjem starijih verzija.

@Corvus Corax, whatgives

Hvala na savetima, uspeo sam flešovanjem stare verzije SuperSU 2.65, do daljneg nema update-a. :)

chainfire licno je za xperie preporucio instaliranje 2.79 rc3... ili starijih :p

Nije vise ni SuperSU ko nekad, od kako ih je kupio CCMT. Nesto slicno kao sa onom galery-om. Jos uvijek Chainfire radi pomalo, ali vremenom ce kineska kompanija preuzeti apsolutnu kontrolu.

Treba traziti OS alternative. Ima Magisk, koriste ga dosta.

Lineage ima sboj superuser, generalno mi se ta integracija najvise svidja, LOS trenutno i koristim.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hvala vam ljudi na informacijama, pratiću situaciju pa ću videti šta dalje činiti. Za sada mi radi bez update-a, videću da instaliram SuperSU 2.79 rc3 kao što mi je joriq preporučio.

Pozdrav. :)

Ja sam odmah vratio na tu verziju jer mi je ta i bila instalirana, i sve radi, 3 puta instalirao te nove verzije navodno dve ispravljene, ali jok nece, mozda neka nekompatibilnost sa N androidom dok sa MM koliko kapiram radi.

Čim ChainFire bude batalio, ja prelazim na alternativu, tipa onaj phh.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

može li ko u kratkim crtama da pojasni šta radi magisk, osim root-a?

Ja ga imam na romu koji koristim. Nisam previše čačkao, ali koliko sam skontao ima i svoje module, ali daleko kaska za Xposed-om.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Jel vam radi telenor widget?

Sent from my MX5 using Tapatalk

Ne treba mi icon pack, hoću samo da mi folderi u nova launcheru izgledaju kao na default Samsung launcheru.
Ovako
40817a1e04f77c59eab427aa3369b01d.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ne moze tako. Pisi developerima da ubace. Eventualno vidi da li mozda ima u beta izdanju.

Koristim zadnju betu, nema. Pisacu im pa ako ubace super.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno