Probaj ove dveDa li može preporuka za neki kulturan widget za vremensku prognozu?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Today weather, recimo.Da li može preporuka za neki kulturan widget za vremensku prognozu?
Da li može preporuka za neki kulturan widget za vremensku prognozu?
Unified remote kupljena verzija, koristim ga za Mac mini, Kodi... Radi super
Unified Remote, vredi svaki $.
Apsolutno se slazem, upravo uzeo full verziju na akciji sa 0.8$.Ja sam ga bio pokupio na nekom popustu tipa mislim da je bio 0.10$. Odličan stvarno.
Vidim da su neki imali probleme prilikom update-a SuperSU, na žalost sada se isto i meni dešava.Telefon je Z2, Android je LP, do sada je u poslednjih par dana više puta urađen update SuperSU bez ikakvih problema, sve do poslednjeg update-a od jutros nakon kojeg telefon ne može da digne sistem, posle Sony logoa, dođe do natpisa Android i kreće iznova da se diže. Jedino što uspem je da uđem u TWRP mode ali tu ne postoji nikakav back up osim što u Install imam SuperSU 2.65. koji mogu da instaliram Ako je bitno da naglasim da imam SuperSu Pro.
Šta mi je činiti, ima li neko ideju? Da li da instaliram SuperSu 2.65?
Vidim da su neki imali probleme prilikom update-a SuperSU, na žalost sada se isto i meni dešava.Telefon je Z2, Android je LP, do sada je u poslednjih par dana više puta urađen update SuperSU bez ikakvih problema, sve do poslednjeg update-a od jutros nakon kojeg telefon ne može da digne sistem, posle Sony logoa, dođe do natpisa Android i kreće iznova da se diže. Jedino što uspem je da uđem u TWRP mode ali tu ne postoji nikakav back up osim što u Install imam SuperSU 2.65. koji mogu da instaliram Ako je bitno da naglasim da imam SuperSu Pro.
Šta mi je činiti, ima li neko ideju? Da li da instaliram SuperSu 2.65?
Jok. Evo vec par dana.Jel vam radi telenor widget?
Sent from my MX5 using Tapatalk
Ukucaj u GP "Samsung s8 icons"Da li neko zna može li se u nova lančeru napraviti da ikone foldera izgledaju isto kao na novijim samsung uređajima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari