Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel i dalje wss ne radi sa adaway-em?

Sent from my m2 note using Tapatalk

Jok, moraš da disejbluješ adaway prvo
Glupo što ne može u adaway da se cela aplikacija stavi u whitelist..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Onda je bolji ovaj Official Ace stream, nego da iskaču reklame.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Koji je bolji, manje zahtevan browser za starije slabije uređaje, chrome ili firefox? Ili ima nešto treće? Deluje mi da chrome lakše radi, ali mi je ff funkcionalniji.
I čime blokirate reklame? Ubiše me, ali ubiše. Ne samo po stranicama nego i iskačuće, novi prozori tabovi... Neke blokere sam već probavao, sad ću da probam taj adaway.

Koji je bolji, manje zahtevan browser za starije slabije uređaje, chrome ili firefox? Ili ima nešto treće? Deluje mi da chrome lakše radi, ali mi je ff funkcionalniji.
I čime blokirate reklame? Ubiše me, ali ubiše. Ne samo po stranicama nego i iskačuće, novi prozori tabovi... Neke blokere sam već probavao, sad ću da probam taj adaway.

1.CM Browser
2.Adaway (treba root)

@pirox
WiFi Map ili Wifi Master Key

Poslednja izmena:

Probaj Lightning browser, nemam sad neki stariji telefon da ga testiram, ali ubedjen sam da odlicno radi i na njima, a punu funkcionalnost ima i free verzija.

Ace stream player ispostovao danas za F1 kvalifikacije, gledao na 4G, smooth as butter..

Je l' to samo skineš apk ili treba da tražim i ubacujem neke liste sam?

Je l' to samo skineš apk ili treba da tražim i ubacujem neke liste sam?

Treba ti i VLC player, a Ace stream ti funkcionise tako sto nadjes acestream link negde na netu, recimo za fudbal kucas 'soccer streams reddit', i u toj reddit temi ljudi ostavljaju ace linkove.
Prekopiras taj link i pastujes ga u Ace player..

Vredi 'cimanja' jer je mnogo bolja varijanta od obicnih streamova sa reklamama koji pucaju non stop..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Treba ti i VLC player, a Ace stream ti funkcionise tako sto nadjes acestream link negde na netu, recimo za fudbal kucas 'soccer streams reddit', i u toj reddit temi ljudi ostavljaju ace linkove.
Prekopiras taj link i pastujes ga u Ace player..

Vredi 'cimanja' jer je mnogo bolja varijanta od obicnih streamova sa reklamama koji pucaju non stop..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Gde je moja reputacija? [emoji12]

Kažem ja nema greške. Koristio sam bio jedno vreme sopcast, ali bio je bagovao nešto i kasnije prešao na Ace, odličan je.

Gde je moja reputacija? [emoji12]

Kažem ja nema greške. Koristio sam bio jedno vreme sopcast, ali bio je bagovao nešto i kasnije prešao na Ace, odličan je.

Kako se snalazis sad na iPhone-u bez ovako korisnih aplikacija? :) :p

Počeo sam više da gledam na TV-u [emoji23]

^ tri dobre aplikacije za tu namenu: Mobdro, Live Net TV i Iptv Restream.net. Mada gledanje na TV-u ne može ništa da zameni.

Sa D6603 poslato

Instalirao sam Viber i desava mi se nakon nekoliko minuta u razgovoru da se ukljuci spikerfon samo od sebe, pa ga iskljucim i opet isto, zasto mi se to desava i drugo, kada sam online kako da se iskljuci viber da bude offline?

U podešavanjima uključi opcinu da se ekran gasi prilikom razgovora, možda aktiviraš spikerfon dodirom

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Zaboravio sam da kazem, ekran normalno radi, kada ga stavis na uvo gasi se kada ga pomeris pali se.

Moze biti da proximity senzor zeza. Devojci se na J5 isto to ponekad desava, ona cak nekad i prekine poziv.

Ne znam....reko da mozda nema neka podesavanja u samom programu, a kako da podesim da budem offline kada sam na netu?

Ne znam....reko da mozda nema neka podesavanja u samom programu, a kako da podesim da budem offline kada sam na netu?
Ili da ograničiš u sistemu da ti Viber ne ide na net, što je smor raditi svaki put ili nekim programom poput Titanium Backupa da ga zamrzneš.
I jedno i drugo nisu normalne opcije, jer ponašanje aplikacije koje tražiš takođe nije baš svakodnevno :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

mene vise interesuje zasto bi to neko radio, al dobro :D

joriq@ pa razlog je ako sam na netu i ne zelim nikakav razgovor, zato pitam.
-V-O-Y-A-G-E-R-@ to je ipak malo bezveze, upravu si.

Poslednja izmena:
Vrh Dno