Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Instalirao sam Viber i desava mi se nakon nekoliko minuta u razgovoru da se ukljuci spikerfon samo od sebe, pa ga iskljucim i opet isto, zasto mi se to desava i drugo, kada sam online kako da se iskljuci viber da bude offline?
Ne znam koj model telefona imaš, evo kakve opcije imaš na novijim Huawei modelima...Postavke = prenosni podaci = umrežene aplikacije, i dođeš do sledećeg podešavanja
90d49f7ab381ae87c5c9e9f9fcfee49f.jpg

NXT-L09

joriq@ pa razlog je ako sam na netu i ne zelim nikakav razgovor, zato pitam.
-V-O-Y-A-G-E-R-@ to je ipak malo bezveze, upravu si.
Pa kad zazvoni ili odbij poziv i vrati mu se kasnije ili samo pritisni volume dugme i mjutiraj zvono, pa nastavi da radiš šta već radiš :)

Pa Viber ima u ovim novim verzijama opciju "exit" u glavnom meniju.

ali ja mislim da i kad se kao izadje, ostajes dostupan, mozda ne odmah, ali se vrati. Evo cu bas sad da testiram...

edit: meni poruke i dalje stizu :wave:

Poslednja izmena:
Samo greenify :)

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Greenify ne moze da omasi. Ova podesavanja, iz iskustva, posebno na huawei telefonima znaju da zakazu

i onda svaki put mora da ulazi u greenify i gasi hibernaciju za vajber kad hoce da je online, i pali kad nece :p
Svakako, podrzavam da treba il da si online, il nisi...

Kod mene na Mate 8 radi bez greške. Mada to i ne koristim kad sam u matičnoj mreži, ali zna da bude korisno za roming gde na primer isključim sve aplikacije a ostavim samo jednu ili par njih koje su mi bitne.

NXT-L09

Koja je najbolja app za 2 naloga odjednom na whatsapp?

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

i onda svaki put mora da ulazi u greenify i gasi hibernaciju za vajber kad hoce da je online, i pali kad nece [emoji14]
Svakako, podrzavam da treba il da si online, il nisi...
Ne mora, online je kad je u appu cak i ako je taj app namesten da hibernira.

Preporuka za neku sms aplikaciju ali da nije chomp. Poceo je iz nekog razloga da mi jede bateriju tako da leti iz telefona.
Bilo bi pozeljno da ta apkilacija ima vidljiv status report,da moze da se posalje sms na 50 kontakta i kad stigne sms poruka za propusten poziv da u poruci stoji naziv kontakta(ako je u imeniku,normalno)
Ovo sve ima chomp ali mora da se brise iz telefona.
Hvala.

textra, qksms, pulse sms

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sta je ovo 2008-a pa su potrebne SMS aplikacije pored fabricke? :)

A jel postoji aplikacija u kojoj imenik ima crnu pozadinu? Neki dialer vrv?

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Preporuka za neku sms aplikaciju ali da nije chomp. Poceo je iz nekog razloga da mi jede bateriju tako da leti iz telefona.
Bilo bi pozeljno da ta apkilacija ima vidljiv status report,da moze da se posalje sms na 50 kontakta i kad stigne sms poruka za propusten poziv da u poruci stoji naziv kontakta(ako je u imeniku,normalno)
Ovo sve ima chomp ali mora da se brise iz telefona.
Hvala.
Yaata Sms Premium moze isto, postoji i besplatna verzija koja ne blokira kontakte, mozes to isprobati.
Malo je komplikovaniji da se nasteluje jer ima vise opcija od Chomp sms i lepse izgleda.

Mada bih ti preporucio da probas da resetujes Chomp, obrisi mu Data pa ponovo nasteluj, ili ubaci noviju ili stariju verziju.
Mozda imas besplatnu verziju Chomp pa ti dave telefon sa reklamama, ako imas onda mu ubaci placenu verziju...
Elem, imam i Yaata i Chop placene verzije pa ako ti nesto treba javi se na PP da ti posaljem.

Poslednja izmena:
Prebaci se na drugi Playstore (indijski, USA...), ne pomaze VPN ako ostajes na nalogu vezanom za Srbiju. Obicno su aplikacije jeftinije na indijskom, i to znacajno, ali ova konkretno nije.

Kod mene jeste samo na Mate 9, a na ostalim uređajima nije :)

Huawei Mate 9

I kod mene isto sr...nje

Sent from my Le X820 using Tapatalk

I kod mene je danas promenjen ps. Po meni lepo izgleda

Nazad
Vrh Dno